2-0
3-0
90'+4
4-0

Siste hjemmekamp for Odd var mot Sandnes Ulf 26. mai, hvor Odd kom seirende ut av det med 3-0. Når Odd og Haugesund møtes i Skien i Tippeligasammenheng, er statistikken knusende i favør Odd. Fire ganger har det skjedd, fire ganger har Odd vunnet, med målforskjellen 11-4 totalt.
    Sola skinner over Skien, og det er oppimot 20 grader i lufta med litt vind. Perfekt for en fotballsøndag.
    Begge lag har gått inn i garderoben for en siste samling før kampstart om få minutter.
    Haugesund skal ta avspark i Skien, og spiller med Oddrane i ryggen denne første omgangen.
    Haugesund mister ballen på egen halvdel til Odd, men tar raskt igjen ballen og vinner et frispark.
    1'
    Odd slår langt opp mot Güven i bakrom, men forsvaret har full kontroll og header inn til keeper.
    2'
    Bamberg får slått inn for Haugesund etter mye klabb og babb i Odd-forsvaret. Ballen treffer kun et Odd-hode og blir klarert.
    3'
    Oldrup Jensen spiller langt opp mot Güven som demper og legger igjen til Jonassen som får frispark på høyresiden til Haugesund.
    3'
    Storbæk går ut for å ta frisparket. God posisjon for innlegg.
    4'
    Rett på keeper, og Haugesund kan sette i gang bakfra.
    4'
    Shala spiller opp Güven på høyresiden. Shala får ballen tilbake i feltet, og vinner en corner.
    5'
    Odd får tildelt et hjørnespark
    Håvard Storbæk
    Det siktes mot Johnsen på første stolpe, men det kommer en Haugesundspiller i forkjøpet.
    5'
    Güven får lagt inn nok en gang fra høyrekant. Denne gangen går ballen rett i klypene på Kristiansen.
    6'
    Gunnarsson prøver et innlegg inn i feltet, blir et sleivspark, men Odd vinner et innkast.
    8'
    Fevang slår langt mot Johnsen som er i feltet. Keeper kommer ut, og Johnsen har ikke en sjangs.
    9'
    Gunnarsson spiller Shala som prøver Güven på høyreside i feltet. Han når akkurat ballen og får et hjørnespark.
    9'
    Blir en retus som Odd plukker opp. Men spiller ballen altfor hardt og langt, til innkast for Haugesund.
    9'
    Jonassen spiller Shala som spiller tilbake. Jonassen legger inn, men kun til en Haugesundspiller.
    11'
    Bamberg fyrer løs fra 20 meter. Ballen har en fin kurve, men går like over buret til Hansen som ligger i full strekk.
    11'
    Gunnarsson løper seg nesten fri på høyrekanten. Snubler litt i siste ledd, og mister ballen til motstanderlaget.
    12'
    Fevang roter bort ballen på egen halvdel, og Haugesund kommer på en farlig sjanse. Odd får klarert i tide, of corner til Haugesund.
    13'
    Haugesund får tildelt et hjørnespark
    Hansen kommer ut og bokser. Det dømmes frispark til Odd.
    13'
    Hagen spiller opp Shala som roter bort ballen til en Haugesund-spiller.
    14'
    Bamberg slår fri en Haugesundspiller som skyter fra 15 meter. Hansen er raskt nede og redder, og en Oddspiller header til corner.
    15'
    Hansen bokser ut. Odd kan kontre.
    15'
    Güven kjemper seg fri helt opp til cornerlinja, og vinner til slutt en corner.
    16'
    En Haugesund stusser videre til ny corner på motsatt side.
    16'
    Herolind Shala
    Johnsen går høyest og stusser ballen mot bakerste. Den stryker stolpen, og dessverre for Odd blir det utspark for Kristiansen.
    16'
    Güven slår inn fra sin høyrekant. Storbæk snapper ballen, men mister den og Haugesund får klarert til innkast.
    18'
    Shala får ballen i beina, slår kjapt inn mot Johnsen som står klar i feltet. Det gjør også en Haugesund-spiller som akkurat i tide får headet unna.
    18'
    Samuelsen får frispark og tar det kjapt. Slåes inn mot Güven som legger ned til Shala som til slutt faller på 3meter før han får skutt. Ingenting sier dommer Kolstad.
