Myhre slår ballen langt, men LSK vinner greit på egen halvdel.
    2'
    Lillestrøm prøver seg langs venstrkanten, men KIL bryter og setter fart.
    3'
    Güven får ballen på høyrekanten og slår inn tidlig mot Kai Risholt som er foran mål. Han er en halvmeter fra å få beinet på ballen alene foran Magnusson.
    4'
    Torp vinner ballen på midten men snubler bort ballen og Lillestrøm klarerer.
    4'
    Joseph som i utgangspunktet er reservestopper klarer seg bra mot Sundgot så langt.
    5'
    Berg Hansen legger inn, men ballen går over alle.
    5'
    Roger Risholt se rut til å ha fått en dyp rolle for å passe ekstra på Sundgot. Rydder opp bakover når stikkballen kommer.
    6'
    Tuelo lager frispark på midten. Tas tidlig.
    7'
    Knudzon prøver seg mot Frejd, men klarer ikke å komme seg forbi.
    7'
    Magnusson skal slå ut fra egen sone, men smeller ballen rett i Risholt, og ballen går ut mot sidelinja. Kunne jo blitt farlig.
    8'
    KIL skaper en ålreit overgang, og Tuelo kliner til med venstre fra 16 meter. Til innkast...
    8'
    KIL holder ballen inne på Lillestrøms halvdel nå.
    9'
    Kampens første og største mulighet da Risholt slår inn på broren sin som demper ballen og kliner til fra 7-8 meter. Rett på keeper og ballen klareres.
    10'
    Lillestrøm kommer fremover, men Frejd er rutinert og holder på ballen til han får frispark.
    10'
    KIL kommer friskt fremover igjen, og spiller ut LSK-forsvaret. Tuelo skyter litt bedre enn forrige gang, men mangler litt fininstilling på siktet.
    12'
    Vi beklager tekniske problemer på Gjemselund. Vi oppdaterer mål og andre viktige hendelser.
    23'
    Sundgot får en god mulighet etter god jobbing av Tarik, men Joseph redder mesterlig på strek. Stor sjanse for gjestene.
    26'
    Lillestrøm har vært best, men kampen har jevnet seg litt ut de siste minuttene.
    30'
    Gult kort til Lillestrøm
    Erling Knudtzon
    36'
    Kongsvinger er friskere nå, og kommer på gode overganger, men sliter foran målet til Lillestrøm.
    40'
    40'
    LSK har også sine halvsjanser, men noen farligheter har det ikke blitt.
    41'
    Beklager en del problemer med nettverket på Gjemselund i kveld. Håper vi er oppe igjen nå!
    44'
    KIL presser voldsomt før pause. Tuelo hadde et farlig frispark for to minutter siden, og det endte i en corner.
    45'+2
    45'+2
    KIL har vært det klart friskeste laget i denne første omgangen. Selv om det ikke har vært skapt de helt store sjansene, har KIL vært farlige flere ganger. Lillestrøm har ikke skapt veldig mye.
    45'
    Kongsvinger starter den andre omgangen.
    46'
    Kongsvinger ypper seg umiddelbart. Torp fyrer av fra like utenfor 16-meteren, men keeper Magnusson er fint med på notene.
    47'
    Lillestrøm får frispark på 40 meter.
    47'
    Risholt setter ballen i mål, men linjemannen har flagget oppe i situasjonen i forkant.
    48'
    LSK får frispark i farlig posisjon utenfor Kongsvingers 16-meter. Joseph er for hard i duellen med Ujah.
    49'
    Frisparket fra Essediri går høyt over mål.
    50'
    Heades unna på første stolpe.
    51'
    Frejd slår en lang ball inn i feltet, men ballen havner helt inn til keeper Magnusson.
    53'
    Gult kort til Kongsvinger
    kommer for sent inn i en takling på Søgård.
