2-0
2-1

Beklager at det ikke har kommet direkteoppdateringer. Vi sliter med tekniske problemer. Skal være løst nå.
    7'
    Grytebust kommer ut, og en forsvarsspiller header over keeperen, men Grytebust får løpt opp ballen før Odd er på plass.
    8'
    Jone Samuelsen blir spilt fri på høyresiden, men sommer har vinket. Offside.
    8'
    Aalesund presser høyt når Odd skal spille seg ut.
    9'
    Hurme slår en dårlig ball og Aalesund tar over.
    11'
    Odd med innkast, og Hurme kaster inn i feltet. Johnsen stusser!
    11'
    Men Aafk får sparket unna.
    11'
    Samuelsen får ballen ute på høyre, legger inn.
    13'
    Odd mister ballen, men vinner den tilbake - men blir nok en gang stoppet, og gjestene setter fart.
    13'
    Odd er dyktige bak, og hindrer Aalesund en mulighet.
    13'
    Halvorsen legger inn mot Bentley. Gjestene må sparke til innkast.
    14'
    Hurme kaster inn for Odd. Aafk bryster inn til egen keeper, og setter kjapt igang.
    14'
    Shala blir spilt fri på venstrekanten, legger inn i feltet. Men bortelaget får ryddet unna - corner.
    15'
    Skrus inn fra venstre. Grytebust bokser unna.
    15'
    Odd på ny, mot bakerste - Hagen header ned i bakken.
    16'
    Shala vender fint i feltet, og slår inn. Treffer kun oransje.
    16'
    Odd legger inn fra høyre, rett på Grytebust.
    16'
    Odd med flere gode muligheter på gjestenes halvdel.
    16'
    Grøgaard spiller igjennom Shala som slår inn, men ikke er like heldig med legget.
    17'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Aalesund
    Mål: Jone Samuelsen
    Målgivende: Steffen Hagen
    Hagen slår langt mot Samuelsen som har startet i bakrom. Over alle, og bak der kommer Samuelsen. Tar med seg ballen, drar av et par mann og banker ballen i nota bak en utspilt Grytebust. 1-0 i Skien!
    18'
    Legges inn fra venstre. Hansen er sikker, og holder i fast grep. Slår langt ut.
    20'
    Frispark til Odd ved midtstreken.
    21'
    Grøgaard spiller med Shala på kanten. Slår inn mot Johnsen som må løpe for å nå ballen.
    22'
    Johnsen blir felt ved hjørneflagget, og frispark til Odd.
    22'
    Shala gjør seg klar til å legge inn. Skrur inn med venstre på første. Momentant tilbake fra gjestene. Innkast.
    22'
    Hurme prøver å nå Samuelsen som igjen har startet - dessverre for Odd er ballen litt for hard. Aafk med ball.
    23'
    Carlsen starter på høyre og får ballen. Legger inn mot første, hvor Andre Hansen har full kontroll.
    23'
    Samuelsen setter fart.
    24'
    Innkast til Odd, og Hurme står klar. Det blir mot første stople og Oddbjørn Lie.
    24'
    Johnsen tar ned ballen i feltet, kikker opp og skyter mot hjørnet. Grytebust er med på notene, og kan hindre scoring.
    25'
    Aafk slurver og Odd får innkast på gjestenes halvdel.
    25'
    Hagen slår mot Shala som blir blokkert - innkast.
    25'
    Samuelsen spiller Halvorsen i støtte. Prøver å nå Bentley i feltet, men ballen blir sparket tilbake.
    26'
    Halvorsen spiller mot Shala som har startet på løp - litt hard ball. Et offensivt Odd de første 25.
    26'
    Shala får ballen på venstrekanten. Spiller Grøgaard i støtte.
    27'
    Semb Berge slår tversover perfekt på beinet til Shala. Legger inn i feltet hvor en Odd-spiller kommer stormende. Header på mål, men Grytebust redder på magisk vis. Fortsatt 1-0 i Skien.
    28'
    Samuelsen plukker opp ballen, legger ut til Halvorsen som kommer løpende på høyresiden - fyrer av! Nok en gang er Grytebust patent og redder unna.
    29'
    Skrur inn med venstreslegga. Mot bakerste, men der kommer keeper opp og holder i godt fast grep.
    29'
    Odd 2 - 0 Aalesund
    Målgivende: Frode Johnsen
    Samuelsen dribler av to mann sender en støttepasning - får ballen tilbake og klemmer til fra 17 meter. Grytebust gjør seg så lang han er, men målet er lengre. Jone Samuelse og Odd opp i 2-0!
    30'
    En tydelig inspirert Samuelsen som tidligere i dag ble tatt ut på landslaget. Flott fotball i Skien.
    32'
    Samuelsen på offensiven igjen. Denne gangen litt for rask - dommer vinker av for offside.
    32'
    Samuelsen spiller Grøgaard på venstre. Prøver å spille Shala i bakrom, men Aafk jobber hardt, og stopper forsøket.
    33'
    Bentley får ballen, er alene mot keeper og brenner av! Midt på Grytebust.
