Mål for Paris Saint-Germain!
    Paris Saint-Germain 1 - 0 FC Nantes
    Mål: Kylian Mbappe
    Målgivende: Leandro Paredes
    Mål! Kylian Mbappe gir Paris Saint-Germain FC ledelsen 1-0 i Paris. Leandro Paredes var nest sist på ballen.
    2'
    Paris Saint-Germain blir avblåst for offside
    Juan Bernat
    En av Paris Saint-Germain FCs spillere går i offside.
    5'
    FC Nantes får tildelt et frispark
    FC Nantes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    6'
    Frispark FC Nantes.
    11'
    Paris Saint-Germain får tildelt et frispark
    Frispark for Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    12'
    FC Nantes får tildelt et hjørnespark
    14'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC på egen banehalvdel.
    15'
    Skudd utenfor mål, FC Nantes
    Marcus Coco
    Marcus Coco (FC Nantes) kommer seg fri på Parc des Princes, men avslutningen går utenfor.
    16'
    17'
    Skudd på mål, Paris Saint-Germain
    Lionel Messi
    Paris Saint-Germain FC fosser forover og Lionel Messi fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    18'
    Paris Saint-Germain, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Kylian Mbappe ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    18'
    Paris Saint-Germain får tildelt et hjørnespark
    Neymar
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) løfter inn en corner fra venstre på Parc des Princes.
    20'
    Neymar
    Jeremy Stinat tildeler Paris Saint-Germain FC en corner. Neymar sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    20'
    Neymar
    Neymar (Paris Saint-Germain FC) slår en corner fra venstre side på Parc des Princes.
    20'
    Kylian Mbappe ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Paris.
    21'
    Kylian Mbappe
    Kylian Mbappe (Paris Saint-Germain FC) avanserer forover på Parc des Princes. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    22'
    22'
    Kan Paris Saint-Germain FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    23'
    Frispark for FC Nantes på egen banehalvdel.
    26'
    Idrissa Gueye
    Paris Saint-Germain FC angriper i Paris, men blir avblåst for offside.
    27'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til FC Nantes på egen banehalvdel.
    27'
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men Jeremy Stinat blåser for offside på Parc des Princes.
    29'
    Neymar
    Sjanse til Paris Saint-Germain FC! Neymar er nær ved å score, men keeper redder.
    29'
    29'
    Frispark til Paris Saint-Germain FC på halvdelen til FC Nantes.
    33'
    Sebastien Corchia
    I Paris slår Sebastien Corchia en corner fra høyre.
    34'
    Frispark i en god posisjon for Paris Saint-Germain FC!
    36'
    Sjanse i Paris! Lionel Messi (Paris Saint-Germain FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    38'
    38'
    39'
    39'
    Gult kort til FC Nantes
    Pedro Chirivella
    Dommeren gir Pedro Chirivella (FC Nantes) et gult kort.
    40'
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til Paris Saint-Germain FC.
    40'
    Sebastien Corchia vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    42'
    Spillerbytte - FC Nantes
    Inn: Dennis Appiah
    Ut: Sebastien Corchia
    Sebastien Corchia, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Dennis Appiah kommer inn for FC Nantes.
    42'
    Sebastien Corchia kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Parc des Princes.
    42'
    Paris Saint-Germain FC angriper, men blir avblåst for offside.
    44'+2
    45'
    En av Paris Saint-Germain FCs spillere blir avblåst for offside.
    45'+2
    Jeremy Stinat signaliserer et frispark til FC Nantes like utenfor Paris Saint-Germain FC-området.
    46'
    Skudd på mål, FC Nantes
    Kalifa Coulibaly
    Målsjanse til FC Nantes! Kalifa Coulibaly treffer mål, men keeper redder.
    51'
    FC Nantes, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    52'
    Randal Kolo Muani
    Randal Kolo Muani (FC Nantes) kommer til en målsjanse på Parc des Princes, men klarer ikke å score.
