2-2
3-2

Hjertelig velkommen til liveoppdatering av ettermiddagens oppgjør på Marienlyst stadion, der Strømsgodset har besøk av Haugesund.
    Spillerne er godt i gang med oppvarming på en ellers kald og gufsete avslutning på påsken.
    Hos hjemmelaget er det idag to endringer fra startoppstillingen mot Vålerenga sist helg, der innbytterne Adama «Dio» Diomande og Lars Iver Strand scorte hvert sitt mål i andre omgang. I ettermiddag har begge fått tillitt fra start av trener Deila, det samme har også Ola Kamara. Kovacs og Sankoh starter denne kampen på benken, mens Konradsen er ute med skade.
    Nevnte kamp hjemme mot Enga endte i en sterk 3-2-seier for gutta fra Drammen. Haugesund var også hjemmesterke og vant tilslutt 2-0 mot Molde sist runde.
    Godset og Haugesund deler hver sine tre poeng på tabellen etter to spilte kamper av årets serie. Sogndal topper med fire poeng, og det er såkalt åpent foran kveldens runde.
    En liten ivrig gjeng har tatt turen fra Haugesund for å heie frem laget sitt i kveld. Ellers er det ikke mye mer enn halvfullt på «Gamle gress» og betydelig mindre folk enn sist hjemmekamp for Godset. Vi skylder på regnet, og satser på en underholdende kamp som sparkes i gang om få strakser.
    Dagens dommer er Espen Berntsen.
    Dette er fjerde gang lagene møtes i eliteseriesammenheng på Marienlyst. Strømsgodset har gått seirende ut av alle fire.
    Strømsgodset: Larsen Kwarasey - Vilsvik, Sætra, Madsen, Nuhu - Strand, Abu - Keita, Storflor, Dio - Kamara. Haugesund: Kristiansen - Skjerve, Bjørnbak, Bangura, Våge Nilsen - Sema, Anyora, Ludvig Fevang, Andreassen - Søderlund, Djurdjic.
    Geir Ludvig Fevang debuterer idag fra start for FK Haugesund.
    Kampen er igang.
    1'
    Mye langt og mange dueller i åpningsminuttene.
    2'
    Tor Arne Andreassen med et skuddforsøk fra 16 meter, går rett til side for mål.
    3'
    Nydelig stikker fra Fevang mot Søderlund som forsøker en lobb. Den stryker tverrliggeren.
    5'
    Godset kommer på en kontring, ender i en corner.
    7'
    Haugesund header unna.
    8'
    Abu skyter et hardt skudd fra 20 meter, keeper må ut i full strekk og slår til corner.
    9'
    Slår inn på første, går igjennom feltet og Haugesund får rydda unna.
    10'
    Jevnt her i Drammen de første 13 minuttene.
    13'
    Fin ball fra Storflor mot Kamara som forsøker å legge igjen med hodet, ingen der til å plukke den opp.
    14'
    Godset med mange fine kombinasjoner nå, jobber fram en corner.
    15'
    Hjørnespark til Strømsgodset
    15'
    For en sjanse for Godset! Stoflor spiller Dio på åpent mål, hvordan bommet han der?!
    17'
    Frispark til Haugesund midt på hjemmelagets banehalvdel.
    17'
    Mål for FK Haugesund!
    Strømsgodset 0 - 1 FK Haugesund
    Mål: Nikola Djurdjic
    Målgivende: Joakim Våge Nilsen
    Frispark som blir slått hardt inn på første. Den går forbi Godset-forsvaret via beinet til Djurdjic og inn i mål!
    18'
    Frispark til Haugesund i farlig posisjon.
    20'
    Ebber ut i et skudd som blir blokkert, Godset har ballen.
    21'
    Haugesund som har mye ball nå. Fester et lite grep innpå motstanderens banehalvdel.
    22'
    Nuhu med et tidlig innlegg, rett i klypene på Kristiansen.
    23'
    Vilsvik forsøker et innlegg, går bak mål.
    24'
    Keita med et innlegg som Kamara stusser opp i lufta. Bortelaget klarer ikke å bestemme seg for hvem som skal klarere. Ballen triller i stanga før keeperen får plukket den opp.
    26'
    Fint fotarbeid av Søderlund, dommeren belønner det med ett frispark.
    28'
    Vilsvik forsøker å finne Dio, men pasningen blir for hard.
    29'
    Nesten for Djurdjic, stikkeren er akkurat litt for lang.
    30'
    Bølger fram og tilbake her nå.
    31'
    Godset med mange fine overgangsmuligheter som de ikke klarer å utnytte.
    33'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 1 FK Haugesund
    Mål: Adama Diomande
    Merkelig situasjon hvor Bangura skyter ballen i været mens keeper er på vei ut. Plutselig er Dio på åpen kasse og setter ballen i mål!
    33'
    Haugesund ligger fint defensivt og tvinger Godset til å slå langt.
    37'
    Storflor slår inn i boksen, men Haugesund-forsvaret får ryddet unna.
    39'
    Stemmer ikke helt for hjemmelaget nå. Mye dårlig pasningsspill.
    40'
    Fint spill av hjemmelaget, vinner en corner.
    40'
    Slår inn på bakre, der er det ingen bortsett fra en Haugesund-spiller som header ut til innkast.
    40'
    Frispark til bortelaget på rundt 25 meter.
    42'
    Bjørnbak stiller seg opp.
    43'
    Strømsgodset 1 - 2 FK Haugesund
    Hardt frispark fra Bjørnbak som Larsen Kwarasey må gi retur på. Djurdjic setter den i mål og Haugesund er tilbake i ledelsen!
    43'
    1 min tilleggstid.
