Kampen er i gang på Banc of California Stadium.
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    2'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    9'
    Kellyn Acosta (LA FC) løfter inn en corner fra høyre på Banc of California Stadium.
    13'
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    14'
    En av LA FCs spillere blir avblåst for offside.
    17'
    Hjørnespark til Los Angeles FC
    20'
    Skudd utenfor mål, Los Angeles FC
    20'
    Frispark til LA FC på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    22'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Jonathan Mensah
    Jonathan Mensah (San Jose Earthquakes) pådrar seg et gult kort.
    22'
    Carlos Gruezo
    Dommer Lukasz Szpala viser Carlos Gruezo (San Jose Earthquakes) det gule kortet.
    27'
    Cristian Espinoza
    San Jose Earthquakes angriper i Los Angeles. Cristian Espinoza fyrer av et skudd som går utenfor.
    28'
    I Los Angeles har et frispark blitt tildelt bortelag.
    29'
    30'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Los Angeles FC 0 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Cristian Espinoza
    Målgivende: Jack Skahan
    I Los Angeles tar San Jose Earthquakes ledelsen 0-1 etter et mål av Cristian Espinoza. Jack Skahan sto for den målgivende pasningen.
    30'
    Lukasz Szpala tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    32'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    32'
    32'
    35'
    35'
    Straffe til Los Angeles FC
    36'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    Daniel
    37'
    Los Angeles FC scorer på straffe!
    Los Angeles FC 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Denis Bouanga
    Denis Bouanga setter ballen i mål fra straffemerket på Banc of California Stadium. Dermed står det 1-1 i Los Angeles.
    37'
    Denis Bouanga
    Denis Bouanga (LA FC) avanserer forover på Banc of California Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    39'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    39'
    Denis Bouanga (LA FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    41'
    VAR sjekker om det er straffe
    43'
    Ingen straffe
    45'+3
    Lukasz Szpala signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    45'+4
    45'+5
    45'+6
    45'+8
    46'
    Frispark for LA FC på egen banehalvdel.
    46'
    Daniel
    51'
    Mateusz Bogusz
    Målsjanse til LA FC! Mateusz Bogusz treffer mål, men keeper redder.
    51'
    51'
    51'
    51'
    Timothy Tillmann
    Målsjanse på Banc of California Stadium! Timothy Tillmann fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    54'
    54'
    Daniel
    54'
    Rødt kort til San Jose Earthquakes
    Daniel
    Daniel (San Jose Earthquakes) må forlate banen etter at dommer Lukasz Szpala trekker fram det røde kortet!
    56'
    Spillerbytte - Los Angeles FC
    Inn: Ilie Sanchez
    Ut: Timothy Tillmann
    LA FC gjør sitt første bytte. Timothy Tillmann erstattes av Ilie Sanchez.
    58'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: JT Marcinkowski
    Ut: Paul Marie
    San Jose Earthquakes bytter ut Paul Marie med JT Marcinkowski.
    59'
    JT Marcinkowski
    60'
    Frispark LA FC.
    60'
    Skudd på mål, Los Angeles FC
    60'
    60'
    61'
    62'
    Stipe Biuk
    Stipe Biuk (LA FC) kommer seg fri på Banc of California Stadium, men avslutningen går utenfor.
    63'
    Inn: Judson
    Ut: Miguel Trauco
    Luis Gonzalez Gallaguer (San Jose Earthquakes) gjør sitt andre bytte for dagen. Judson erstatter Miguel Trauco.
    67'
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Jack Skahan
    San Jose Earthquakes bytter ut Jack Skahan med Tommy Thompson. Dette er det tredje byttet som Luis Gonzalez Gallaguer gjør i dagens kamp.
    67'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Banc of California Stadium.
    70'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til LA FC.
    70'
    Inn: Carlos Vela
    Ut: Kellyn Acosta
    Bytte for LA FC. Carlos Vela kommer inn for Kellyn Acosta på Banc of California Stadium.
    72'
    76'
    76'
    I Los Angeles slår Mateusz Bogusz en corner fra høyre.
    77'
    78'
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Luis Gonzalez Gallaguer gjør dagens fjerde bytte i Los Angeles, når han tar ut Jeremy Ebobisse og setter inn Benjamin Kikanovic.
    81'
    82'
    82'
    82'
    82'
    Inn: Nathan Ordaz
    Ut: Stipe Biuk
    Stipe Biuk (LA FC) erstattes av Nathan Ordaz.
    86'
    87'
    Mamadou Fall
    Mamadou Fall (LA FC) kommer til en målsjanse på Banc of California Stadium, men headingen treffer ikke mellom stengene.
    89'
    90'
    90'+1
    90'+1
    Dommeren gir JT Marcinkowski (San Jose Earthquakes) et gult kort.
    90'+2
    Lukasz Szpala tildeler LA FC en corner. Mateusz Bogusz sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    90'+4
    LA FC angriper i Los Angeles. Mateusz Bogusz avslutter på mål, men greier ikke å score.