0-1
45'
0-2
Issah45'+1

Rundt to timer til kampstart på Åråsen, hvor Lillestrøm tar imot Stabæk i den fjerde Tippeliga-runden. Vi ønsker hjertelig velkommen til livedekningen herfra.
    Lillestrøm står med tre uavgjortkamper før dagens oppgjør, mens Stabæk har en av hver sort, altså en seier, en uavgjort og et tap.
    Lillestrøm med flere sentrale spillere skadd før denne kampen. Spesielt Marius Lundemo og Stian Ringstad må kalles tunge fravær. Stabæk på sin side har ingen nøkkelspillere ute.
    Svein-Erik Edvartsen fra Hamar IL er kampens hoveddommer. Med seg på linjene har han Magnus Lundberg og Tom Harald Grønevik. Torkjell Trædal er fjerdedommer, og skal passe på så alt foregår pent og pyntelig mellom de to benkene.
    Lagene i gang med sine siste forberedelser før kampstart. Gressmatta er helt grønn på Åråsen, og sola skinner.
    Da er lagene på vei ut på banen.
    LSK åpner med ballen. Ender med frispark til Skjønsberg da den slås langt.
    1'
    Stabæk med nytt frispark, godt inne på LSKs halvdel. Grossman setter opp en kort variant før han slår et innlegg inn mot mål. Det er fryktelig svakt, og triller ut til femmeter.
    3'
    Asante kommer rundt på høyre, men LSK rydder unna i egen boks.
    5'
    Interessant og ganske overraskende for flere her er at Lillestrøm har gått bort fra sin 4-2-3-1-formasjon, som de har kjørt i hele oppkjøringen. I dag spiller laget 4-4-2, med Andersson dypt og Fofana offensivt.
    8'
    Det betyr altså Friday og Knudtzon på topp. Foreløpig har ikke de hatt noen avslutninger i retning mål. Det har heller ikke Stabæk hatt i åpningen.
    9'
    En fryktelig rotete åpning på denne kampen. Masse brudd og frispark. Ingen av lagene har vel hatt mer enn tre trekk innad.
    10'
    Asante vrir spillet over mot Kassi på venstresiden. Han setter så opp Meling som avslutter, men Amundsen blokkerer avslutningen tidlig. Pent angrepsspill.
    13'
    Gult kort til Stabæk
    Kamal Issah
    Stopper Fofana på vei fremover.
    13'
    El Ghanassy skyter fra spiss vinkel, men Origi redder. Diomande setter returen i mål, men vinkes av for offside. Det ser korrekt ut, men Stabæk har festet grepet på Åråsen.
    15'
    Fofana dribler før han forsøker å skyte fra spiss vinkel, men forsøket er svakt og går opp på tribunen.
    18'
    Margeirsson får plutselig ballen i strålende posisjon, men Jalasto kaster seg og blokkerer skuddet tidlig. Bra gjort av Stabæk-backen.
    19'
    Moryke Fofana skyter fra distanse. Sayouba redder, men LSK biter seg fast. De to neste avslutningene blokkeres.
    21'
    Margeirsson med nytt skuddforsøk fra distanse. Ballen går rett utenfor Sayoubas stolperot.
    22'
    Enda et LSK-skudd mot mål. Denne gangen er det Knudtzon, men skuddet blokkeres til corner.
    22'
    Lillestrøm får tildelt et hjørnespark
    Fredrik Krogstad
    Stabæk rydder unna.
    22'
    Etter en treig åpning har det virkelig tatt seg opp på Åråsen. Stabæk fikk kampens første målsjanse, før LSK radet opp en rekke skuddforsøk.
    24'
    Moryke Fofana
    En kort variant som ender med avslutning og ny corner.
    24'
    Stabæk rydder unna og får etter hvert femmeter.
    25'
    Lillestrøm fører virkelig kampen på Åråsen nå. Stabæk har for øyeblikket nok med å forsvare seg.
    28'
    Etter en god Lillestrøm-periode har Stabæk fått flyttet laget høyere i banen. Innkast nede til venstre på LSKs halvdel ender med oppspill mot Diomande, men Kippe vinner den duellen.
    31'
    Nesten for Erling Knudtzon. Margeirsson finner LSK-spissen som vender elegant opp mot mål. Han presses av Skjønsberg og klarer dermed ikke avslutte.
    32'
    Issah med ball i bakrommet mot Kassi, men den blåser helt inn til Arnold Origi.
    33'
    Asante i løpeduell med Kind Mikalsen. Hurtigtoget parkerer backen, men sluttproduktet er fraværende og Arnold Origi plukker greit ned innleggsforsøket.
    34'
    Næss med en solid inngripen da han bryter et gjennomspill. Stabæk kontrer.
    35'
    Gult kort til Lillestrøm
    Frode Kippe
    Får kortet for å hindre den kontringen med en tøff takling.
    35'
    Jalasto legger inn fra høyre, men Origi plukker ballen i fast grep.
    36'
    Diomande med en stikker mot Kassi som etter hvert blir avklart. Gjestene biter seg fast men Moryke Fofana (!) rydder godt opp inne i LSKs 16-meter.
    38'
    Tverrliggeren! Ballen slås inn i LSK-boksen og stusses mot Erling Knudtzon. Han er feilvendt, men får vendt seg og sendt avgårde en avslutning. Skuddet går i tverrliggeren og ut til femmeter.
