3-0
79'
4-0

Ble dekket av VG Sporten

Velkommen til FA Cup-kampen mellom Manchester United og Reading. Det er to formlag som møtes på Old Trafford. José Mourinhos menn har seks strake seire i ligaen, mens bortelagets trener, tidligere United-spiller Jaap Stam, har ledet de blå- og hvitstripete til ni triumfer på de 11 siste Championship-matchene.
    0'
    Paul Pogba og Zlatan Ibrahimovic hviles begge for Manchester United, mens Wayne Rooney er tilbake i startelleveren etter skade.
    0'
    Da er denne tredjerunde kampen i gang.
    1'
    Skudd på mål
    United rett i angrep. Rashford skyter like utenfor fra 17 meter.
    1'
    Kjempesjanse for United! Rooney blir spilt gjennom av Rojo, tar et touch og tvinger fram en god redning av Reading-keeper Ali Al-Habsi med det neste.
    3'
    United dominerer totalt de første minuttene.
    4'
    Manchester United blir avblåst for offside
    5'
    Mål for Manchester United!
    Manchester United 1 - 0 Reading FC
    Rooney sender United i ledelsen. Martial drar seg innover i banen, finner Mata som legger inn til Rooney. United-kapteinen setter inn sitt 249. mål for klubben, og tangerer dermed rekorden til Sir Bobby Charlton.
    7'
    Skudd på mål, Manchester United
    Carrick avslutter dårlig på en brukbar mulighet fra 18 meter.
    10'
    Manchester United får tildelt et hjørnespark
    11'
    Reading har knapt fått låne ballen de første 13 minuttene.
    13'
    Manchester United 2 - 0 Reading FC
    Martial øker ledelsen for United. Rojo, Rooney og Martial kombinerer fint seg imellom før sistnevnte triller ballen inn i det lengste hjørnet fra innsiden av 16-meteren.
    15'
    Fullstendig lekestue på Old Trafford.
    18'
    Danny Williams legger Marouane Fellaini i bakken.
    21'
    Reading prøver å krige seg til en sjanse, men United rydder unna.
    22'
    Reading FC får tildelt et hjørnespark
    22'
    Reading tar en kort corner som ender med United-kontring. Martial avslutter, men rett på Al-Habsi.
    23'
    Denne gangen løfter Kelly ballen inn i feltet. Kula ender hos Moore, som er nær ved å redusere for Reading.
    25'
    Kjempesjanse for Rashford. Runder Al-Habsi, men bommer på åpent mål i sekvensen etter.
    27'
    Rashford med et nytt skuddforsøk.
    29'
    Reading med et fint angrep. Kelly legger inn foran mål. Der står Romero og plukker enkelt.
    30'
    Readings største problem, er farten til United-spillerne. Henger ikke med defensivt.
    30'
    Reading-manger Jaap Stam er tydelig frustrert på sidelinjen.
    33'
    Tempoet har roet seg på stillingen 2-0 til United.
    34'
    Et fantastisk angrep av United. Carrick prikker Rooney som slår Rashford gjennom på et nydelig touch. Igjen en dårlig avslutning fra unggutten.
    35'
    35'
    Corneren ender i et frispark til United like utenfor 16-meteren.
    36'
    Mata tar frisparket. Skuddet går i muren.
    37'
    United kommer rundt på kanten, men angrepet ender hos Ali Al-Habsi.
    40'
    Ny stor mulighet for United. Young kommer rundt på kanten og finner Mata foran mål, men spanjolens avslutning blir blokkert.
    42'
    Mata skyter over mål. Burde gjort det bedre. Var helt upresset på 16,5 meter.
    43'
    Rashford slår inn til Martial, som kommer på et sugende løp fra motsatt kant. Avslutningen går like utenfor stolpen til Al-Habsi.
    44'
    To minutter er lagt til.
    45'+1
    45'+1
    46'
    Veldig rolig tempo de første sekundene på Old Trafford i 2. omgang.
    46'
    Carrick og Kermogant skaller sammen. Begge får behandling.
    48'
    Carrick og Kermongat kommer seg på beina.
    49'
    Rashford forsøker og forsøker, men foreløpig stemmer det ikke helt for unggutten.
    50'
    United kotrollerer fortsatt kampen. Reading venter på en mulighet, men det ser tungt ut for gjestene.
    51'
    Carrick tvinger fram en redning av Al-Habsi.
    52'
    Rooney nær ved å score sitt 250. mål for United, men Al-Habsi får strukket ut en fot og stoppet skuddet.
    55'
    58'
    Rooney nær ved å finne Rashford, men Reading-forsvaret får ryddet unna.
    60'
    Carrick blør fra hodet etter smellen han pådro seg tidligere i omgangen. Fortsetter inntil videre, men må nok ut for mer behandling snart.
    62'
    63'
    Reading forsøker desperat å redusere mot United, men så langt har ikke bortelaget klart å teste Romero.
    67'
    United med ballen i laget nå. Rødtrøyene er nærmere 3-0 enn Reading er redusering.
    69'
    Veldig lite som skjer på Old Trafford nå. Hjemmelaget tar få sjanser, kontrollere kampen og Reading sliter med å tilrive seg ballen.
    74'
    Manchester United 3 - 0 Reading FC
    Mål: Marcus Rashford
    Men plutselig eksploderer det. Rashford spilles gjennom og denne gangen er spissen kald alene med Al-Habsi.
    75'
    Spillerbytte - Reading FC
    Inn: Dominic Samuel
    Ut: Yann Kermorgant
    78'
    Manchester United 4 - 0 Reading FC
    Kjempetabbe av Al-Habsi. Forærer ballen til Rashford på komisk vis. Unggutten har aldri scoret et lettere mål. Det er ikke mulig!
    79'
    Wayne Rooney prøver seg fra kloss hold. Al-Habsi redder.
    83'
    På stillingen 4-0 venter lagene bare på sluttsignalet. Folk har også, utrolig nok, begynt å forlate Old Trafford.