    35'
    Hurme bryter og snapper ballen. Setter fart fremover og blir felt. Frispark til Odd på 40 meter.
    35'
    Shala får servert en fin tversover, men misser på nedtaket og gir gjestene innkast.
    36'
    Oldrup Jensen med farlig spill bak. Heldigvis er Semb Berge mer enn våken og får ordnet opp. Kunne blitt farlig.
    37'
    Odd presser høyt, og gjestene sliter med å komme nærmere enn 40 meter.
    38'
    Hurme får ballen på høyrekanten. Spiller til Samuelsen.
    38'
    Oldrup Jensen er våken, bryter pasningen til Aafk.
    39'
    Shala spiller vegg med Johnsen i feltet. Shala får skutt fra 8 meter, men utenfor.
    39'
    Gult kort til Aalesund
    Sakari Mattila
    Hekter Samuelsen idet han er på vei full fart fremover. Klart gult kort.
    40'
    Johnsen stusser ned til Shala. Får ballen igjen, og spiller mot Bentley i felt.
    41'
    Halvorsen slår ut til Hurme på høyresiden.
    41'
    Halvorsen lobbber inn til Shala i feltet. Tar med seg ballen litt ut.
    42'
    Odd er flinke bakover, og stopper nok en gang Aafk før de har kommet særlig langt.
    43'
    Odd roter bak, Aarøy får ballen og slår ut mot Peter Orry Larsen som legger inn. Hansen er alene og kan ta ballen enkelt.
    43'
    Mot første nok en gang. Heades unna av bortelaget.
    43'
    Grøgaard leker med gjestene, og spiller videre til Samuelsen.
    45'
    Shala slår inn i feltet. Halvorsen faller inne i feltet, men ingenting sier dommer - og heller ingen store protester.
    45'
    45'+1
    Da er det pause på Skagerak arena. Odd leder foreløpig 2-0 etter 45 spilte minutter. Aalesund var så vidt involvert i spillet de første minuttene, og har ikke bidratt med noe som helst denne første omgangen. Odd har vært gode, men mange sjanser, og det er takket være Aafk sisteskanse at det kun er 2-0 i Skien. Gjestene må våkne til andre omgang, for nå har de virkelig blitt overkjørt.
    Spillerne er på vei ut på banen igjen, og det er straks klart for de siste 45 fra Skagerak arena. Gjestene må heve seg mange hakk om de skal ha sjanse på noen poeng i dag.
    45'
    Odd sparker i gang andre omgang.
    46'
    Direkte opp i angrep.
    46'
    Halvorsen spiller Hurme som slår inn i feltet - får ballen igjen.
    46'
    Odd med innkast, og Jarkko Hurme skal kaste langt inn for hjemmelaget.
    47'
    Aalesund får ryddet unna.
    47'
    Aarøy stusser ned mot Orry Larsen, men Odd er på plass.
    48'
    Grytebust kommer langt ut, og sparker unna i siste lit.
    48'
    Orry Larsen frempå igjen, men Odd er flinke bak.
    48'
    Gjestene med frispark på venstresiden.
    49'
    Slår inn mot Aarøy som stusser videre. Carlsen kommer fra bakerste - corner.
    49'
    Hjørnespark til Aalesund
    49'
    Mål for Aalesund!
    Odd 2 - 1 Aalesund
    Mål: Jonatan Tollås Nation
    Corneren skrus inn i feltet, over Hansen som feilberegner - og mye klabb og babb før Jonatan Tollås Nation kan sette ballen i mål.
    49'
    Et langt friskere Aalesund lag som møter Odd i andre omgang.
    50'
    Odd får frispark på gjestenes halvdel. Shala står klar til å legge inn.
    51'
    Ballen heades opp i lufta. Grytebust kommer ut og bokser unna i første omgang.
    51'
    Bentley dribler på venstresiden. Legger inn i feltet. Aafk slurver, og det kan bli farlig - men får sparket langt unna før Odd er på ball.
    52'
    Hansen slår langt opp mot Johnsen som taper i lufta.
    52'
    Samuelsen får seg en kraftig dytt i ryggen, men dommer vinker spillet videre til stor pipekonsert.
    53'
    Aafk er langt mer offensive, og presser høyt med 3 mann.
    53'
    Halvorsen slår inn fra høyre. Mot Samuelsen som er i feltet, men Daniel Arnefjord får ryddet unna.
    53'
    Hurme lurer på bakerste. Ut kommer Grytebust, som endrer litt ballens retning og ut over linja. Dommer blåser utspill.
    53'
    Johnsen blir kraftig holdt, men klarer å stusse videre til Halvorsen som er i offside.
    55'
    Oldrup Jensen spiller fint ut til Shala på venstre.
    55'
    Legger inn mot Samuelsen i feltet - men blir stusset over Samuelsen og Hurme har innkast.
    56'
    Kaster langt inn for Odd. Johnsen treffer ballen, men endrer retning - corner.
    56'
    Grytebust må opp og bokse unna.
