Frispark for Real Madrid på egen banehalvdel.
    Real Madrid tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    3'
    Mål for Real Sociedad!
    Real Madrid 0 - 1 Real Sociedad
    Mål: Ander Barrenetxea
    Mål! Real Sociedad tar ledelsen 0-1 takket være en scoring av Ander Barrenetxea på Santiago Bernabeu.
    5'
    Real Sociedad blir avblåst for offside
    Mikel Oyarzabal
    Real Sociedad angriper i Madrid, men blir avblåst for offside.
    11'
    Skudd utenfor mål, Real Sociedad
    Brais Mendez
    Brais Mendez (Real Sociedad) kommer seg fri på Santiago Bernabeu, men avslutningen går utenfor.
    12'
    Skudd utenfor mål, Real Madrid
    Joselu
    Joselu treffer tverrliggeren! Stor målsjanse for Real Madrid i Madrid.
    16'
    Rodrygo
    Real Madrid avanserer forover i Madrid. Rodrygo avslutter, men treffer ikke mål.
    16'
    Skudd på mål, Real Madrid
    Joselu
    Målsjanse til Real Madrid! Joselu treffer mål, men keeper redder.
    18'
    Real Madrid, prøver et skudd, men det reddes
    18'
    Dani Carvajal
    Sjanse til Real Madrid! Dani Carvajal er nær ved å score, men keeper redder.
    18'
    18'
    Real Madrid får tildelt et hjørnespark
    Toni Kroos
    I Madrid slår Toni Kroos en corner fra høyre.
    19'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Real Madrid på egen banehalvdel.
    21'
    Frispark i en god posisjon for Real Madrid!
    23'
    Antonio Rüdiger
    Antonio Rüdiger (Real Madrid) header mot mål, men ballen går utenfor.
    24'
    Jude Bellingham
    Real Madrid fosser forover og Jude Bellingham fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    26'
    26'
    27'
    Rodrygo
    Målsjanse på Santiago Bernabeu! Rodrygo fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    28'
    28'
    Skudd på mål, Real Sociedad
    Takefusa Kubo
    Real Sociedad angriper. Takefusa Kubo får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    29'
    Real Sociedad, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Ander Barrenetxea
    Målsjanse! Ander Barrenetxea (Real Sociedad) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    29'
    Real Sociedad får tildelt et frispark
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Real Sociedad på egen banehalvdel.
    30'
    Real Sociedad tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    31'
    Mikel Merino
    Mikel Merino (Real Sociedad) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    31'
    31'
    Real Sociedad får tildelt et hjørnespark
    Takefusa Kubo (Real Sociedad) løfter inn en corner fra venstre på Santiago Bernabeu.
    32'
    Gult kort til Real Madrid
    Aurelien Tchouameni
    Dommeren gir Aurelien Tchouameni (Real Madrid) et gult kort.
    33'
    33'
    Dommer Cesar Soto Grado ser at linjemannen løfter flagget, og Real Sociedads Mikel Merino blåses av for offside.
    34'
    41'
    Real Sociedad angriper i Madrid. Ander Barrenetxea fyrer av et skudd som går utenfor.
    44'
    Takefusa Kubo (Real Sociedad) slår en corner fra høyre side på Santiago Bernabeu.
    44'
    Real Madrid fosser fremover, men Cesar Soto Grado blåser for offside på Santiago Bernabeu.
    45'
    En av Real Madrids spillere blir avblåst for offside.
    45'+2
    Frispark til Real Sociedad på halvdelen til Real Madrid.
    45'+3
    Mål for Real Madrid!
    Real Madrid 1 - 1 Real Sociedad
    Mål: Federico Valverde
    Målgivende: Francisco Garcia
    Mål! Real Madrid utligner på Santiago Bernabeu. Målscorer: Federico Valverde. Flott spill fra Francisco Garcia før målet.
    46'
    I Madrid har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    48'
    49'
    Cesar Soto Grado signaliserer et frispark til Real Sociedad.
    51'
    53'
    Real Madrid 2 - 1 Real Sociedad
    Mål: Joselu
    Mål! Real Madrid tar ledelsen 2-1 ved Joselu. Francisco Garcia sto for den målgivende pasningen.
    60'
    Spillerbytte - Real Madrid
    Inn: Eduardo Camavinga
    Ut: Joselu
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Real Madrid. Inn kommer Eduardo Camavinga, mens Joselu tar plass på benken.
    62'
    Inn: Luka Modric
    Ut: Aurelien Tchouameni
    Bytte for Real Madrid. Luka Modric kommer inn for Aurelien Tchouameni på Santiago Bernabeu.
    62'
    Frispark for Real Sociedad på egen banehalvdel.
    62'
    66'
    Real Sociedad må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Real Madrid.
    68'
    Gult kort til Real Sociedad
    Mikel Merino (Real Sociedad) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    68'
    Spillerbytte - Real Sociedad
    Inn: Aihen Munoz
    Ut: Kieran Tierney
    Real Sociedad bytter ut Kieran Tierney med Aihen Munoz.
    69'
    Toni Kroos
    Toni Kroos (Real Madrid) kommer til en målsjanse på Santiago Bernabeu, men klarer ikke å score.
    70'
    Det blir farlig! Frispark for Real Sociedad er nær straffområde.
    71'
    Francisco Garcia (Real Madrid) pådrar seg et gult kort.
    71'
    Inn: Nacho
    Ut: Francisco Garcia
    Real Madrid gjør sitt tredje bytte. Francisco Garcia erstattes av Nacho.
    74'
    Frispark Real Madrid.
    77'
    Hamari Traore
    Hamari Traore (Real Sociedad) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    77'
    Målsjanse til Real Madrid! Jude Bellingham treffer mål, men keeper redder.
    78'
    78'
    78'
    Sjanse! Real Sociedad avanserer forover, men Mikel Oyarzabal avslutter utenfor.
    80'
    Inn: Umar Sadiq
    Ut: Mikel Oyarzabal
    Mikel Oyarzabal (Real Sociedad) erstattes av Umar Sadiq.
    81'
    Inn: Arsen Zakharyan
    Ut: Brais Mendez
    Brais Mendez (Real Sociedad) erstattes av Arsen Zakharyan.
    81'
    Inn: Mohamed-Ali Cho
    Ut: Ander Barrenetxea
    Real Sociedad bytter ut Ander Barrenetxea med Mohamed-Ali Cho. Dette er det fjerde byttet som Imanol Alguacil gjør i dagens kamp.
    81'
    82'
    Cesar Soto Grado tildeler Real Sociedad en corner. Takefusa Kubo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    83'
    Umar Sadiq
    Umar Sadiq (Real Sociedad) fyrer av et skudd som går utenfor.
    83'
    Federico Valverde
    Sjanse til Real Madrid! Federico Valverde er nær ved å score, men keeper redder.