51'
3-0
68' (Str.)
4-0

Da er det en glede å ønske velkommen til livedekningen fra kampen mellom Odd Grenland og Bodø/Glimt. Sol og pent vær over Grenland gir fine spilleforhold på Skagerak Arena.
    Bodø/Glimt er laget som sendte Odd Grenland ned i Adeccoligen høsten 2007, og gjestene fra Nordland er faktisk det siste laget som har slått Odd Grenland på Skagerak Arena.
    Odd er uten Simen Brenne i dag. Han ble skadet under landslagsoppdrag for Norge. Håvard Storbæk kommer inn og tar indreløperrollen til Brenne på midtbanen. Alex Valencia er også ute for Odd, og Jacob Sørensen starter i hans sted. Hos Bodø/Glimt er Pavel Londak syk, hvilket betyr at Jonas Kolstad vokter målet. Mounir Hamoud er også ute for Bodø/Glimt, og dermed starter rutinerte Stig Johansen på høyreback.
    Glimt ligger på kvalifiseringsplassen før dagens kamp, Odd er nummer fem på tabellen. Det er likevel ikke mer enn seks poeng som skiller lagene.
    Det er ganske glissent på Skagerak Arena i ettermiddag
    Kampen er igang
    1'
    Odd går rett i strupen på Bodø/Glimt, presser høyt og fyller etter med spillere.
    2'
    Ludvigsen slår mot Sørensen som havner i duell med Rambekk, Rambekk får klarert til innkast.
    2'
    Dagens første skudd kommer fra Rønning hos Glimt, fra 35 meter sender han ballen håpløst til side for mål.
    3'
    Begge lag slår endel langt nå i starten av kampen
    4'
    Odd slår langt mot Kovacs som får ballen i boksen, han skyter men fra veldig skrått hold blir det ufarlig og Kolstad holder enkelt for Glimt.
    5'
    Hansen slår til Kovacs igjen, Kovacs header mot mål men han blir avblåst for offside.
    6'
    For tredje angrep på rad slår Hansen langt mot Kovacs som igjen får headet inn i feltet til Bodø/Glimt, men med for liten kraft i headingen blir det enkelt for Kolstad å plukke ned ballen.
    7'
    Bodø/Glimt får tildelt et hjørnespark
    Jan Derek Sørensen
    Sørensen slår til Christian Berg på bakre, han får headet, men løst. Det blir enkelt for Arason.
    7'
    God sjanse til Odd. Bentley skrur et frispark inn mot straffefeltet, der kommer flere Odd spillere på løp, Hansen får headet, men en meter til side for mål.
    9'
    Jacob Sørensen slår inn i feltet mot Kovacs, Kolstad går ut og i duell med Kovacs han taper, men ballen går ufarlig utenfor.
    10'
    Stig Johansen crosser herlig mot Forko, han utfordrer Hagen, men kommer ikke forbi. Innkast til Glimt.
    12'
    Innkastet går i retning Martins, han får levert ballen ned til Ludvigsen som skyter fra 7 meter, men håpløst til side for mål.
    13'
    Jacob Sørensen har hatt en god åpning på kampen for Odd. Slått flere gode innlegg inn i boksen, men Odd har foreløpig ikke vært sultne nok inne i feltet.
    14'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Magnus Lekven
    Rambekk runder Johansen og tar med seg ballen inn i feltet og slår 45 grader ut. Det blir skudd, men Kolstad gjør en god redning. Han klarer derimot ikke å holde ballen, Lekven dukker opp på returen å setter ballen i nettet!
    15'
    Ny stor sjanse til Odd. Jacob Sørensen kommer igjen til innlegg og slår flott inn til Bentley som er umarkert i feltet. Bentley sender avgårde et skudd, men det går like over.
    17'
    Odd leder fortjent så langt. Bodø/Glimt har fått til svært lite så langt i kampen.
    18'
    Odd får tildelt et hjørnespark
    Magnus Lekven
    Lekven slår inn høyt, dommer blåser frispark til Bodø/Glimt før ballen har landet eller truffet noen.
    18'
    God kontring av Glimt, de ruller opp fint på sin venstre side, men innlegget til Thomas Rønning er av for dårlig kvalitet og Odd renser unna.