    21'
    Kildentoft slår inn i feltet til Odd. Ballen treffer et Odd-bein som styrer ballen mot målet, men heldigvis før Odd går den millimeter unna.
    22'
    Kaos i feltet, det blir prøvd brassespark fra 4 meter, headinger mot mål og skudd. Til slutt får Odd en pause da Haugesund brenner ballen milevis over målet til Hansen.
    22'
    Johansen vinner ballen for Haugesund, og prøver seg på et skudd fra 25 meter. Hansen har full kontroll på det ikke altfor harde skuddet, og kontrollerer den utenfor. Utspark for Odd.
    23'
    Bamberg løper seg fri på høyresiden, får også slått inn i feltet. Der står Fevang og header ut for Odd.
    24'
    Johnsen header mot Shala som blir felt skrått på 16-meteren til Haugesund. God posisjon for Storbæk.
    25'
    Slås mot bakerste og keeper bokser unna.
    25'
    Jonassen er litt for hardhendt med en Haugesund spiller og de får frispark på egen halvdel.
    27'
    Hansen slår langt opp mot Johnsen som vinner i lufta. Får til slutt lagt ned til Samuelsen som prøver et skudd rett utenfor 16-meteren. Lett og rett på keeper.
    28'
    Jensen spiller Shala i feltet som vinner en corner for Odd.
    30'
    Heades ut fra Haugesund og Odd må starte på nytt.
    30'
    Oldrup Jensen prøver å spille igjennom Jonassen på høyrekanten, men ballen er for hard.
    31'
    Haukås løper forbi alt og alle og får til slutt skutt fra 25 meter. Hardt, og midt på keeper som gir retur, men henter seg inn igjen og sikrer ballen.
    31'
    Güven får et par forsøk på å legge inn fra høyresia. Rett på keeper som har full kontroll.
    32'
    JGüven blir felt ved hjørneflagget og får et frispark.
    33'
    Gult kort til Haugesund
    Henrik Kildentoft
    33'
    Storbæk står klar til å legge inn.
    33'
    Mot første stolpe og Odd stusser mot mål. Ballen treffer keeper og Odd må starte på nytt.
    34'
    Odd får et innkast høyt i banen på Haugesunds side.
    35'
    Fevang slår inn i feltet mot Shala som prøver seg på en volley. Dessverre blir det altfor tamt og til side for mål.
    36'
    Haukås presser Gunnarsson på venstresiden, og Haugesund vinner et innkast.
    36'
    Güven spiller vegg med Shala som legger inn. Gunnarsson ender opp med ballen skrått på hjørne av 16-meteren. Fyrer av et knallhardt skudd som stryker tverrliggeren til Kristiansen.
    38'
    Shala ble taklet på egen halvdel, og ligger nå nede etter sammenstøtet.
    39'
    Shala er på beina igjen, og Odd kan ta frisparket.
    39'
    Samuelsen spiller fri Gunnarsson som slår inn mot Güven i feltet. Keeper kommer først og siller langt opp for Haugesund.
    40'
    Fevang spiller fri Samuelsen som kommer på løp inn i feltet. Jone slår videre mot Shala som står på krittmerket. Ser ut til at Shala bommer ballen litt og det blir enkelt for Haugesund.
    41'
    Samuelsen prøver Storbæk som er på løp i feltet. Corner!
    42'
    Fevang får gå opp på bakerste, men header til side for målet.
    42'
    Kildentoft får gå veldig fri på høyresia og slår et knallhardt innlegg i feltet. Der er Johansen som får stå ganske alene. Brenner til fra 6 meter,og milevis over Andre Hansen.
    44'
    Samuelsen setter fart oppover, spiller Oldrup Jensen som spiller fint til Jonassen på høyresida. Samuelsen får igjen ballen på 16-meteren og prøver et skudd som går over målet til Kristiansen.
    45'
    Det er lagt til minimum 1. minutt i Skien.
    45'+1
    Jensen prøver å spiller Gunnarsson, men slår istede ballen ut over linja, og innkast til Haugesund.
