2-1
Morelos90'+4
3-1
    Dagens kamp på Ibrox i Glasgow er i gang.
    Ruddy Buquet tildeler SK Rapid Vienna en corner. Thomas Murg sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    2'
    Andrei Ivan (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra venstre på Ibrox.
    3'
    Frispark Rangers.
    6'
    Frispark for Rangers på egen banehalvdel.
    7'
    Frispark til Rangers på halvdelen til SK Rapid Vienna.
    11'
    Gult kort til SK Rapid Vienna
    Veton Berisha
    Veton Berisha (SK Rapid Vienna) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    11'
    Det blir farlig! Frispark for Rangers er nær straffområde.
    14'
    Rangers angriper i Glasgow, men blir avblåst for offside.
    15'
    Thomas Murg (SK Rapid Vienna) slår en corner fra venstre side på Ibrox.
    16'
    Andrija Pavlovic
    I Glasgow header Andrija Pavlovic (SK Rapid Vienna) mot mål, men ballen går utenfor.
    22'
    SK Rapid Vienna tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    28'
    Dommer Ruddy Buquet venter med å sette i gang spillet fordi Mateo Barac ligger nede.
    29'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    32'
    Spillerbytte - SK Rapid Vienna
    Inn: Christopher Dibon
    Ut: Mateo Barac
    Mateo Barac, som vridde seg i smerte tidligere, har blitt byttet ut. Christopher Dibon kommer inn for SK Rapid Vienna.
    33'
    I Glasgow slår James Tavernier en corner fra høyre.
    33'
    Ruddy Buquet tildeler Rangers en corner. James Tavernier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    34'
    Alfredo Morelos
    Alfredo Morelos (Rangers) header mot mål, men ballen går utenfor.
    34'
    Frispark for SK Rapid Vienna på egen banehalvdel.
    36'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til SK Rapid Vienna.
    36'
    En av Rangerss spillere blir avblåst for offside.
    36'
    37'
    I Glasgow har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    39'
    SK Rapid Vienna, prøver et skudd, men det reddes
    40'
    Alfredo Morelos (Rangers) header ballen mot mål, men SK Rapid Vienna klarerer.
    40'
    Mål for SK Rapid Vienna!
    Rangers 0 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Veton Berisha
    Mål! SK Rapid Vienna tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Veton Berisha på Ibrox.
    42'
    Mål for Rangers!
    Rangers 1 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: Alfredo Morelos
    Mål! hjemmelagutligner ved Alfredo Morelos. Stillingen er nå 1-1.
    43'
    Gult kort til Rangers
    Allan McGregor
    Allan McGregor (Rangers) pådrar seg et gult kort.
    43'
    James Tavernier (Rangers) slår en corner fra høyre side på Ibrox.
    47'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Rangers på egen banehalvdel.
    47'
    Rangers angriper, men blir avblåst for offside.
    50'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Rangers like utenfor SK Rapid Vienna-området.
    51'
    Andrei Ivan
    Andrei Ivan (SK Rapid Vienna) får et gult kort av dommer Ruddy Buquet.
    51'
    Frisparket tildelt Rangers er farlig nær SK Rapid Viennas målområde.
    55'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Glasgow fordi Alfredo Morelos får behandling for en skade på banen.
    57'
    Inn: Deni Alar
    Ut: Andrei Ivan
    SK Rapid Vienna gjør sitt andre bytte. Andrei Ivan erstattes av Deni Alar.
    58'
    Alfredo Morelos er tilbake på banen igjen.
    60'
    SK Rapid Vienna må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Rangers.
    63'
    Mert Müldür
    Dommeren gir Mert Muldur (SK Rapid Vienna) et gult kort.
    63'
    64'
    Scott Arfield
    Målsjanse! Scott Arfield (Rangers) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    65'
    Ruddy Buquet signaliserer et frispark til Rangers.
    67'
    Skudd på mål, Rangers
    68'
    68'
    68'
    Stefan Schwab
    Stefan Schwab (SK Rapid Vienna) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    68'
    70'
    Inn: Boli Bolingoli-Mbombo
    Ut: Veton Berisha
    Veton Berisha (SK Rapid Vienna) erstattes av Boli Bolingoli-Mbombo.
    72'
    En av Rangerss spillere går i offside.
    74'
    75'
    Rangers fosser fremover, men dommeren blåser for offside.
    78'
    Thomas Murg (SK Rapid Vienna) løfter inn en corner fra høyre på Ibrox.
    79'
    80'
    81'
    Sjanse til Rangers! Alfredo Morelos er nær ved å score, men keeper redder.
    81'
    Straffe! Dommeren legger ballen på krittmerket for Rangers...
    83'
    Rangers scorer på straffe!
    Rangers 2 - 1 SK Rapid Vienna
    Mål: James Tavernier
    James Tavernier scorer og Rangers leder nå 2-1. Målet kom på et straffespark.
    84'
    88'
    SK Rapid Vienna angriper, men Ruddy Buquet blåser for offside.
    88'+3
    Frispark i en god posisjon for Rangers!
    89'
    89'
    Spillerbytte - Rangers
    Inn: Andy Halliday
    Ut: Ryan Kent
    Rangers bytter ut Ryan Kent med Andy Halliday.
    90'
    Dommer Ruddy Buquet gir Andrija Pavlovic (SK Rapid Vienna) et gult kort.
    90'+1
    90'+3
    Rangers 3 - 1 SK Rapid Vienna
    Målgivende: Daniel Candeias
    I Glasgow øker Rangers ledelsen til 3-1 takket være et mål av Alfredo Morelos. Daniel Candeias sto for den målgivende pasningen.