    21'
    Nytt innlegg fra Jacob Sørensen som Kovacs kommer høyest på inne i feltet, han prøver å heade ned til Bentley, men en Bodø/Glimt spiller kommer i mellom og får ballen ut av farlig sone.
    23'
    Glimt forsvaret har store problemer med å matche Kovacs både langs bakken og i lufta. Han vinner de fleste duellene og skaper problemer for Glimt gang på gang.
    24'
    Igjen kommer Odd til innlegg, fra Bentley og inn mot Kovacs i feltet, denne gangen blir innlegget litt for høyt og ballen går til innkast på motsatt side.
    25'
    Odd gir Bodø/Glimt en liten leksjon i touchpasninger midt på banen.
    27'
    Ludvigsen prøver å spille igjennom Runar Berg som er på løp inn i 16-meteren, men pasningen blir for upresis og triller inn til Arason.
    28'
    Sjanse til Odd igjen. Bentley slår innlegg fra venstre og på tvers av feltet, Kovacs mangler en skostørrelse på å dytte ballen i mål.
    28'
    Ludvigsen får ballen fra Thomas Rønning og utfordrer Hagen i feltet. Ludvigsen legger seg ned, men det er langt fra noen straffe.
    31'
    Odd 2 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Håvard Storbæk
    Målgivende: Bentley
    Glitrende spill av Odd. Rambekk slår fri Bentley på venstre. Bentley setter fart og spiller ballen til Storbæk som kommer i fart på 16-meteren og dundrer ballen kontant i nettet nede til venstre for Kolstad. Flott scoring!
    32'
    Kjempesjanse på Skagerak Arena. Igjen kommer Bentley til innlegg og han slår presist til Kovacs som stiger til værs på femmeterstreken. Utrolig nok header Kovacs ballen utenfor målet!
    34'
    Bentley
    Bentley skrur innover. Kolstad kommer ut og bokser unna.
    36'
    Bentley
    Bentley skrur mot første stolpe denne gangen. Ballen blir stusset bakover i feltet men ingen Odd-spillere kommer på ballen og Glimt klarerer.
    37'
    Ny god Odd-sjanse. Sørensen slår et innlegg mot bakre stolpe, der dukker Bentley opp, men han setter ballen i nettveggen.
    39'
    Stig Johansen dribler to Odd-spillere bak i forsvaret og slår langt mot Jan-Derek Sørensen. Hagen kommer i mellom og skjermer ut ballen.
    40'
    Jan-Derek Sørensen utfordrer Hagen og kommer til innlegg. Han slår inn i feltet, men der er det ingen Glimt-spillere og Fevang klarerer enkelt ballen ut.
    42'
    De få Glimt-supporterne som er på Skagerak Arena prøver å blåse liv i sine helter, men så langt virker det forgjeves.
    44'
    Runar Berg blir hindret og Glimt får frispark ca 25 meter fra Odd-målet. God skuddmulighet dette.
    45'
    Jan-Derek Sørensen prøver et skudd, men det blir stoppet i muren. Runar Berg får neste skuddsjanse etter dårlig klarering i Odd-forsvaret, men dette skuddet går håpløst over.
    45'+2
    Sørensen slår inn og Thiago Martins header, men utenfor.
    45'+2
    45'+3
    Første omgang er over og Odd Grenland leder fullt fortjent 2-0 til pause. Bodø/Glimt har ikke klart å skape en eneste målsjanse, mens Odd har rullet opp det ene angrepet etter det andre. Særlig har kantene til Odd, Sørensen og Bentley, kommet til mange innlegg som har resultert i store sjanser. Bodø/Glimt må skjerpe seg betraktelig hvis de skal ha noe håp om poeng i denne kampen. Fortsetter Odd i samme sporet etter pause lukter det flere mål.
    45'
    Andre omgang sparkes igang.
    46'
    Peter Kovacs er like stor og sterk etter pause og vinner første duellen mot Glimt-forsvaret.
    46'
    Tydelig at Bodø/Glimt prøver å sette laget høyere i banen i starten av andre omgang.
    47'
    Peter Kovacs blir liggende etter en duell med Stig Johansen.
