Ble dekket av Morten Asbjørnsen

Heihei! Da var det duket for oppgjøret mellom Leicester og Brighton. Lagene er inne!
    Brighton (3-4-3): Ryan - White, Dunk, Burn - Veltman, Gross, Bissouma, March - Jahanbakhsh, Maupay, Welbeck.
    Leicester (3-4-3): Schmeichel - Fofana, Evans, Fuchs - Albrighton, Tielemans, Ndidi, Justin - Perez, Vardy, Maddison.
    Leicester vil med seier i denne kampen klatre opp til tredjeplass på tabellen. Brighton vil med seier kun ha mulighet til å passere Arsenal helt nede på 15.plass, men Arsenal spiller samtidig.
    Albrighton svinger inn mot Vardy. Hjemmelaget får corner.
    2'
    Så avslutter Ndidi på en ball som kommer lavt inn på første stolpe, men avslutningen går en meter og to over mål.
    2'
    Ny corner til hjemmelaget. Denne gangen er det Perez som skaffer den. Maddison prøver etter en kort variant og skru ballen i lengste kryss, men ballen går til side for mål.
    4'
    Fin mulighet! Maddison slipper til Albrighton, men med det navnet hans blir det jo vanskelig å straffe hele Brighton etter fem minutter. Skuddet går i klypene på Ryan.
    6'
    Så smeller det! Jahanbakhsh klemmer til, men Schmeichel redder!
    6'
    Ny, god mulighet! Det svinger på King Power! Denne gangen kommer ballen hardt og lavt inn foran mål, men White får med nød og neppe foten på ballen. Ny corner til Leicester.
    7'
    Igjen tas corneren kort, og så slås den inn på bakerste stolpe. Stanges unna.
    7'
    Welbeck! Engelskmannen kommer alene gjennom, men klarer ikke å sette kula forbi Schmeichel som redder strålende!
    10'
    Liten pust i bakken nå. En meget underholdende åpning på kampen!
    14'
    Jahanbakhsh gjør det han kan for å opprettholde sjansestatistikken i kampen. Men han sklir. Dermed blir det en fryktelig avslutning.
    17'
    Justin triller ut til Tielemans som kommer i høy hastighet, men ballen finner ikke beina til belgieren.
    21'
    Gult kort til Leicester City
    Christian Fuchs
    Feller Veltman på vei gjennom. Frispark i fin posisjon for innlegg.
    23'
    Justin triller i bakrom til Vardy som fyrer på et touch, men ballen blir blokkert. Corner til Leicester.
    24'
    For en sjanse! Den SKAL sitte!! Justin avslutter og ballen spretter til Vardy som fra skrå vinkel hamrer ballen i stolpen og ut! Fra to meters hold!
    26'
    Mål for Leicester City!
    Leicester City 1 - 0 Brighton
    Mål: James Maddison
    Og så sitter den! Justin slår inn, og så tuppes den unna. Maddison plukker opp ballen og plasserer den fint i hjørnet!
    27'
    Leicester styrer kampen nå.
    29'
    Nå må noen redde menig Ryan her. Justin legger inn til Perez som avslutter men Ryan får fingertuppene på den. Hatt mye å gjøre Brighton-keeperen!
    31'
    Jaja, moro med fotball på en søndagskveld.
    35'
    Fuchs svinger inn, men Dunk stanger unna.
    35'
    Brighton er mer med i kampen nå. Welbeck er løpsvillig på topp, men pasningene sitter ikke helt.
    38'
    Leicester City 2 - 0 Brighton
    Mål: Jamie Vardy
    Målgivende: James Justin
    PANG! It's... Jamie Vardy! Justin kommer gjennom på høyresiden og finner så Vardy foran mål. Den setter han enkelt!
    41'
    Scoringen blir sjekket, men VARdys scoring blir stående. Hehe.
    43'
    Maddison prøver å finne Vardy i bakrom, men ballen blir for hard. Går hele veien inn i klypene på Ryan.
    44'
    Leicester City 3 - 0 Brighton
    Målgivende: Jamie Vardy
    3-0! Vardy triller til Maddison som klemmer til og skrur ballen elegant opp i krysset!
    44'
    Det legges til tre minutter.
    45'+1
    Maddison sparker i gang 2. omgang.
    46'
    Brighton frempå inne i feltet, men så blåses det frispark for Albrighton og Leicester.
    49'
    Gjestene har absolutt ikke gitt opp her, men skal det bli et snev av spenning må reduseringen komme raskt.
    52'
    Spillerbytte - Brighton
    Inn: Steven Alzate
    Ut: Alireza Jahanbakhsh
    56'
    Ndidi er tøff i duellene på midtbanen.
    57'
    Maddison dribler frem og tilbake på kanten av 16-meteren. Kommer seg inn i feltet, men får ikke avsluttet skikkelig. Ballen spretter inn til keeper.
    58'
    Bissouma skyter fra distanse etter å ha vunnet ballen mot Perez - skuddet går via en Leicester-spiller og til corner.
    59'
    To Brighton-cornere som det ikke blir noe ut av.
    60'
    Maupay er sterk i kroppen. Tar ned på kassa inne i feltet, og brassesparker - Schmeichel redder uten store problemer.
    61'
    Spillerbytte - Leicester City
    Inn: Harvey Barnes
    Ut: Ayoze Perez
    62'
    Inn: Aaron Connolly
    Ut: Danny Welbeck
    63'
    Bissouma setter fart med ball, og slår tunnel på Evans på 20 meter. Så går han i bakken, men får ikke frispark.
    63'
    Bissouma skyter fra langt hold igjen - treffer ikke målet.
    63'
    Maddison får seg en skikkelig smell i en duell med Alzate. Kommer seg på bena igjen.
    66'
    Barnes har vært frisk etter at han kom inn. Skaffer Leicester en corner.
    70'
    Kort variant på corneren. Justin legger inn, og så halvklareres det. Fuchs klinker til, men Ryan redder før det blåses for offside på returen.
    71'
    Gult kort til Brighton
    Dan Burn
    75'
    Inn: Dennis Praet
    Ut: James Maddison
    75'
    Corner til Leicester. Albrighton til Justin og inn mot bakre stolpe. Barnes legger ut til Ndidi, som blåser avslutningen over.
    76'
    Jonny Evans
    Feller Maupay, og lager frispark i farlig posisjon.
    79'
    Ubrukelig frisparkvariant av Leicester. Ender med at March skyter - blokkeres til corner.
    79'
    Corneren ender med frispark mot Dunk.
    80'
    Inn: Nampalys Mendy
    Ut: Onyinye Ndidi
    80'
    Corner til bortelaget. Gross tar den. Farlig når Dunk header til Connoly, men hans forsøk på å heade ut i feltet blir klarert.