7 963
4 543

Ble dekket av Jonas Bucher

Hei og hjertelig velkommen til livedekningen av Liverpool - Wolves i FA Cupen!
    Det er altså duket for Cody Gakpos Liverpool-debut. Vingen tar plass på venstrevingen!
    Ellers er det et sterkt Liverpool-lag som entrer matta på hjemmebane i kveld.
    Wolverhampton stiller også sterkt, men har blant annet med seg Dexter Lembikisa fra start for første gang.
    Lagene entrer matta. Det nærmer seg avspark!
    Kampen er i gang! Liverpool med avsparket.
    Frispark til Liverpool rett utafor 16-meteren.
    3'
    Salah, Henderson og Trent står der.
    3'
    Salah tar det, men skuddet går så vidt over mål.
    4'
    Der får Gakpo sin første sjanse i Liverpool-drakt! Salah spiller til vingkollegaen utafor feltet, før nederlenderen får et fint touch inn i 16-meteren. Avslutter med venstrefoten, men skuddet går rett på Sarkic i Wolves-buret.
    4'
    Wolves får et innkast på Liverpools halvdel. Har knapt vært over midtbanen til nå, gjestene.
    6'
    Bortelaget får kampens første corner!
    7'
    Elendig slått.
    8'
    Trent forsøker å sette i gang en kontring, men langballen fra høyresida når ingen medspillere.
    8'
    Fine kombinasjoner på Liverpools venstreside før Gakpo slår inn. Svakt innlegg.
    11'
    Fabinho feller Ait-Nouri, som får frispark.
    13'
    Så går det nesten galt for Matip og Liverpool! Guedes presser Matip, som holder på å gi bort en stooor sjanse fra fem meter! Slipper med skrekken.
    14'
    Ait-Nouri har starta meget bra for Wolves det første kvarteret. Ellers er det Liverpool som har stått for det meste offensivt.
    16'
    Nunez prøver seg på et brassespark. Er ikke i nærheten av å treffe ballen.
    17'
    Ruben Neves ligger nede. Kan se ut som et overtråkk.
    19'
    Darwin Nunez har fått mye kritikk i det siste. Har du troa på Liverpool-spissen?
    Ja
    59%
    Nei
    41%
    Antall stemmer: 3376
    Hodge stopper Gakpo.
    22'
    Fint angrep av Liverpool, der Salah og Nunez kombinerer fint. Innlegget blir dog klarert.
    22'
    Corner til Liverpool. Klareres.
    23'
    Gjestene låner kula litt nå.
    23'
    ... og skaper en fin sjanse ut av det!
    25'
    Mål for Wolverhampton!
    Liverpool 0 - 1 Wolverhampton
    Mål: Goncalo Guedes
    HAR DU SETT FOR EN BRØLER??!! Hva er det Alisson gjør? Keeperen gir bort målet til Guedes og Wolves! Tar ballen med beina, og slår en elendig pasning mot høyre. Guedes var nære å snappe opp Matips pasning i stad, men får tak i denne og sender Wolverhampton i ledelsen!
    26'
    Jimenez i offside.
    26'
    Hodge jager og jager Thiago med ballen. Takler til slutt spanjolen, til stor begeistring blant bortesupporterne!
    29'
    Nunez utfordrer og kommer seg til innlegg fra høyre. Blokkeres og klareres.
    31'
    Et fint Wolves-angrep - regissert av Ruben Neves - ender i hjørnespark.
    33'
    Dårlig slått av Ait-Nouri fra høyre.
    34'
    Guedes kommer seg til skudd, og tester Alisson fra distanse. Bra forsøk, men brasilianeren redder.
    35'
    Henderson ligger nede.
    36'
    Liverpool-kapteinen ser ut til å klare seg.
    36'
    Brukbar Wolves-sjanse. Traore setter på turboen, og skyter et innlegg inn fra høyre. Jimenez når akkurat ikke ballen på bakerste!
    37'
    Nytt Wolves-angrep. Traore fosser fram og spiller til Jimenez på høyre. Innlegget klareres.
    40'
    Alisson slår en elendig pasning mot Robertson. Tydelig frustrert idet ballen går ut av banen, skotten.
    43'
    Mål for Liverpool!
    Liverpool 1 - 1 Wolverhampton
    Mål: Darwin Nunez
    Målgivende: Trent Alexander-Arnold
    FOR EN MÅTE Å UTLIGNE PÅ! Liverpool starter en kontring fra venstre, før Alexander-Arnold får ballen på høyre. Backen slår et tidlig innlegg, og treffer Nunez på løp. Uruguayaneren avslutter på direkten, og med sin følsomme berøring triller ballen i mål forbi Sarkic! Vakkert!
    44'
    Legges til tre minutter.
    45'
    Robertsons corner klareres.
    45'+2
    Kampen er i gang igjen!
    Guedes felles, og det dømmes fordel Wolves.
    46'
    Rolig åpning på andre omgang.
    50'
    Wolves kontrer. Adama setter på turboen igjen, men innlegget går bak mål.
    51'
    Liverpool 2 - 1 Wolverhampton
    Mål: Mohamed Salah
    SNUR DET! Det ser ut som en soleklar offside, men Gomes forlenger innlegget fra Gakpo. Dermed blir det en "ny" situasjon, og Salah er onside! Gjør ingen feil innafor 16-meteren. Liverpool har snudd kampen!
    53'
    Fin mulighet for Ait-Nouri! Skuddet reddes av Alisson.
    57'
    Fantastisk fotball av hjemmelaget! Nunez og Robertson kombinerer flott på venstresida, men innlegget går i overkroppen på Salah i feltet.
    59'
    Det gjøres klart for et trippelbytte hos bortelaget.
    60'
    Robertson skaffer corner.
    61'
    Gult kort til Wolverhampton
    Jonny Castro
    62'
    Toti Gomes
    63'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Matheus Cunha
    Ut: Raul Jimenez
    63'
    Inn: Hwang Hee-chan
    Ut: Ruben Neves
    63'
    Inn: Matheus Nunes
    Ut: Goncalo Guedes
    63'
    Traore vinner ballen høyt i banen. Skaffer et innkast.
    66'
    Liverpool 2 - 2 Wolverhampton
    Mål: Hwang Hee-chan
    Målgivende: Matheus Cunha
    UTLIGNING! Fint angrep av Wolves før Cunha får slått inn fra venstre. Hwang kommer først på den, men Konate blokkerer. Så spretter ballen tilbake på Hwang, som er heldig når ballen triller i mål!