    45'+1
    45'+2
    Da er det pause på Skagerak Arena. Odd har vært det klart beste laget. Flere gode målsjanser og har hatt ballen absolutt mest. Haugesund har kommet mer, og mer inn i kampen utover omgangen.Det kunne vært mål i begge retninger, men det virker som om Odd har grei kontroll over kampen så langt.
    Lagene er på vei ut på banen, og 2.omgang er like rundt hjørnet. Odd skal ta avspark, og spiller med egne supportere i ryggen de siste 45 minuttene.
    45'
    Vi er i gang.
    46'
    Odd prøver rett i angrep, men blir tvunget til å stoppe opp igjen, og spiler bakover.
    46'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Haugesund
    Mål: Håvard Storbæk
    Målgivende: Adem Güven
    Storbæk for et innlegg av Güven og stanger den i mål etter få sekunder av andre omgang.
    46'
    Odd får frispark godt inne på Haugesunds banehalvdel. Storbæk skal legge inn.
    47'
    Rett i et Haugesund-hode og i retur.
    48'
    Gunnarsson kjemper på høyresiden, men mister ballen.
    48'
    Haugesund kløner i eget felt og slår ballen opp uten mål og mening. Innkast for Odd.
    49'
    Flere sjangser til Odd nå. Ingen kommer så langt som til keeper, stoppern i Haugesund-forsvaret klarerer for harde livet.
    50'
    Daniel Bamberg
    Johnsen er på første stolpe og får ryddet unna i første omgang.
    51'
    Shala slår inn mot Johnsen som er i feltet. Johnsen er høyest, men det er ingen kraft i headingen og den går til side for mål.
    53'
    Odd roter bort ballen og Haugesund kommer på angrep.
    54'
    Samuelsen får løpe helt inn på 8 meter før Haugesund stopper han.
    55'
    Haugesund med et par innlegg i felt. Begge dårlig slått, men de vinner til slutt en corner.
    56'
    På første stolpe står Kildentoft som stusser bakover, og forbi alle. Utspill fra 5-meter.
    56'
    Rødt kort til Haugesund
    Stempler Shala i overkroppen. Shala blir liggende etter situasjonen og får medisinsk hjelp for øyeblikket.
    57'
    Shala kommer seg på beina igjen og går selv ut av banen. Alt ser ut til at Odd-spilleren er fit for fight igjen om kort tid.
    58'
    Fevang slår inn for Odd. Ut til Gunnarsson som slår mot Johnsen på bakerste. Forbi alle, og innkast til Haugesund. Shala kommer forøvrig også inn på banen igjen.
    59'
    Odd 2 - 0 Haugesund
    Mål: Herolind Shala
    Målgivende: Jone Samuelsen
    Samuelsen stusser videre til Shala som er på løp inn i 16-meteren. Shala er helt alene og kan plassere ballen i nettet bak en utspilt Per Morten Kristiansen. Flott Odd-spill!
    59'
    Spillerbytte - Haugesund
    Inn: Pontus Engblom
    Ut: Henrik Kjelsrud Johansen
    60'
    Inn: Trygve Nygaard
    Ut: Geir Ludvig Fevang
    Haugesund prøver å spille langt og gå rett i angrep. De slår mot ingen av sine egne, og Hansen kommer enkelt ut og henter ballen.
    61'
    Odd presser voldsomt på i feltet til Haugesund og får et innkast høyt i banen.
    62'
    Slås mot bakerste, men keeper kommer sikkert ut og holder. Setter raskt igang.
    62'
    Haugesund med et par forsøk. Det første var Andreassen som fyrer løs fra 18 meter rett i en Odd-spiller. Neste forsøk går rett på Hansen.
    64'
    Fevang er ambasiøs og fyrer løs fra vel 30 meter. Hardt og den stryker stolpen til en utspilt Kristiansen i Haugesund-buret.
    65'
    Haukås spiller seg fri i feltet til Odd. Steffen Hagen rydder opp, og Odd har ballen.
    65'
    Güven spiller Jonassen som kommer på løp. Stusser inn i feltet hvor Johnsen står klar. Men en Haugesund-spiller kommer løpende foran og får avverget til innkast.
    66'
    Dagens tilskuerantall på Skagerak Arena er 5197.
    66'
    Güven var på vei helt alene mot målet til Haugesund. Men somler, blir løpt opp og mister ballen.
