LOSC Lille angriper, men Francois Letexier blåser for offside.
    2'
    Frispark for LOSC Lille på egen banehalvdel.
    6'
    Francois Letexier tildeler LOSC Lille en corner. Jonathan Bamba sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    8'
    Amadou Mvom Onana
    Amadou Mvom Onana (LOSC Lille) header mot mål, men ballen går utenfor.
    8'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    9'
    Mål for Paris Saint-Germain!
    Lille 0 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Danilo Pereira
    Paris Saint-Germain FC leder 0-1 etter en scoring av Danilo Pereira.
    10'
    Målsjanse til LOSC Lille! Amadou Mvom Onana treffer mål, men keeper redder.
    11'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    11'
    I Lille har et frispark blitt tildelt bortelag.
    12'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til LOSC Lille.
    14'
    LOSC Lille angriper i Lille, men blir avblåst for offside.
    15'
    Lionel Messi
    Lionel Messi (Paris Saint-Germain FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    18'
    Angel Di Maria
    Sjanse! Paris Saint-Germain FC avanserer forover, men Angel Di Maria avslutter utenfor.
    20'
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    22'
    Botman Sven
    I Lille får Botman Sven (LOSC Lille) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.
    22'
    22'
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) løfter inn en corner fra høyre på Stade Pierre Mauroy.
    22'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    22'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    23'
    Frispark Paris Saint-Germain FC.
    24'
    Frispark LOSC Lille.
    26'
    I Lille slår Hatem Ben Arfa en corner fra venstre.
    27'
    Mål for Lille!
    Lille 1 - 1 Paris Saint-Germain
    Mål: Botman Sven
    Målgivende: Hatem Ben Arfa
    Mål! Botman Sven utligner til 1-1. Hatem Ben Arfa sto for den målgivende pasningen.
    28'
    31'
    Achraf Hakimi
    Målsjanse! Achraf Hakimi (Paris Saint-Germain FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    32'
    Lionel Messi (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra høyre side på Stade Pierre Mauroy.
    32'
    Lille 1 - 2 Paris Saint-Germain
    Mål: Presnel Kimpembe
    Målgivende: Lionel Messi
    Mål! Paris Saint-Germain FC tar ledelsen 1-2 ved Presnel Kimpembe. Lionel Messi var nest sist på ballen.
    32'
    En av LOSC Lilles spillere går i offside.
    36'
    Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) kommer seg fri på Stade Pierre Mauroy, men avslutningen går utenfor.
    37'
    Lille 1 - 3 Paris Saint-Germain
    Mål: Lionel Messi
    Mål! Lionel Messi øker ledelsen til 1-3.
    38'
    Angel Di Maria ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    40'
    Angel Di Maria er tilbake på banen igjen.
    42'
    LOSC Lille må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Paris Saint-Germain FC.
    44'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Julian Draxler
    Ut: Angel Di Maria
    Det virker som Angel Di Maria ikke er i stand til å fortsette og byttes ut med Julian Draxler.
    45'
    Paris Saint-Germain FC angriper, og Lionel Messi sender i vei et skudd i tverrliggeren!
    45'
    Francois Letexier signaliserer et frispark til LOSC Lille på egen banehalvdel.
    45'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Leandro Paredes
    Leandro Paredes (Paris Saint-Germain FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'+1
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    45'+1
    47'
    Francois Letexier tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Lionel Messi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    49'
    Paris Saint-Germain FC angriper i Lille. Kylian Mbappe fyrer av et skudd som går utenfor.
    49'
    Paris Saint-Germain FC avanserer forover i Lille. Kylian Mbappe avslutter, men treffer ikke mål.
    50'
    Paris Saint-Germain FC fosser forover og Lionel Messi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    51'
    Lille, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Lille 1 - 4 Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain FC går opp i en 1-4 ledelse etter et mål av Danilo Pereira.
    51'
    55'
    57'
    58'
    Jonathan Bamba
    Sjanse til LOSC Lille! Jonathan Bamba er nær ved å score, men keeper redder.
    60'
    60'
    Paris Saint-Germain FC angriper, men avslutningen til Leandro Paredes går utenfor.
    62'
    64'
    I Lille har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    65'
    65'
    66'
    66'
    Lille 1 - 5 Paris Saint-Germain
    Mål: Kylian Mbappe
    Mål! Kylian Mbappe gir Paris Saint-Germain FC en komfortabel 1-5 ledelse.
    67'
    Spillerbytte - Lille
    Inn: Angel Gomes
    Ut: Hatem Ben Arfa
    LOSC Lille bytter ut Hatem Ben Arfa med Angel Gomes. Dette er det andre byttet som Jocelyn Gourvennec gjør i dagens kamp.
    70'
    Inn: Domagoj Bradaric
    Ut: Tim Weah
    Jocelyn Gourvennec gjør dagens første bytte i Lille, når han tar ut Tim Weah og setter inn Domagoj Bradaric.
    70'
    Skudd utenfor mål, Lille
    75'
    75'
    Gult kort til Lille
    Zeki Celik
    Dommeren gir Zeki Celik (LOSC Lille) et gult kort.
    75'
    Presnel Kimpembe vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    76'
    Presnel Kimpembe er tilbake i kampen igjen.
    78'
    Inn: Thilo Kehrer
    Ut: Presnel Kimpembe
    Mauricio Pochettino (Paris Saint-Germain FC) tar ut Presnel Kimpembe som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Thilo Kehrer.
    78'
    Gabriel Gudmundsson
    Målsjanse på Stade Pierre Mauroy! Gabriel Gudmundsson fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    78'
    78'
    I Lille slår Kylian Mbappe en corner fra venstre.
    79'
    Marquinhos
    Paris Saint-Germain FC angriper i Lille. Marquinhos fyrer av et skudd som går utenfor.
    80'
    81'
    Frispark i en god posisjon for Paris Saint-Germain FC!
    83'
    Domagoj Bradaric
    Domagoj Bradaric (LOSC Lille) pådrar seg et gult kort.
    83'
    84'
    84'
    Jonathan Bamba (LOSC Lille) kommer seg fri på Stade Pierre Mauroy, men avslutningen går utenfor.
    84'
    Inn: Xavi Simons
    Ut: Leandro Paredes
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Xavi Simons, mens Leandro Paredes tar plass på benken.