51'
2-0
2-1
Askar90'+5

Årets tredje serierunde sparkes igang idag og vi skal her følge kampen mellom Molde og Brann som starter kl. 20:00. Tross heftig snøfall den siste uken så har arrangørene en meget flott gressmatte å by frem for aktørene og publikum på Aker stadion.
    Vi kommer tilbake med lagopsstillingene cirka en halv time før kampen settes igang av dommer Svein Erik Edvartsen. Det som er klart er at Markus Jonsson og Tomasz Sokolowski er skadet og ikke er med i Brann-troppen nordover vestlandet. Derimot er keeper Piotr Leciejewski skadefri og stiller trolig mellom stengene i kveld. Moldes tropp er uten skadeproblemer og Solskjær kan derfor trolig velge fra øverste hylle.
    Molde sin lagoppstilling: Bugge Pettersen, Linnes, Hovland, Forren, Rindarøy - Berg Hestad, Eikrem, Ekpo - Gatt, Angan, Berget.
    Brann sin lagopsstilling. Leciejewski, Sævarsson, Grorud, Korcsmar, Demir - Austin, Haugen, Mjelde, Askar, Nordkvelle - Ojo.
    Velkommen til Aker stadion i Molde og til å følge oppgjøret spark for spark. Vi vil holde deg oppdatert om det som skjer underveis, så godt som mulig. Tradisjonelt er dette innholdsrike og morsomme kamper mellom to vestlandslag. Vi håper dagens oppgjør ikke blir unntak i så måte.
    Det er vindstille og cirka 6-7 grader i luften, etter dagevis med mye snø.
    Vel ett kvarter igjen til fløyta går for kampstart nå. Spillerne varmer opp ute på banen og tribunene er cirka halvfulle. Fra Bergen er det foreløpig omtrent 30 supportere bak ene målet så langt. Vi tror en god del flere dukker opp de neste femten minuttene.
    Nå finner spillerne veien inn i garderobene for å gjøre seg klar for avspark.
    Spillerne og dommere er på banen nå.
    Brann tar avspark.
    1'
    Wolff Eikrem trer herlig gjennom mot Angan. Sistnevnte bruker litt tid før han får kontroll over ballen, og det påfølgende innlegget plukkes enkelt av Leciejewski.
    4'
    Wolff Eikrem viser nok en gang fram pasningsfoten. Forsøker å finne Gatt i bakrom, men gjennombruddspasningen blir litt for hard, og Leciejewski kan plukke ballen foran nesa på Gatt.
    7'
    Mjelde med et skuddforsøk fra drøye 20 meter. Bugge Pettersen må ut i full strekk, og får såvidt slått til hjørnespark.
    8'
    Molde har vært best på eget gress innledningsvis.
    8'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 0 Brann
    Mål: Jo Inge Berget
    Målgivende: Martin Linnes
    En gedigen tabbe fra Branns sisteskanse gjør at Jo Inge Berget kan heade Molde i ledelsen. Linnes slår inn fra høyre. Leciejewski har tilsynelatende god kontroll, men regelrett bommer på ballen i sitt forsøk på å bokse. Bak han står Berget som enkelt styrer ballen inn i det tomme buret.
    9'
    God stemning på Aker Stadion nå.
    11'
    Hovland kommer til avslutning med pannebrasken. Midtstopperen header over fra 10 meter.
    12'
    Jo Inge Berget viser knottene i duell med Sævarsson. Greit frispark.
    16'
    Ojo mottar ballen på venstresiden. Gatt snur rompa til og gir Ojo tid til å sikte før han slår inn. Askar stiger til værs foran mål, men kommer ikke ordentlig over ballen og avslutningen blir derfor ufarlig.
    17'
    Berget banker til fra distanse. Sævarsson får blokkert.
    19'
    Roligere her nå etter en oppjaget fase.
    22'
    Austin takler Gatt før amerikaneren kommer seg i skuddposisjon.
    22'
    Ojo vinkes av for offside.
    23'
    Gult kort til Molde
    Emmanuel Ekpo
    Feller Austin idet Brann-spilleren forserer fremover med ballen.