    68'
    Gult kort til Odd
    Jone Samuelsen
    68'
    Güven har startet å løpe da Hansen skyter ut ballen. Men nok en gang blir han stoppet og når aldri ballen.
    69'
    Steffen Hagen spiller imellom forsvaret til Haugesund hvor Güven har startet. Offside.
    71'
    Johnsen blir spilt opp i feltet. Stusser ballen, men ikke nok og keeper har full kontroll.
    72'
    Güven år en pasning fra Haugesund-spiller Myrestam. Setter fart mot mål, men skuddet blir for dårlig.
    72'
    Inn: Kristoffer Haraldseid
    Ut: Daniel Bamberg
    73'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Elbasan Rashani
    Ut: Adem Güven
    Güven går ut med kjempeapplaus fra publikum. Vel levert.
    73'
    Haukås prøver å slå innlegg inn i feltet til Odd. Møter en mur av Odd-spillere som hindrer han i å få det til.
    75'
    Haugesund får frispark i farlig situasjon. Det står to Haugesundspillere klare på 18 meter for å slå frisparket.
    75'
    Elbasan Rashani
    76'
    Haugesund prøver en ny variant. Spiller kort ut til høyre hvor Haukås fyrer av et skudd. Langt utenfor målet til Andre Hansen, og utspark.
    77'
    Kleiven kontrer for Odd, spiller Storbæk som snur og sentrer til Shala som kommer løpende. Shala fyrer av, men der ligger en Haugesund-spiller foran og hindrer.
    79'
    Kristoffer Haraldseid
    Myrestam fyrer av fra 11 meter. Hagen er vel plassert på strek og hindrer en utligning.
    79'
    79'
    Kjemperedning av Hansen. En stuss fra Haugesund på første stolpe, men Hansen er i veien.
    80'
    Andreassen header unna.
    80'
    Rashani tar et hælspark til Samuelsen som er på løp. Slår inn i feltet, men keeper kommer ut og holder.
    81'
    Kildentoft slår inn i feltet til Odd. Odd får ballen, men mister den og Haugesund starter på nytt. Bangura får til slutt fyrt av et skudd som har dårlig retning og går forbi målet til Odd.
    82'
    Johnsen får et innlegg og header videre inn i feltet mot Storbæk som prøver seg på et brassespark. Det går langt over, og det er i tillegg vinket for offside.
    83'
    Jonassen prøver et innlegg mot Johnsen. Keeper kommer ut og plukker.
    84'
    Samuelsen spiller opp til Johnsen som legger igjen til Shala. Shala skyter, men har dessverre for Odd altfor mye i ryggsekken.
    87'
    Odd 3 - 0 Haugesund
    Mål: Frode Johnsen
    Kleiven slår vakkert inn til Johnsen som kommer inn fra bakerste og dundrer ballen i nettet. 3-0 på Skageran Arena!
    88'
    Det ser nå nærmest umulig ut for Haugesund med sine 10 mann og komme ajour i denne kampen. Men alt kan skje i fotball, fortsatt noen minutter igjen.
    89'
    White slår tversover til Jonassen, men det virker som om Odd tar det hele veldig med ro og spiller nesten helt hjem.
    90'
    Gunnarsson prver å spille fri Rashani i feltet. Lykkes ikke, men vinner til slutt et innkast høyt i banen.
    90'
    Rashani slår inn mot Johnsen som når ballen så vidt med hårstussen. White plukker den opp og får en corner.
    90'+1
    Det er lagt til minimum 4 minutter.
    90'+1
    Keeper kommer opp og holder. Setter igang raskt.
    90'+1
    Odd 4 - 0 Haugesund
    Målgivende: Emil Jonassen
    Vakkert veggspill av Odd. White får til slutt ballen på 3-4 meter og kan banke den i mål. Kristiansen er så vidt på den, men det hjelper lite. 4-0!
    90'+4
    Da er det over i Skien. Odd har vært det klart beste laget igjennom hele kampen. I første omgang kom bortelaget mer med utover i omgangen, og hadde et par gode sjanser. Det hjelper lite når Odd har dominert 2. omgang og scorer 4 mål på hjemmebane. I andre omgang var Haugesund kun på et par besøk på Odd sin halvdel. Vel fortjent til hjemmelaget som tar med seg 3 poeng videre til neste runde.