Sane71'
3-1
4-1

Ble dekket av VG Sporten

Hei, og velkommen til denne dekningen av oppgjøret mellom Manhester City og Burnley. I dag er det FA-cup som står på menyen.
    0'
    Manchester City XI: Bravo - Danilo, Stones, Otamendi, Zinchenko - Gündogan, Fernandinho, David Silva - Sane, Sterling, Agüero.
    0'
    Burnley XI: Pope - Lowton, Long, Mee, Taylor - Gudmundsson, Cork, Westwood, Barnes - Hendrick - Vokes.
    0'
    Ganske tydelig at begge lags managere tar dette opgjøret seriøst. Begge stiller ganske sterke lag, selv om juleprogrammet har vært hektisk og dette er cup.
    0'
    Ellers gledelig å se to kjente fjes på Burnley-benken. Den gamle Aalesund-duoen Fredrik Ulvestad og Anders Lindegaard er i kamptroppen til Sean Dyche.
    0'
    Da er lagene kommet på banen.
    0'
    Vi er i gang. City med avspark.
    1'
    Sané drar et par finter langs venstresiden, innlegget foran mål er bra, men gjestene får klarert.
    2'
    Kort variant som ender hos Sterling. Skuddet blir blokkert.
    3'
    Lite som skjer nå. Burnley er absolutt med på notene i starten her. Dog pågår det meste av spillet i midten av banen.
    7'
    City får frispark like utenfor 16-meteren. Sterling takles.
    9'
    Aguero drar seg fint inn langs venstresiden i boksen og legger inn foran mål. Litt flipperspill og jeg tror ballen gikk innom stolpen, før Burnley får beinet unna.
    12'
    Vi er inne i en god City-periode nå. Har fått etablert spillet på gjestenes halvdel.
    13'
    City kommer på en overgang, ender med at Aguero dyttes i ryggen like utenfor 16-meteren av Westwood. Dommer gir frispark i god posisjon.
    16'
    Gündogan prøver seg på frisparket, men treffer hodet til Kevin Long i muren.
    17'
    Stor sjanse til gjestene!! Ben Mee dukker opp ved bakerste stolpe tett på mål, headingen går på tvers av målet og ut motsatt.
    19'
    Mål for Burnley!
    Manchester City 0 - 1 Burnley
    Mål: Ashley Barnes
    Wow! John Stones bommer på ballen, og Barnes kan løpe alene mot keeper og dunker ballen i mål. Sjokkstart fra gjestene og en herlig avslutning av Barnes.
    25'
    Burnley står høyt på City. De lyseblå klarer likevel å spille seg ut bakfra, men er nok litt mer stresset enn vanlig.
    28'
    Gündogan får ballen i boksen, han fyrer mot mål og treffer en Burnley-spiller som får klarert til corner med pannebrasken.
    29'
    Kort variant, ballen slås inn i feltet og beines unna. I returrommet venter Fernandinho som skyter langt over mål.
    29'
    Bra City-angrep, Sané slår hardt inn foran mål fra venstre. Ben Mee beiner unna til hjørnespark.
    37'
    Ballen ender opp hos Zinchenko på 17 meter - skuddet går like over mål.
    37'
    Herlig City-spill. Tråkler seg gjennom midtbanen og Silva kommer nesten alene med keeper, Long får akkurat avverget til corner.
    42'
    Innlegg fra Sterling, Aguero faller i 16-meteren, noen roper på straffespark uten at dommeren lar seg påvirke av det.
    42'
    Westwood ligger nede med en skade etter en duell med Fernandinho. Ser ut som han kan fortsette kampen.
    45'
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    45'+1
    Burnley leder overraskende 1-0. Barnes lot seg ikke be to ganger da Stones klønet det til, dermed er gjestene i føringen. Det er ikke så ufortjent. Burnley har gjort livet surt for mange topplag denne sesongen og har også klart å plage den suverene serielederen i den første omgangen.
    45'+1
    46'
    Vi er i gang igjen.
    46'
    City prøver å sette press på gjestene, Burnley får kontringsrom motsatt, men foreløpig ingen sjanser i denne andre omgangen.
    49'
    Burnley har forsvart seg meget godt i denne kampen.
    51'
    Sané med et helt håpløst innlegg fra venstre!! Langt opp på tribunen.
