Dagens dommer, Harm Osmers, blåser i gang kampen.
    Frispark til AS Monaco FC på halvdelen til FK Red Star Belgrade.
    Harm Osmers signaliserer et frispark til AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    7'
    Gult kort til Røde Stjerne
    Aleksandar Dragovic
    Aleksandar Dragovic (FK Red Star Belgrade) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    7'
    Røde Stjerne får tildelt et frispark
    Frispark for FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    9'
    Røde Stjerne får tildelt et hjørnespark
    Aleksandar Katai
    Harm Osmers tildeler FK Red Star Belgrade en corner. Aleksandar Katai sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    10'
    I Beograd har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    12'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til FK Red Star Belgrade.
    14'
    Skudd utenfor mål, Monaco
    Mohamed Camara
    AS Monaco FC angriper i Beograd. Mohamed Camara fyrer av et skudd som går utenfor.
    16'
    Skudd på mål, Monaco
    Youssouf Fofana
    AS Monaco FC fosser forover og Youssouf Fofana fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    17'
    Monaco, prøver et skudd, men det reddes
    17'
    Frispark FK Red Star Belgrade.
    18'
    Gult kort til Monaco
    Benoit Badiashile
    Benoit Badiashile (AS Monaco FC) får et gult kort av dommer Harm Osmers.
    18'
    Frispark til FK Red Star Belgrade på halvdelen til AS Monaco FC.
    20'
    Monaco får tildelt et hjørnespark
    Aleksandr Golovin
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) slår en corner fra høyre side på Stadium Rajko Mitic.
    22'
    AS Monaco FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    24'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til AS Monaco FC.
    26'
    FK Red Star Belgrade tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Dommer Harm Osmers venter med å sette i gang spillet fordi Aleksandar Pesic ligger nede.
    30'
    Aleksandar Pesic er tilbake på banen igjen.
    31'
    32'
    33'
    Frispark for AS Monaco FC på egen banehalvdel.
    34'
    35'
    Kanga Guelor
    I Beograd slår Kanga Guelor en corner fra høyre.
    37'
    Skudd utenfor mål, Røde Stjerne
    I Beograd header Aleksandar Dragovic (FK Red Star Belgrade) mot mål, men ballen går utenfor.
    37'
    Caio Henrique
    Caio Henrique (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadium Rajko Mitic.
    40'
    Monaco blir avblåst for offside
    Vanderson
    AS Monaco FC angriper, men blir avblåst for offside.
    41'
    Harm Osmers signaliserer et frispark til FK Red Star Belgrade på egen banehalvdel.
    41'
    41'
    Takumi Minamino
    Takumi Minamino (AS Monaco FC) pådrar seg et gult kort.
    43'
    Caio Henrique (AS Monaco FC) slår en corner fra venstre side på Stadium Rajko Mitic.
    43'
    Skudd på mål, Røde Stjerne
    Osman Bukari
    Sjanse til FK Red Star Belgrade! Osman Bukari er nær ved å score, men keeper redder.
    43'
    Røde Stjerne, prøver et skudd, men det reddes
    43'
    Harm Osmers tildeler FK Red Star Belgrade en corner. Kanga Guelor sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    44'
    Nemanja Milunovic
    Nemanja Milunovic (FK Red Star Belgrade) header mot mål, men ballen går utenfor.
    44'
    45'
    Aleksandar Pesic
    Aleksandar Pesic (FK Red Star Belgrade) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    45'
    En av AS Monaco FCs spillere går i offside.
    45'+2
    48'
    48'
    Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC fosser fremover, men Harm Osmers blåser for offside på Stadium Rajko Mitic.
    50'
    Vanderson
    AS Monaco FC avanserer forover i Beograd. Vanderson avslutter, men treffer ikke mål.
    51'
    Spillerbytte - Røde Stjerne
    Inn: El Fardou Ben
    Ut: Aleksandar Pesic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FK Red Star Belgrade. Inn kommer Ben, mens Aleksandar Pesic tar plass på benken.
    54'
    Frisparket tildelt FK Red Star Belgrade er farlig nær AS Monaco FCs målområde.
    54'
    El Fardou Ben
    Ben (FK Red Star Belgrade) løfter inn en corner fra venstre på Stadium Rajko Mitic.
    55'
    Målsjanse til FK Red Star Belgrade! Kanga Guelor treffer mål, men keeper redder.
    56'
    56'
    I Beograd slår Ben en corner fra venstre.