    53'
    Ujah blir spilt igjennom og vender enkelt rundt Joseph på 16 meter, men Roger Risholt kjemper godt og stopper nigerianeren før han får skutt.
    56'
    Tuelo sparker bak seg i duell med Knudtzon og treffer LSK-spilleren i skrittet. Likevel er det blåst frispark til Kongsvinger i forkant av sparket.
    59'
    LSK med fin opprulling fra Nosa. Spiller ut til Knudtzon, innlegget hans kommer ned med snø på. Enkelt for Myhre.
    61'
    Knudtzon prøver å spille fri Sundgot på vei inn i 16-meteren, men lykkes ikke. Hjemmelaget får kontroll.
    61'
    Edwin får muligheten umiddelbart. Kombinerer fint med Sundgot og får skutt helt fritt fra 16 meter, men skuddet går håpløst over mål. God sjanse, dårlig utnyttet av innbytteren.
    63'
    Edwin får nok en mulighet. Denne gang jobber han til seg ballen og fyrer av fra 20 meter. Treffer rett i Riseth som blir liggende å vri seg i smerte.
    64'
    Virker som Riseth fikk slått lufta ut av seg. Får behandling ute på banen.
    65'
    Øvrebø velger å ta en dropp. Myhre spiller ballen over til LSK og Riseth er på banen igjen.
    65'
    Roger Risholt med nydelig ball til Torp. Han tar med seg ballen på brystet i fart og slår lavt inn mot mål, rett i fanget til Magnusson.
    66'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Khaled Mouelhi
    Ut: Erling Knudtzon
    KIL har kast på egen halvdel, nede ved hjørneflagget. LSK står høyt.
    67'
    Ballen har retning Sundgot, men KIL får klarert.
    67'
    Roger Risholt kriger til ser ballen og fraføver Eziyodawe en corner.
    68'
    Ballen ender over mål.
    71'
    KIL prøver seg på overganger, men mangler litt sprut i beina til å få til noe.
    72'
    Essediri kliner til på frispark fra 18 meter. Langt over.
    74'
    KIL har ikke vært lenger enn midten på en stund nå.
    75'
    76'
    Bortelaget presser på, og KIL rydder unna.
    78'
    De gule får innkast godt inne på KILs halvdel.
    79'
    KIL kan skape noe her. Frispark langs siden på 40 meter.
    80'
    Sløser bort ballen, og LSK kontrer. Joseph rydder opp.
    80'
    Hjemmelaget setter fart langs høyrekanten, og vinner kast nede vet flagget.
    81'
    Inn: Bjorn Sigurdarson
    Ut: Arild Sundgot
    81'
    Ender med utkast fra keeper.
    82'
    Hjemmelaget friskere nå. Satser på høyrekanten.
    83'
    LSK på høyrekanten nå, sliter med innlegget. Ender i fem-meter.
    83'
    Ujah kriger og lager frispark mot seg. KIL begynner bakfra.
    85'
    Hjemmelaget står høyt nå og spiller ball på motsatt halvdel.
    85'
    Et nydelig innlegg fra venstre seiler centimetre over hodet til da Cruz. Det kunne vært matchvinner-målet!
    86'
    Bortelaget begynner bakfra med et frispark. Begge lagene vil virkelig vinne dette.
    86'
    90'
    Det legges til tre minutter.
    90'+1
    Frispark til LSK inne på Kongsvingers banehalvdel. Gjestene flytter opp folk nå.
    90'+1
    Hjemmelaget får klarert frisparket.
    90'+1
    Edwin setter fart og kommer seg inn i boksen med ballen, men innlegget går rett i hendene til Myhre.
    90'+2
    Essediri med nydelig innlegg mot Sigurdarsson, men spissen klarer ikke å heade mot mål.
    90'+4
    90'+4
    Der er kampen over, og det ender målløst her på Gjemselund. En ikke alt for velspilt kamp, der poengdeling gir et korrekt bilde av kampen.