    40'
    Kort variant som ender med et svakt innlegg fra Bjørn Helge Riise.
    42'
    Stabæk kontrer, men Johan Andersson med et enormt returløp.
    43'
    Stabæk får tildelt et hjørnespark
    Blokkeres ut til innkast.
    43'
    44'
    Mål for Stabæk!
    Lillestrøm 0 - 1 Stabæk
    Målgivende: Birger Meling
    El Ghanassy med en kort variant til Birger Meling, som legger ballen inn i feltet. Der er Ernest Asante helt alene og banker Stabæk i ledelsen på volley.
    45'
    Lillestrøm 0 - 2 Stabæk
    Mål: Kamal Issah
    Lillestrøm rører det til på avsparket og Stabæk fyker i angrep. Asante drar seg fri og setter opp Issah. Han bredsider inn 2-0 helt oppe i hjørnet fra 16-17 meter. Fantastisk flott scoring.
    45'+1
    45'+3
    Du verden for en avslutning vi fikk på denne førsteomgangen. Stabæk scoret to ganger på rett over et minutt og mannen bak alt heter Ernest Asante. Første avsluttet han strålende på en kort cornervariant, før han satte opp Issahs flotte skudd fra distanse. Klarer LSK å komme tilbake her da?
    45'
    Knudtzon setter fart og har flere gode muligheter til å få avslutte, men han blir for ubesluttsom og Stabæk får kontre.
    49'
    Diamonde må få hjelp fra sidelinjen her, men spissen kommer seg på beina igjen.
    49'
    Krogstad og Riise kombinerer flott før Friday spilles alene med keeper. Han setter inn 1-2, men vinkes av for offside. Også den ser riktig ut.
    51'
    Diomande er råsterk da han holder på ballen før han spiller mot Meling. LSK rydder unna til innkast.
    53'
    El Ghanassy holder på ballen og får med flere Stabæk-spillere framover i det de skal angripe.
    55'
    Kind Mikalsen nikker unna, men Stabæk vinner tilbake ballen.
    56'
    Riise slår inn fra høyre, men Sayouba holder innlegget enkelt.
    57'
    4881 tilskuere blir opplyst om på Åråsen.
    57'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Jørgen Kolstad
    Ut: Fredrik Krogstad
    57'
    Stabæk får plass og kontre i her, men har foreløpig ikke vært presise nok til å straffe LSK ytterligere.
    60'
    Diomande finner nesten Asante inne foran mål, men Stabæk-spilleren er akkurat litt for sent inne i boksen til å lage sitt andre for dagen.
    64'
    Lillestrøm sliter med å spille seg til de store sjansene her. Stabæk forsvarer seg meget godt, og hjemmepublikummet legger ikke skjul på at de er frustrerte.
    66'
    Igjen får Stabæk kontringsrom med Diomande og Asante, men sistenvte får ikke stokket beina skikkelig.
    67'
    Vilhjalmsson er altfor sent inne i keeper Sayouba, som får et korrekt frispark.
    69'
    Keeperen må ha hjelp fra sidelinjen, men kommer seg etter hvert på beina.
    71'
    LSK sliter og sliter. Laget har faktisk ikke hatt en avslutning mot mål så langt i 2. omgang.
    72'
    Stabæk med frispark-variant som legges tilbake til Kassi. Han skyter rett utenfor Origis korthjørne.
    75'
    Vilhjalmsson setter ballen i mål da han spilles gjennom, men igjen vinkes en scoring av for offside.
    76'
    Diomande setter fart og spiller ut til Kassi. Han avslutter langt utenfor.
    77'
    Gjestene med frispark i fin posisjon. Gorozia skal slå inn.
    78'
    Skuddet går over mål.
    78'
    Bjørn Helge Riise
    Stabæk rydder ved første anledning.
    80'
    Amundsen header over mål.
    81'
    LSK mobiliserer for en liten sluttspurt nå. Foreløpig virker det ikke veldig skummelt.
    83'
    Stor Stabæk-sjanse da Amundsen bommer på en klarering. Ballen havner hos innbytter Gorozia som bredsider rett utenfor.
    85'
    Pellegrino slår inn fra høyre, men Skjønsberg rydder glimrende unna. Stabæk kontrer med Diomande, som forstyrres av Kind Mikalsen i det han er alene med Origi. Edvartsen vinker spillet videre.
    88'
    88'
    Sayouba kommer ut og bryter en lang ball i bakrommet. Langt utenfor 16-meteren får også keeperen frispark.
    90'
    Birger Meling
    Takler Pellegrino tøft.
    90'
    Vilhjalmsson skyter langt over fra distanse.
    90'+2
    Det er lagt til fire minutter. Dette blir Stabæk-seier.
    90'+3
    Issah med flott stikker til Gorozia, som sørger for en Stabæk-corner på tampen.
    90'+4
    Kort variant som holdes på nede ved hjørneflagget.
    90'+5
    90'+5
    Der er det over på Åråsen. Stabæk gjennomfører en meget god bortekamp og slapp ikke Lillestrøm til stort etter pause. Kampen ble avgjort rett før hvilen da Ernest Asante og Kamal Issah scoret to ganger med bare sekunder mellom.
    Avslutninger: 11-10. Skudd på mål: 1-3.
    Da takker vi for at du fulgte oss herfra og ønsker en hyggelig søndagskveld videre.