Odd: Rossbach - Ruud, Semb Berge, Hagen, Våge Nilsen - Berg, Oldrup Jensen, Nordkvelle - Bentley, Occean, Riski.
    0'
    Sogndal: Dyngeland - Pedersen, Psyche, Patronen, Raitala - Koomson, Birkelund, Furebotn, Kjemhus - Ramsland, Sveen.
    0'
    Olivier Occean sparker igang kampen på Skagerak. Oppholdsvær, men kjølig på østlandet.
    1'
    Frispark til Psyche.
    2'
    Rolig åpning i Skien. Sogndal har hatt ballen mest, men ikke gjort mye så langt.
    3'
    Mål for Sogndal!
    Odd 0 - 1 Sogndal
    Mål: Jukka Raitala
    Oldrup Jensen klarerer ikke skikkelig og og gir Raitala en mulighet til å skyte med spiss vinkel. Rossbach virker ikke helt klar for at skuddet kommer, men Sogndal-backen kliner ballen knallhardt opp i krysset. En solid start på denne runden!
    5'
    0-1 her er dårlig nytt for hjemmelaget som kniver med Brann om sølvmedaljen i årets Tippeliga. Akkurat nå er bergenserne foran med ett poeng. De møter Start i Kristiansand.
    10'
    Frispark til Odd ute på høyrekanten.
    10'
    Frisparket slås rett i klypene på Dyngeland.
    11'
    Raitalas scoring var finnens første mål for klubben.
    12'
    Nordkvelle skyter fra distanse etter at Occean vinner en duell på topp. Men skuddet går godt utenfor mål.
    13'
    Ballen stangtes ut på første stolpe, men hjemmelaget beholder ballen.
    15'
    Bakke ser relativt fornøyd ut på sidelinja. Trives godt med å kunne kontre mot Odd på stillingen 1-0.
    18'
    Etter noen kjedelige minutter sprudler det plutselig for Odd fremover. Nordkvelle slår en fin pasning til Ruud som har løpt opp fra sin backposisjon. Han slår et lavt innlegg til Occean som prøver å hæl-flikke ballen i mål. Ballen får en styring før den går over mål. Stor sjanse til Odd.
    23'
    Frispark til Odd. Pedersen synderen. Innleggsmulighet her.
    25'
    Innlegget fra Ruud er meget bra og Occean får tatt ned ballen feilvendt på fem meter. Men den sterke canadieren får ikke kontroll og ballen beines til slutt unna.
    26'
    Kjempemulighet for Occean! Møter corneren med hodet, men fra fem meter går headingen utenfor. Den burde vært i mål.
    33'
    Sogndal slår inn fra høyre. Ballen klareres ut igjen, men Odd overtar kula.
    38'
    Kun minutter igjen før pause. Vært sparsomt med underholdningen de siste ti minuttene. Odd triller ball, men får ikke etablert angrepsspill mot et kompakt Sogndal-lag.
    43'
    Odd vinner en corner.
    44'
    45'
    46'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Stefan Mladenovic
    Ut: Oliver Berg
    Ett bytte i pausen fra Fagermo.
    46'
    Nordkvelle skyter i blokka fra 16 meter.
    51'
    Sogndal legger inn fra kanten. Semb Berge klarerer.
    55'
    Rossbahc slurver med utspillet, men Sogndal griper ikke muligheten.
    55'
    Publikum buer på egne Odd-spillere når det slås en støttepasning i stedet for å spille ballen fremover. Vil åpenbart ha et mer offensivt hjemmelag.
    58'
    Frispark til Odd.
    61'
    En lang ball slås opp mot Occean, men spissen får ikke tatt ned ballen.
    62'
    Hjørnespark for Odd.
    63'
    Nok en god corner fra Ruud, men ballen slås unna av Dyngeland.
    64'
    Inn: Rafik Zekhnini
    Ut: Riku Riski
    Ikke fått til noe som helst fra sin kantposisjon. Inn kommer skadeplagede Zekhnini.
    66'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 1 Sogndal
    Mål: Fredrik Nordkvelle
    Målgivende: Chukwuma Emmanuel Akabueze
    Der sitter utligningen! Bentley slår et lurt innlegg mot bakerste stolpe hvor Nordkvelle har masse tid og rom. Han får tid til å se ballbanen og hamrer til på volley. Dyngeland er på skuddet, men klarer ikke få stoppet skuddet fra å gå i mål.
    67'
    Der kunne det fort vært 2-1 til Songdal! Sveen får en glimrende mulighet alene med Rossbach, men U21-landslagskeeperen redder med en benparade. Strålende keeperspill.
    72'
    Frispark til Songdal på kanten. Innlegges fanges av Rossbach.
    73'
    Rossbach blir liggende etter duellen i feltet. Heldigvis for Odd er keeperen oppe igjen.
    73'
    Odd 2 - 1 Sogndal
    Mål: Stefan Mladenovic
    Målgivende: Espen Ruud
    Innbytteren scorer sitt første mål i Tippeligaen! Ruud løfter blikket fra kanten og finner Mladenovic på 11 meter. 22-åringen hamrer inn 2-1 med bredsiden av foten.
    77'
    Rossbach er nede igjen.
    80'
    Rossbach fortsetter til tross for smerter i låret.
    81'
    Odd 3 - 1 Sogndal
    Mål: Rafik Zekhnini
    Der sitter spikeren i kista! Dyngeland gir retur på et skudd fra Bentley. Zekhnini har ingen problemer med å bredside inn 3-1 forbi en sprellende Dyngeland i Songdal-målet.