    56'
    Bentley tar med seg ballen litt ut, legger inn i feltet. Blir headet opp i lufta, og Shala plukker opp returen. Lader kanonen på volley og fyrer av langt over.
    57'
    Bentley slurver og mister ballen til gjestene.
    58'
    Aafk kommer inn i feltet med 3 mann, skyter fra skrå vinkel - corner.
    58'
    På første stolpe hvor Aarøy stusser videre.
    58'
    Halvorsen får ballen ute til høyre. Tar med seg ballen ned til linja.
    59'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Bentley
    60'
    Med venstreslegga inn mot første stolpe hvor kun Demar Phillips er å se.
    60'
    Nytt innlegg mot bakerste - utspill.
    60'
    Hagen slår langt opp mot Rashani. Grytebust må spurte ut, og hindre Rashani.
    62'
    Demar Phillips vender og legger inn. Rett i fanget på Andre Hansen.
    63'
    Hurme prøver å slå langt opp mot Samuelsen. Det blir altfor langt, og keeper skjermer den over linja.
    63'
    Rashani spiller fri Shala på venstresiden. Får lagt inn, men Aafk sparker unna. Odd med ball.
    64'
    Philips får ballen og dribler seg innover.
    64'
    Odd rydder unna, men slår ballen rett i beina på motstanderen.
    64'
    Odd slår langt mot Rashani som starer på løp - altfor hardt nok en gang. Grytebust med ball.
    65'
    Aarøy blir holdt mener dommer. Og Aafk har frispark på kjempehold - 18 meter, omtrent rett på mål.
    65'
    Det blir et skudd. Muren er tjukk og Mattila må sikte godt - men skyter langt over målet til Hansen.
    66'
    Rashani med ballen på venstresiden. Legger inn til Johnen i feltet. Der er også Samuelsen som blir servert, men følger ikke helt med - og Aafk overtar.
    67'
    Så ut som Johnsen ville gi Samuelsen mulighet for et hat-trick.
    68'
    Samuelsen men ballen på 16 meter. Tar den med inn i feltet. Skyter fra litt skrått hold, og langt over.
    68'
    Det er litt stopp i spillet grunnet Orry Larsen ligger nede.
    69'
    Da er Orry Larsen på beina igjen, og spillet kan gå sin gang.
    69'
    Litt amper stemning i kampen - men dommer Hansen roer ned lagene.
    70'
    Aafk prøver å spille langt ut på høyresiden, men Hansen er våkent med, og kommer ut og henter ballen.
    72'
    Inn: Håvard Storbæk
    Ut: Ole Jørgen Halvorsen
    72'
    Ulvestad vender av en spiller og setter snuta mot mål. Blir felt på 18 meter og frispark til gjestene.
    74'
    Mattila står nok en gang klar med høyreslegga.
    74'
    Denne gangen under muren og vanskelig for Andre Hansen som får fingertuppene på ballen og stusser videre til en oddspiller på bakerste. God mulighet for Aafk og Mattila.
    75'
    Rashani dribler inne i feltet og blir dyttet ut over sidelinja - ingenting sier dommer.
    76'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Henrik Bjørdal
    Ut: Peter Orry Larsen
    76'
    Aarøy stusser på et langt innlegg. Hansen kommer ut og bokser.
    76'
    Jone kjemper som en hest og spiller Shala fremover.
    77'
    Aarøy og Semb Berge er tydelig ikke fornøyd med noe.
    77'
    Rashani får ballen på venstrekanten. Slår inn, men treffer armen til en forsvarsspiller - ingenting mener dommer.
    78'
    Grøgaard får ballen åp venstresiden. Tar med seg Rashani.
    79'
    Mattila med ballen på venstre. Tar med seg ballen innover et par meter og skyter. Hansen ser ballen og kan ta imot.
    80'
    Dagens tilskuerantall på Skagerak arena er 5652.
    80'
    Oldrup Jensen med horribel pasning i eget forsvar. Demar Philips er et skonummer for lite til å få en kjempemulighet.
    80'
    Phillips runder av Storbæk og sender videre til Carlsen som smeller til fra 17 meter. Hansen på ut i full strekk og redde nesten fra vinkelen.
    81'
    Inn: Jo Nymo Matland
    Ut: Oddbjørn Lie
    82'
    Odd med frispark fra 40 meter. Oldrup Jensen legger inn.
    83'
    Semb Berge får et lite hode på den, men keeper har ingen problemer med å få fatt på kula.
    83'
    Samuelsen vender og spiller Shala fri. Han aner et skuddmulighet, og fyrer løs fra 25 meter. Grytebust må ut i strekk og slå unna.
    84'
    Rashani går opp, men det blir et dårlig forsøk, og utspill for Grytebust.
    85'
    Det begynner virkelig å haste for bortelaget om de vil ha poeng.
    86'
    Phillips ser ut til å ha lurt alle mann i Oddforsvaret og lobber inn 2-2, men dommer vinker for offside.
    86'
    Aafk presseShala med ballen i angrep.Har med seg to mann på sidene, men velger å skyte. Treffer en forsvarsspiller og keeper får det enkelt. Burde nok brukt sidene.