    52'
    Kevin de Bruyne er i oppvarming. Han kan bli en viktig brikke for City nå.
    54'
    Silva med en helt nydelig stikker til Gündogan, han prøver å legge ballen ut i feltet, der får Long kastet frem beinet og avverget farligheten.
    54'
    Mål for Manchester City!
    Manchester City 1 - 1 Burnley
    Mål: Sergio Aguero
    Målgivende: Ilkay Gündogan
    City med en frekk variant! Får frispark på ca. 35 meter. Gündogan tar det kjapt og finner Aguero inne i 16-meteren. Argentineren banker ballen rett i nettet. Der var ikke Burnley våkne.
    56'
    Manchester City 2 - 1 Burnley
    De har snudd kampen på under to minutter. Fantastisk mål! Aguero spiller vegg med Gündogan, han hælflikker ballen gjennom forsvaret mot Aguero igjen, spissen runder keeper og setter inn 2-1.
    58'
    Gult kort til Burnley
    Ashley Westwood
    60'
    For en utvikling på kampen. Og veldig surt for gjestene som hengte bra med i 55 minutter. Det var rett og slett ren magi og herlig kjemi mellom Aguero og Gündogan på de to scoringene.
    60'
    Stor City-sjanse! Danilo er fri i boksen, han skyter fra skrått hold, keeper gir retur og rett foran mål lukter Sané ballen, men det er helt utrolig at han klarer å skyte ballen over.
    62'
    Jack Cork
    River ned Silva.
    69'
    Spillerbytte - Burnley
    Inn: Nahki Wells
    Ut: Jack Cork
    69'
    Det er lite som skjer her nå. City har dratt ned tempoet og har god kontroll. Kan Burnley slå tilbake med en scoring til da?
    69'
    Manchester City 3 - 1 Burnley
    Mål: Leroy Sane
    Målgivende: David Silva
    Fantastisk angrepsspill igjen. Silva finner Sané i feltet som får ballen forbi Mee og legger ballen rolig i hjørnet fra litt skrått hold.
    71'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Kyle Walker
    Ut: Oleksandr Zinchenko
    72'
    Inn: Jonathan Walters
    Ut: Johann Gudmundsson
    75'
    Inn: Kevin De Bruyne
    Ut: Ilkay Gündogan
    75'
    Burnley får en corner her.
    76'
    Svinges inn av Westwood, men klareres av Otamendi.
    77'
    Burnley får til et nytt innlegg og Vokes rager høyest i feltet, men headingen går godt over mål.
    77'
    Sterling spilles lekkert fri, men engelskmannen er litt for kjapp på avtrekkeren og avvinkes for offside.
    78'
    Tror det skal godt gjøres av Burnley å komme seg tilbake i denne kampen. City virker å ha god kontroll på oppgjøret.
    80'
    Nok en gang avvinkes Sterling for offside. Sean Dyche får enliten latterkrampe på sidelinjen, men hvorfor, er ikke godt å si.
    81'
    Manchester City 4 - 1 Burnley
    Mål: Bernardo Silva
    Målgivende: Leroy Sane
    Så øker Bernardo Silva ledelsen til 4-1! De Bruyne spiller Sane lekkert gjennom Pope er fullstendig på bærtur og blir enkelt dratt av i duell med Sane. Han slår 45 grader ut og Bernardo setter ballen i det tomme buret!
    82'
    Hva i alle dager gjorde Pope der, egentlig!?
    83'
    Burnley tvinger frem nok et hjørnespark.
    83'
    Bravo får en neve på den. Bokser unna.
    83'
    City kontrer Burnley i senk! De Bruyne slår nok en strøken stikker - denne gang i retning Sterling. Han forsøker å dra seg innover å avslutte, men Mee står i veien.
    84'
    Manchester City-spiller Benjamin Mendy ser sine lagkamerater vinne, og tvitrer jevnt og trutt om det. Liker tydeligvis det han ser også. Imponert over hva De Bruyne gjør med pasningsfoten er han også.
    87'
    Otamendi har tatt telling etter en tøff dell.
    88'
    Den argentinske krigeren kommer seg imidlertid på beina igjen.
    88'
    Et Burnley-angrep avvinkes for offside.
    90'
    3 minutter legges til.