    56'
    FK Red Star Belgrade angriper på Stadium Rajko Mitic. Aleksandar Katai header utenfor.
    56'
    Spillerbytte - Monaco
    Inn: Krepin Diatta
    Ut: Takumi Minamino
    Takumi Minamino (AS Monaco FC) erstattes av Krepin Diatta.
    57'
    Inn: Jean Lucas
    Ut: Youssouf Fofana
    AS Monaco FC gjør sitt andre bytte. Youssouf Fofana erstattes av Jean Lucas.
    57'
    Kanga Guelor (FK Red Star Belgrade) slår en corner fra høyre side på Stadium Rajko Mitic.
    59'
    Sekou Sanogo
    Sekou Sanogo (FK Red Star Belgrade) kommer til en målsjanse på Stadium Rajko Mitic, men klarer ikke å score.
    59'
    AS Monaco FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FK Red Star Belgrade.
    61'
    FK Red Star Belgrade angriper. Aleksandar Katai får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    61'
    61'
    Guillermo Maripan (AS Monaco FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Stadium Rajko Mitic.
    62'
    63'
    Guillermo Maripan ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Beograd.
    63'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) løfter inn en corner fra høyre på Stadium Rajko Mitic.
    65'
    Inn: Breel Embolo
    Ut: Wissam Ben Yedder
    AS Monaco FC bytter ut Wissam Ben Yedder med Breel Embolo.
    66'
    Harm Osmers tildeler AS Monaco FC en corner. Aleksandr Golovin sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    67'
    Sjanse i Beograd! Benoit Badiashile (AS Monaco FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    67'
    67'
    68'
    69'
    Aleksandr Golovin (AS Monaco FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Stadium Rajko Mitic.
    69'
    70'
    Aleksandar Katai (FK Red Star Belgrade) kommer seg fri på Stadium Rajko Mitic, men avslutningen går utenfor.
    71'
    AS Monaco FC har fått straffe!
    72'
    Aleksandr Golovin vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    73'
    Monaco scorer på straffe!
    Røde Stjerne 0 - 1 Monaco
    Mål: Breel Embolo
    AS Monaco FC går opp i en 0-1 ledelse etter at Breel Embolo setter straffesparket sikkert i mål på Stadium Rajko Mitic.
    74'
    Aleksandr Golovin er på beina igjen og fortsetter kampen på Stadium Rajko Mitic.
    75'
    I Beograd slår Ben en corner fra høyre.
    76'
    Inn: Veljko Nikolic
    Ut: Slavoljub Srnic
    FK Red Star Belgrade gjør sitt andre bytte. Slavoljub Srnic erstattes av Veljko Nikolic.
    76'
    79'
    82'
    Inn: Ismail Jakobs
    Ut: Aleksandr Golovin
    Ismail Jakobs (AS Monaco FC) erstatter Aleksandr Golovin som muligens er skadet.
    83'
    83'
    Røde Stjerne blir avblåst for offside
    FK Red Star Belgrade angriper i Beograd, men blir avblåst for offside.
    85'
    FK Red Star Belgrade angriper, men Harm Osmers blåser for offside.
    87'
    Inn: Kalifa Coulibaly
    Ut: Aleksandar Katai
    Bytte for FK Red Star Belgrade. Kalifa Coulibaly kommer inn for Aleksandar Katai på Stadium Rajko Mitic.
    87'
    Inn: Stefan Mitrovic
    Ut: Sekou Sanogo
    Milos Milojevic (FK Red Star Belgrade) gjør sitt fjerde bytte for dagen. Stefan Mitrovic erstatter Sekou Sanogo.
    88'
    88'
    Dommer Harm Osmers gir Nemanja Milunovic (FK Red Star Belgrade) et gult kort.
    89'
    VAR sjekker om det er straffe til Monaco
    90'
    Ingen straffe til Monaco
    90'+1
    90'+2
    Nemanja Milunovic (FK Red Star Belgrade) header ballen mot mål, men klarer ikke å score.
    90'+2
    90'+2
    90'+2
    Kanga Guelor (FK Red Star Belgrade) kommer til en målsjanse på Stadium Rajko Mitic, men klarer ikke å score.
    90'+3
    Krepin Diatta
    AS Monaco FC angriper, men avslutningen til Krepin Diatta går utenfor.
    90'+4
    Kalifa Coulibaly
    I Beograd får Kalifa Coulibaly (FK Red Star Belgrade) headet ballen mot mål. Målsjansen blir klarert.