Dommeren blåser i gang dagens kamp i Heerenveen.
    I Heerenveen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    AZ Alkmaar avanserer forover på Abe Lenstra Stadion og Vangelis Pavlidis kommer til avslutning. Headingen blir klarert av SC Heerenveen.
    Heerenveen, prøver et skudd, men det reddes
    2'
    En av AZ Alkmaars spillere blir avblåst for offside.
    5'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til SC Heerenveen på egen banehalvdel.
    9'
    Frispark for AZ Alkmaar på egen banehalvdel.
    13'
    SC Heerenveen angriper, men Serdar Gozubuyuk blåser for offside.
    17'
    Jordy Clasie
    AZ Alkmaar angriper, men avslutningen til Jordy Clasie går utenfor.
    21'
    AZ Alkmaar tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    22'
    Dani De Wit
    Sjanse! AZ Alkmaar avanserer forover, men Dani De Wit avslutter utenfor.
    24'
    Frispark AZ Alkmaar.
    25'
    Jens Odgaard
    Jens Odgaard (AZ Alkmaar) kommer til avslutning på Abe Lenstra Stadion, men headingen blir reddet.
    25'
    25'
    28'
    Thom Haye (SC Heerenveen) løfter inn en corner fra høyre på Abe Lenstra Stadion.
    31'
    Jens Odgaard (AZ Alkmaar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    32'
    Mål for AZ Alkmaar!
    Heerenveen 0 - 1 AZ Alkmaar
    Mål: Dani De Wit
    Målgivende: Jens Odgaard
    Mål! AZ Alkmaar tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Dani De Wit på Abe Lenstra Stadion. Jens Odgaard var nest sist på ballen.
    33'
    37'
    SC Heerenveen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    38'
    Dani De Wit
    Målsjanse til AZ Alkmaar! Dani De Wit treffer mål, men keeper redder.
    41'
    41'
    Pelle van Amersfoort
    Pelle van Amersfoort (SC Heerenveen) avanserer forover på Abe Lenstra Stadion. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    42'
    AZ Alkmaar, prøver et skudd, men det reddes
    42'
    Amin Sarr
    Målsjanse! Amin Sarr (SC Heerenveen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    42'
    Kan AZ Alkmaar utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    45'+1
    Heerenveen 0 - 2 AZ Alkmaar
    Mål: Tijani Reijnders
    Målgivende: Yukinari Sugawara
    Mål! Tijani Reijnders øker ledelsen til 0-2. Det er en fin assist fra Yukinari Sugawara.
    46'
    Frispark til SC Heerenveen på halvdelen til AZ Alkmaar.
    49'
    Skudd utenfor mål, Heerenveen
    Pawel Bochniewicz
    49'
    Dani De Wit
    Målsjanse på Abe Lenstra Stadion! Dani De Wit fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Hjørnespark til AZ Alkmaar
    53'
    Serdar Gozubuyuk signaliserer et frispark til SC Heerenveen.
    54'
    Gult kort til AZ Alkmaar
    Yukinari Sugawara
    Dommer Serdar Gozubuyuk viser Yukinari Sugawara (AZ Alkmaar) det gule kortet.
    55'
    Hjørnespark til Heerenveen
    57'
    57'
    Vangelis Pavlidis (AZ Alkmaar) fyrer av et skudd som går utenfor.
    59'
    59'
    Tijani Reijnders
    Dommer Serdar Gozubuyuk gir Tijani Reijnders (AZ Alkmaar) et gult kort.
    59'
    60'
    Spillerbytte - Heerenveen
    Inn: Tibor Halilovic
    Ut: Sydney Van Hooijdonk
    Kees Van Wonderen gjør dagens første bytte i Heerenveen, når han tar ut Sydney Van Hooijdonk og setter inn Tibor Halilovic.
    60'
    Inn: Antoine Colassin
    Ut: Anas Tahiri
    Anas Tahiri (SC Heerenveen) erstattes av Antoine Colassin.
    61'
    Straffe til Heerenveen
    66'
    Dommer Serdar Gozubuyuk venter med å sette i gang spillet fordi Sam Beukema ligger nede.
    67'
    Jesper Karlsson
    Jesper Karlsson (AZ Alkmaar) mottar sitt første gule kort for dagen på Abe Lenstra Stadion.
    68'
    Serdar Gozubuyuk tildeler SC Heerenveen et straffespark på Abe Lenstra Stadion. Amin Sarr går fram ...og bommer!
    69'
    Tilbake fra skade: Sam Beukema - AZ Alkmaar
    69'
    69'
    Tibor Halilovic
    Tibor Halilovic (SC Heerenveen) kommer seg fri på Abe Lenstra Stadion, men avslutningen går utenfor.
    70'
    Inn: Syb Van Ottele
    Ut: Joost Van Aken
    SC Heerenveen gjør sitt tredje bytte. Joost Van Aken erstattes av Syb Van Ottele.
    71'
    Spillerbytte - AZ Alkmaar
    Inn: Zinho Vanheusden
    Ut: Sam Beukema
    Bytte for AZ Alkmaar. Zinho Vanheusden kommer inn for Sam Beukema på Abe Lenstra Stadion.
    71'
    73'
    74'
    Simon Olsson
    SC Heerenveen avanserer forover i Heerenveen. Simon Olsson avslutter, men treffer ikke mål.
    76'
    77'
    SC Heerenveen angriper i Heerenveen. Pelle van Amersfoort fyrer av et skudd som går utenfor.
    79'
    Vangelis Pavlidis (AZ Alkmaar) kommer til en målsjanse på Abe Lenstra Stadion, men klarer ikke å score.
    81'
    Inn: Håkon Evjen
    Ut: Jens Odgaard
    AZ Alkmaar bytter ut Jens Odgaard med Håkon Evjen. Dette er det andre byttet som Pascal Jansen gjør i dagens kamp.
    81'
    Inn: Rami Hajal
    Ut: Pelle van Amersfoort
    SC Heerenveen bytter ut Pelle van Amersfoort med Rami Hajal.
    81'
    Inn: Rami Kaib
    Ut: Simon Olsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for SC Heerenveen. Inn kommer Rami Kaib, mens Simon Olsson tar plass på benken.
    81'
    83'
    85'
    Inn: Mayckel Lahdo
    Ut: Vangelis Pavlidis
    Pascal Jansen (AZ Alkmaar) gjør sitt tredje bytte for dagen. Mayckel Lahdo erstatter Vangelis Pavlidis.
    88'
    Inn: Myron Van Brederode
    Ut: Jesper Karlsson
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AZ Alkmaar. Inn kommer Myron Van Brederode, mens Jesper Karlsson tar plass på benken.