    24'
    Haugen legger frisparket inn i feltet, ballen stusses bak til Grorud som lobber ballen over keeper og i tverrliggeren. Stor sjanse for Brann.
    26'
    Gult kort til Brann
    Lars Grorud
    26'
    Eikrem tar det påfølgende frisparket og kliner til fra 25 meter. Keeper Leciejewski klarer såvidt å slå ballen ut. Meget godt skudd av midtbanespilleren.
    27'
    Nye sjanser til Molde, denne gangen ender det i skudd fra Linnes som ikke når frem til mål.
    28'
    Berg Hestad med en heading som blir slått til corner.
    29'
    Brann får klarert i første omgang. Men Molde kommer tilbake ved Ekpo som slår tversover til Linnes. Backen forsøker innlegg fra død vinkel som keeper fanger opp.
    29'
    Linnes får spilt til Angan som finner Gatt foran mål. Vingen får skutt mens han er i ubalanse. Skuddet går like utenfor stolpen til Leciejewski.
    32'
    Pipekonsert fra hjemmepublikummet da de mener Austin får et meget ufortjent frispark midt på banen.
    33'
    Askar blir presset ut over dødlinjen av Rindarøy.
    34'
    Kunster av Ekpo og Angan her nå, men det ender bare med en corner til Molde.
    35'
    Brann klarerer i første omgang.
    35'
    Eikrem med frispark for vertene fra hjørnet av sekstenmeteren. Men Brann rydder unna igjen.
    36'
    Linnes legger inn fra høyrekanten, men keeper Leciejewski fanger enkelt.
    37'
    Brann på visitt med et innlegg i feltet foran Bugge Pettersen. Keeper har ingen problemer med å fange ballen foran Brann sine spisser.
    38'
    Askar legger inn fra høyre for Brann, men også denne gangen en enkel ball for Pettersen i Molde sitt mål.
    39'
    Stor sjanse for Molde og Angan. Spissen lurer Grorud før han skyter mot mål. Keeper slår til corner.
    40'
    Corneren ender i ingenting.
    40'
    Frispark til Brann fra 30 meter.
    42'
    Direkte frispark fra Austin som går et par meter over målet til Bugge Pettersen.
    42'
    Spillet bølger veldig frem og tilbake her i denne første omgangen.
    44'
    Stor sjanse for Molde og Berget. Vingen er nesten alene foran mål, men får tilslutt bare en corner.
    45'+1
    Lagt til ett minutt.
    45'+1
    Ulovligheter i feltet som gir frispark til Brann.
    45'+1
    Stor sjanse for Ojo og Brann, men spissen er i ubalanse og fyrer av høyt over mål fra åtte meters hold.
    45'+2
    45'+3
    Molde gikk ut i et forrykende tempo på eget gress og tok fortjent ledelsen etter knappe ti minutter. Brann har også hatt noen muligheter, men sett under ett har Molde vært det beste laget de første 45'.
    45'
    Molde tar avspark.
    46'
    Flott Molde-spill! Martin Linnes herjer på høyresiden før han slår 45 grader ut mot Gatt. Sistnevnte setter bredsiden til, men avslutningen blir alt for svak og Leciejewski redder uten problemer.
    48'
    Askar skyter høyt over fra distanse.
    50'
    Molde 2 - 0 Brann
    Målgivende: Jo Inge Berget
    En praktscoring av Angan! Rindarøy slår inn fra venstre. Berget flikker ballen videre til Angan som kaster seg rundt i et brassespark. Fra sju meter klinker han ballen i nota bak en intetanende Leciejewski. Fantastisk scoring!
    51'
    Nå blir det tøft for Brann å komme tilbake på Aker Stadion.
    54'
    Molde-spillerne leker seg tidvis her nå. Men det har vi sett før - ikke alltid det har holdt kampene ut.
    57'
    Brann forsøker å senke tempoet noe for å mobilisere seg til en bedre avslutning.
    59'
    Berg Hestad med et fremspill til Berget, men blir for langt og Brann får avklart ved Leciejewski.
    60'
    Angan og Molde kontrer.