    53'
    I Paris har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    54'
    Paris Saint-Germain FC angriper i Paris. Lionel Messi avslutter på mål, men greier ikke å score.
    56'
    56'
    57'
    Inn: Osman Bukari
    Ut: Kalifa Coulibaly
    Antoine Kombouare (FC Nantes) gjør sitt andre bytte for dagen. Osman Bukari erstatter Kalifa Coulibaly.
    58'
    Inn: Quentin Merlin
    Ut: Fabio
    FC Nantes bytter ut Fabio med Quentin Merlin. Dette er det tredje byttet som Antoine Kombouare gjør i dagens kamp.
    58'
    Osman Bukari
    FC Nantes avanserer forover i Paris. Osman Bukari avslutter, men treffer ikke mål.
    61'
    Paris Saint-Germain FC fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    63'
    Det blir farlig! Frispark for FC Nantes er nær straffområde.
    65'
    Rødt kort til Paris Saint-Germain
    Keylor Navas
    Keylor Navas (Paris Saint-Germain FC) må forlate banen etter at dommer Jeremy Stinat trekker fram det røde kortet!
    65'
    Ludovic Blas ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    66'
    FC Nantes blir avblåst for offside
    Jean-Charles Castelletto
    En av FC Nantess spillere blir avblåst for offside på Parc des Princes.
    68'
    Spillerbytte - Paris Saint-Germain
    Inn: Sergio Rico
    Ut: Neymar
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Paris Saint-Germain FC. Inn kommer Sergio Rico, mens Neymar tar plass på benken.
    68'
    Ludovic Blas
    Målsjanse på Parc des Princes! Ludovic Blas fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    70'
    70'
    FC Nantes slipper å klare seg uten Ludovic Blas som kommer tilbake på banen i Paris.
    70'
    71'
    Gult kort til Paris Saint-Germain
    Marco Verratti
    Marco Verratti (Paris Saint-Germain FC) pådrar seg et gult kort.
    71'
    72'
    Inn: Georginio Wijnaldum
    Ut: Marco Verratti
    Bytte for Paris Saint-Germain FC. Georginio Wijnaldum kommer inn for Marco Verratti på Parc des Princes.
    74'
    Mål for FC Nantes!
    Paris Saint-Germain 1 - 1 FC Nantes
    Mål: Randal Kolo Muani
    Randal Kolo Muani scorer og utligner dermed til 1-1.
    76'
    Inn: Willem Geubbels
    Ut: Marcus Coco
    Antoine Kombouare gjør dagens fjerde bytte i Paris, når han tar ut Marcus Coco og setter inn Willem Geubbels.
    77'
    Inn: Wylan Cyprien
    Ut: Samuel Moutoussamy
    Bytte for FC Nantes. Wylan Cyprien kommer inn for Samuel Moutoussamy på Parc des Princes.
    78'
    Målet til FC Nantes sjekkes av VAR
    78'
    Målet til FC Nantes blir stående
    78'
    FC Nantes scorer selvmål!
    Paris Saint-Germain 2 - 1 FC Nantes
    Mål: Dennis Appiah
    Selvmål! En sønderknust Dennis Appiah setter ballen i eget mål. Dermed står det 2-1.
    81'
    Paris Saint-Germain FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    83'
    Ludovic Blas (FC Nantes) får et gult kort av dommer Jeremy Stinat.
    83'
    Frisparket tildelt Paris Saint-Germain FC er farlig nær FC Nantess målområde.
    84'
    Skudd utenfor mål, Paris Saint-Germain
    Paris Saint-Germain FC angriper i Paris. Lionel Messi fyrer av et skudd som går utenfor.
    85'
    Paris Saint-Germain 3 - 1 FC Nantes
    Mål: Lionel Messi
    Målgivende: Kylian Mbappe
    Mål! Lionel Messi gir Paris Saint-Germain FC en komfortabel 3-1 ledelse. Flott spill fra Kylian Mbappe før målet.