    49'
    Etter en liten pust i bakken reiser Kovacs seg igjen og melder seg klar til spill.
    49'
    Bodø/Glimt har hatt ballen mest i starten av andre omgang, men har enda ikke skapt noen sjanser.
    50'
    Odd 3 - 0 Bodø/Glimt
    Kjempekontring av Odd Grenland. Arason gjør en god redning på et skudd av Runar Berg. Fevang plukker med seg returen og setter fart med ballen, han passer til Sørensen og forsetter løpet. På 16-meteren får han ballen tilbake igjen av Sørensen, avanserer noen meter med ballen og setter avslutningen kontrollert under Kolstad og i nettet.
    51'
    Da skal det blir veldig veldig vanskelig for Glimt å få med seg noe fra denne kampen.
    53'
    Sørensen slår innlegg inn i feltet, ballen går til Storbæk som prøver på brasse, men forsøket er mislykket.
    54'
    Lekven avanserer å skyter, Kolstad redder Glimt.
    54'
    Lekven treffer Hagen på bakre stolpe med corneren, han header for løst og Glimt renser unna.
    54'
    Runar Berg prøver å skyte på en høy ball som ramler ned inne i feltet, men skuddet blir for dårlig og går langt på utsiden.
    57'
    Odd har full kontroll på Skagerak Arena
    58'
    En rolig periode på Skagerak Arena nå, Odd triller ball og Bodø/Glimt løper imellom.
    60'
    Farlig innlegg fra Jacob Sørensen mot Kovacs. Kolstad går ut, men når ikke opp. Heller ikke Kovacs klarer å treffe ballen.
    61'
    Bentley
    Ny corner
    63'
    Bentley
    Corneren går over mål og til femmeter.
    64'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Anders Konradsen
    Ut: Runar Berg
    64'
    Bentley med innlegg denne gangen. Kovacs kommer på løp i feltet, men rekker akkurat ikke frem til ballen. Kolstad plukker opp.
    65'
    Odd leker med Bodø/Glimt for øyeblikket. Odd-spillerne er proppfulle av selvtillit og lykkes med det meste av det de prøver på.
    66'
    Ballen slås opp i handa på en Bodø/Glimt spiller og dommer Moen peker på straffemerket.
    68'
    Odd scorer på straffe!
    Odd 4 - 0 Bodø/Glimt
    Morten Fevang setter straffen iskaldt i mål, utagbart for Kolstad.
    68'
    Fevang og Martins i duell, det ender med frispark til Glimt fra 20 meter.
    70'
    Sørensen prøver et skudd på frisparket, men som alt annet Bodø/Glimt har prøvd på i dag så er det et håpløst forsøk.
    71'
    Stig Johansen slår et frispark for Glimt inn i boksen, Kovacs klarerer enkelt.
    75'
    Odd går rett i angrep, Storbæk avslutter men Kolstad redder, han må gi retur. På returen er Lekven, men han setter ballen over det tomme målet.
    75'
    Bodø/Glimt har nesten ikke hatt ballen i denne andre omgangen. Odd gjør som de vil.
    77'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Tommy Svindal Larsen
    Ut: Håvard Storbæk
    78'
    Tommy Svindal Larsen slår en god pasning mot Gulsvik, men han blir avblåst for offside.
    79'
    Thomas Rønning slår inn i feltet, men der oppholder Martins seg i offside.
    82'
    Lekven spiller fri Kovacs som er på vei igjennom, men linjedommeren er oppe med flagget og det er offside.
    83'
    Bentley med et glimrende innlegg for Odd, på bakre stolpe kommer Gulsvik i stor fart, men han får for dårlig kontakt med ballen og Kolstad avverger.
    84'
    Gulsvik utfordrer Forko, men kommer ikke forbi, god forsvarsjobb av Forko.
    85'
    Sørensen slår inn, innbytter Eek header håpløst over.
    86'
    Odd har, ikke overraskende, full kontroll på Skagerak Arena.
    89'
    Torjus Hansen står upresset med ballen på 16-meteren og spiller korte pasninger med Arason.
    90'
    En lokal jury kårer Morten Fevang til banens beste.
    90'
    2 minutter tillegg på Skagerak Arena