    45'+1
    45'+2
    Da blåser dagens dommer Berntsen til pause her i Drammen idet snøen laver ned. Det har vært en jevn omgang her på Marienlyst hvor hjemmelaget har hatt ballen mest. Bortelaget derimot viser seg fra en mye giftigere side, og det er skummelt nesten hver gang de kommer seg oppover i banen. Djurdjic har virkelig vært i slag idag og vist seg fram med to mål, mens samtlige Godset-spillere står litt med lua i hånda.
    45'
    Hjemmelaget sparker igang de siste 45 minuttene.
    47'
    Dio med en god mulighet, men skyter den over fra en presset posisjon.
    48'
    Andreassen ligger nede, men spillet fortsetter.
    50'
    Godset-unionen roper på straffe, får avslag fra dommer Berntsen.
    50'
    Keita gjennom til Kamara, får en corner.
    52'
    Keeper bokser ut, i retur-feltet ligger Abu som skyter over mål.
    52'
    Djurdjic med et skuddforsøk, en meter på feil side av stanga.
    53'
    Slår den inn på første, der er det en Godset-forsvarer som klarerer.
    54'
    Haugesund spiller veldig direkte nå, mye løping på Djurdjic.
    55'
    Straffe!
    56'
    Gult kort til FK Haugesund
    Vegard Skjerve
    Får det gule i straffe-situasjonen.
    56'
    Kamara blir dratt ned i boksen.
    57'
    Straffe til Strømsgodset
    57'
    Strømsgodset 2 - 2 FK Haugesund
    Mål: Ola Kamara
    Sender keeperen i et hjørne og ballen i det andre, 2-2!
    57'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Peter Kovacs
    Ut: Muhamed Keita
    60'
    Det er sjanse-bonanza foran Kristiansen nå, men Haugesund klarer på mirakuløst vis å holde ballen unna nettet gang på gang. Kovacs går rett fra benken og er nære på å sende Godset i føringen.
    61'
    Tredje corneren på rad her nå, Haugesund rydder den unna.
    62'
    Abu skyter fra 30 meter, godt stykke utenfor.
    64'
    Hjemmelaget har virkelig fått blod på tann og kjører kampen i dette øyeblikk.
    65'
    Haugesund jobber bra defensivt.
    66'
    Nok en gang koker det i boksen til Haugesund, men det blir aldri det store ut av det.
    68'
    Fevang ser ut til å ha blitt flyttet opp som spiss.
    69'
    Hjemmelaget med mye ball på Marienlyst. Fått satt spillet godt innpå Haugesund sin banehalvdel.
    70'
    Kamara forsøker et skudd som nesten fyker ut av stadion. Kovacs gir klar beskjed om hva han mener om det valget.
    72'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Håvard Storbæk
    Ut: Geir Ludvig Fevang
    73'
    Grindhaug prøver å ta noen grep her nå, det trengs om de skal få med seg noen poeng hjem.
    74'
    Djurdjic ligger nede med en skade. Får hjelp av støtte-apparatet.
    75'
    Djurdjic er tilbake på banen.
    76'
    Haugesund sliter med å komme ordentlig inn i kampen.
    77'
    Ny Haugesund-spiller ligger nede.
    77'
    Inn: Stefan Johansen
    Ut: Adama Diomande
    77'
    Andreassen er på beina igjen og tilbake på banen.
    78'
    Strømsgodset presser på, men sliter med å komme til de virkelig store mulighetene.
    80'
    Haugesund med en liten visitt, ender med en 5-meter til Larsen Kwarasey.
    81'
    Haugesund roter det til i forsvar, får ikke klarert ordentlig.
    82'
    For en sjanse! Kovacs på 5 meter, men han setter den like utenfor.
    82'
    Bortelaget som prøver seg nå. Nok en gang ender det med utspill fra keeper.
    84'
    Strømsgodset 3 - 2 FK Haugesund
    Mål: Peter Kovacs
    Målgivende: Øyvind Storflor
    Et herlig innlegg fra Storflor som prikker den på foten til Kovacs! 3-2 til hjemmelaget, og Deila har nok en gang demonstrert et geni-bytte.
    84'
    Strømsgodset 3 - 3 FK Haugesund
    Mål: Tor Arne Andreassen
    Målgivende: Håvard Storbæk
    Mye klabb og babb før ballen triller til Andreassen som bare banker den i lengste hjørnet fra skrått hold. Hjemmefansen har såvidt satt seg før det er 3-3 og kamp igjen.
    86'
    Godset trykker på, langt kast fra Vilsvik. Får en corner.
    88'
    Slår inn på bakre, bortelaget får rydda unna og prøver en kontring som blir stoppet.
    89'
    Nikola Djurdjic
    Ser ut til at Djurdjic snakker på seg et gult kort der.
    89'
    Soleklar holding fra Kamara. Frispark Haugesund.
    90'
    Nytt frispark til FKH, 20 meter inn på Godset sin banehalvdel.
    90'
    Fire minutter lagt til.
    90'+1
    Slår inn rett i klypene til Larsen Kwarasey.
    90'+1
    Sankoh i fint driv, slår bort ballen.
    90'+2
    Sætra slår langt mot Storflor som stusser den utover sidelinja.
    90'+2
    Haugesund forsvarer seg bra nå.
    90'+3
    FKH får frispark og en pust i bakken.
    90'+4
    4726 tilskuere her idag.
    90'+4
    Ballen detter nede til Vilsvik som kliner til. Treffer ikke reint og skyter utenfor.
    90'+4
    Det var det, 3-3 her på Marienlyst.
    90'+5
    90'+5
    Det endte med poengdeling her i Drammen, noe som Haugesund nok er mest fornøyd med. Hjemmelaget hadde mye ball men slet med å omsette ballinnehave til sjanser og mål. Haugesund var det beste laget i første omgang, mens Godset styrte store deler av andre omgang.