    60'
    Feller Hovland på hjørnet av sekstenmeteren.
    61'
    Eikrem tar frisparket, men Brannforsvaret får klarert ut til innkast for Molde.
    62'
    Stopp i spillet etter et sammenstøt mellom Austin og Ekpo. Virker som Austin er hardest skadet. Røde Kors er på banen med båre.
    62'
    Spillet er igang igjen og Sævarsson forsøker et fremspill mot Askar som mislykkes.
    69'
    Berget prøver sitt varemerke, et hælspark inne i feltet til Brann. Denne gangen er ingen medspillere på plass.
    69'
    Molde er i angrep og ser ikke ut til å forsøke trygge dette på 2-0.
    71'
    Kjempesjanse for Ojo da han header over Pettersen og i stanga. Askar er på returen og legger inn foran mål, men ingen røde er på plass foran målet.
    72'
    Angan i kontring for Molde, men roter bort ballen da han forsøker finte bort en Brann-forsvarer.
    73'
    Det bølger kraftig frem og tilbake i spill og sjanser nå. Kan Brann skape spenning med en scoring ?
    74'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Zlatko Tripic
    Ut: Jo Inge Berget
    74'
    Inn: Mattias Moström
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    74'
    Brann i angrep, men Ojo avblåses for offside.
    76'
    Fikst og kjapt småspill av Tripic, Angan og Rindarøy før Tripic kommer til dødlinjen og slår inn foran mål. Men rett i klypene på keeper.
    77'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Bentley
    Ut: Erik Mjelde
    78'
    Inn: Magne Simonsen
    Ut: Knut Olav Rindarøy
    81'
    Demir med frispark for Brann like utenfor sekstenmeterhjørnet. Skuddet går direkte over mål.
    82'
    Molde kontrer og det ender med at Tripic fyrer av mot mål. Enkelt å kaste seg og fange ballen for Leciejewski.
    83'
    Det er solgt 8771 billetter og sesongkort på Aker stadion idag.
    83'
    Amin Askar
    84'
    Mye slurv i Brann nå som gir Molde muligheter å øke ledelsen. Men det ser heller ikke ut til at hjemmelaget er interessert i flere mål.
    85'
    Straffe til Molde, Angan felles.
    85'
    Brann-keeperen redder.
    86'
    Hjørnespark til Molde
    88'
    Molde klarerer. Corneren kommer etter et susende skudd fra Askar som keeper Pettersen må slå utover dødlinjen.
    88'
    Feller Forren da sistnevnte har ballen og skal sette igang et angrep.
    90'
    Det er lagt til hele seks minutter.
    90'+1
    Fantastisk dobbelsjanse til Brann. Det er Barmen som denne gangen får to sjanser alene med Bugge Pettersen før han setter ballen via beina til keeper og over målet fra fem meter.
    90'+2
    Molde klarer å klarere.
    90'+2
    Feller Tripc da sistnevnte er på vei forbi ved dødlinjen.
    90'+3
    Mål for Brann!
    Molde 2 - 1 Brann
    Mål: Amin Askar
    Kjempeskudd fra Amin Askar fra 20 meter. Ballen sitter klistret i hjørnet til venstre for Pettersen.
    90'+5
    Enda tid for Brann her.
    90'+6
    90'+6
    Men der sier Edvartsen at det er slutt for ikveld. En til tider meget underholdende kamp hvor begge lagene produserte sjanser i fleng. Ikke ufortjent at Molde tok alle tre poengene, men det kunne fort blitt vanskelig om Brann hadde hatt marginene på sin side i avgjørende situasjoner foran mål. Vi var ikke vitne til solid forsvararbeid fra noen av lagene, men vi synes det offensivt fungerte meget godt til tider. Molde hadde et straffebom, Brann et stangskudd og to i tverrliggeren - i tillegg en stor dobbelsjanse like før slutt for innbytter Barmen. Det negative er at Austin ble båret av banen i andre omgang og vi får bare håpe han kommer fort til hektene igjen. Det meldes fra sykehuset at tilstanden til Austin etter forholdene er bra. Trolig er det bare en hjernerystelse han har pådratt seg.