1-2
    Dagens kamp på Kassam Stadium i Oxford er i gang.
    Dean Whitestone signaliserer et frispark til Oxford United på egen banehalvdel.
    3'
    Dean Whitestone tildeler Oxford United en corner. Marcus Alexander Browne sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    4'
    Frispark for Oxford United på egen banehalvdel.
    4'
    Coventry City tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    5'
    I Oxford har et frispark blitt tildelt bortelag.
    6'
    Frispark Oxford United.
    7'
    James Henry
    På Kassam Stadium skyter James Henry (Oxford United) rett i tverrliggeren!
    7'
    Dean Whitestone signaliserer et frispark til Coventry City like utenfor Oxford United-området.
    10'
    Michael Doyle (Coventry City) løfter inn en corner fra høyre på Kassam Stadium.
    12'
    12'
    Gult kort til Coventry City
    Jordan Shipley
    Dommer Dean Whitestone viser Jordan Shipley (Coventry City) det gule kortet.
    12'
    Frispark til Oxford United på halvdelen til Coventry City.
    12'
    Junior Brown
    Junior Brown (Coventry City) pådrar seg et gult kort.
    13'
    Offside! Jamie Mackie (Oxford United) er alene igjennom, men linjedommeren har flagget oppe.
    14'
    Frispark for Coventry City på egen banehalvdel.
    18'
    Dean Whitestone signaliserer et frispark til Oxford United.
    19'
    Oxford United tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    21'
    25'
    26'
    Jordan Shipley (Coventry City) vinkes av for offside i Oxford.
    32'
    Dean Whitestone signaliserer et frispark til Coventry City.
    33'
    34'
    Oxford United, prøver et skudd, men det reddes
    36'
    Luke Thomas
    Sjanse til Coventry City! Luke Thomas er nær ved å score, men keeper redder.
    36'
    Michael Doyle
    Målsjanse! Michael Doyle (Coventry City) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    36'
    37'
    Spillet på Kassam Stadium er stoppet midlertidig fordi Shandon Baptiste ligger nede.
    38'
    Shandon Baptiste er tilbake i kampen igjen.
    38'
    I Oxford har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    38'
    Det begynner å bli farlig! Frispark for Coventry City nær 16-meteren.
    41'
    42'
    Gult kort til Oxford United
    Ricky Holmes
    Ricky Holmes (Oxford United) får et gult kort av dommer Dean Whitestone.
    45'+2
    I Oxford slår Marcus Alexander Browne en corner fra høyre.
    45'+2
    Frispark Coventry City.
    45'+2
    Spillerbytte - Coventry City
    Inn: Dujon Sterling
    Ut: Jack Grimmer
    Bytte for Coventry City. Dujon Sterling kommer inn for Jack Grimmer på Kassam Stadium.
    46'
    46'
    48'
    49'
    49'
    Jordan Willis
    Coventry City angriper og Jordan Willis får avsluttet. Headingen treffer ikke Oxford United-målet.
    50'
    Dean Whitestone signaliserer et frispark til Coventry City på egen banehalvdel.
    52'
    Sjanse! Oxford United avanserer forover, men Ricky Holmes avslutter utenfor.
    53'
    53'
    Marcus Alexander Browne (Oxford United) slår en corner fra høyre side på Kassam Stadium.
    54'
    Jamie Mackie
    Oxford United angriper i Oxford. Jamie Mackie fyrer av et skudd som går utenfor.
    55'
    Conor Chaplin
    Sjanse i Oxford! Conor Chaplin (Coventry City) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    56'
    56'
    Offside! Conor Chaplin (Coventry City) er alene igjennom, men dommer Dean Whitestone ser at linjemannen er oppe med flagget.
    56'
    57'
    Frispark til Coventry City på halvdelen til Oxford United.
    60'
    60'
    Målsjanse på Kassam Stadium! Conor Chaplin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    60'
    60'
    Coventry City fosser fremover, men Conor Chaplin går rett i offsidefella.
    61'
    63'
    63'
    Oxford United scorer selvmål!
    Oxford United 0 - 1 Coventry City
    Mål: John Mousinho
    John Mousinho har den tvilsomme æren av å rote ballen i eget mål. 0-1.
    64'
    66'
    Coventry City, prøver et skudd, men det reddes
    69'
    James Henry
    Oxford United fosser forover og James Henry fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    69'
    69'
    71'
    Jamie Mackie (Oxford United) kommer seg fri på Kassam Stadium, men avslutningen går utenfor.
    71'
    Spillerbytte - Oxford United
    Inn: Jonathan Obika
    Ut: Marcus Browne
    Oxford United bytter ut Marcus Alexander Browne med Jonathan Obika. Dette er det første byttet som Karl Robinson gjør i dagens kamp.
    71'
    72'
    73'
    76'
    Frispark i en god posisjon for Coventry City!
    77'
    Straffe til Coventry City!
    81'
    Coventry City scorer på straffe!
    Oxford United 0 - 2 Coventry City
    Mål: Conor Chaplin
    Straffe og mål! Coventry City øker ledelsen til 0-2 i Oxford. Målscorer: Conor Chaplin.
    81'
    Inn: Sam Smith
    Ut: Jamie Mackie
    Jamie Mackie (Oxford United) erstattes av Sam Smith.
    83'
    Inn: Luke Garbutt
    Ut: Shandon Baptiste
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Oxford United. Inn kommer Luke Garbutt, mens Shandon Baptiste tar plass på benken.
    83'
    Inn: Tony Andreu
    Ut: Jordan Shipley
    Mark Robins gjør dagens andre bytte i Oxford, når han tar ut Jordan Shipley og setter inn Tony Andreu.
    83'
    Inn: Abu Ogogo
    Ut: Conor Chaplin
    Mark Robins (Coventry City) gjør sitt tredje bytte for dagen. Abu Ogogo erstatter Conor Chaplin.
    83'
    Luke Garbutt (Oxford United) slår en corner fra høyre side på Kassam Stadium.
    86'
    Mål for Oxford United!
    Oxford United 1 - 2 Coventry City
    Mål: Jonathan Obika
    Målgivende: Luke Garbutt
    Mål! Jonathan Obika (Oxford United) header inn 1-2 og reduserer på Kassam Stadium. Flott spill fra Luke Garbutt før målet.
    86'
    Jonson Clarke-Harris
    Jonson Clarke-Harris (Coventry City) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    87'
    Kan Oxford United kapitalisere fra dette farlige frisparket?
    90'
    Dean Whitestone tildeler Oxford United en corner. Luke Garbutt sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.