Filip Dujic signaliserer et frispark til Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    San Jose Earthquakes får tildelt et frispark
    Filip Dujic signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes.
    JT Marcinkowski
    8'
    Skudd på mål, Real Salt Lake
    Bode Davis
    Real Salt Lake fosser forover og Bode Davis fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    8'
    8'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    Cade Cowell
    San Jose Earthquakes angriper i Sandy. Cade Cowell fyrer av et skudd som går utenfor.
    9'
    9'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    Cade Cowell
    San Jose Earthquakes angriper i Sandy. Cade Cowell avslutter på mål, men greier ikke å score.
    9'
    San Jose Earthquakes, prøver et skudd, men det reddes
    9'
    Skudd utenfor mål, Real Salt Lake
    Anderson Julio
    Anderson Julio (Real Salt Lake) kommer til en målsjanse på Rio Tinto Stadium, men klarer ikke å score.
    12'
    San Jose Earthquakes tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    14'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    18'
    Andres Gomez
    Real Salt Lake avanserer forover i Sandy. Andres Gomez avslutter, men treffer ikke mål.
    19'
    Det er midlertidig stopp i spillet, mens Anderson Julio (Real Salt Lake) vrir seg av smerte i gresset.
    24'
    Spillerbytte - Real Salt Lake
    Inn: Danny Musovski
    Ut: Anderson Julio
    Anderson Julio (Real Salt Lake) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Danny Musovski.
    25'
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) kommer seg fri på Rio Tinto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    29'
    Frispark til Real Salt Lake på halvdelen til San Jose Earthquakes.
    30'
    Brayan Vera vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    31'
    Real Salt Lake tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Inn: Bryan Oviedo
    Ut: Brayan Vera
    Bryan Oviedo (Real Salt Lake) erstatter Brayan Vera som muligens er skadet.
    33'
    36'
    Mål for Real Salt Lake!
    Real Salt Lake 1 - 0 San Jose Earthquakes
    Mål: Jasper Loffelsend
    Målgivende: Danny Musovski
    Mål! Jasper Loffelsend gir Real Salt Lake ledelsen 1-0 i Sandy. Flott spill fra Danny Musovski før målet.
    39'
    39'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    41'
    I Sandy har et frispark blitt tildelt bortelag.
    43'
    Filip Dujic signaliserer et frispark til San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    45'
    Gult kort til Real Salt Lake
    Pablo Ruiz
    Pablo Ruiz (Real Salt Lake) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    45'+4
    Real Salt Lake må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra San Jose Earthquakes.
    48'
    Zac MacMath
    49'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    Real Salt Lake 1 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Cristian Espinoza
    Cristian Espinoza utligner til 1-1 på Rio Tinto Stadium.
    49'
    Real Salt Lake får tildelt et hjørnespark
    Pablo Ruiz
    Filip Dujic tildeler Real Salt Lake en corner. Pablo Ruiz sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    52'
    53'
    54'
    Real Salt Lake 2 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Jefferson Savarino
    Målgivende: Andres Gomez
    Jefferson Savarino setter ballen i nettet og Real Salt Lake leder nå 2-1. Andres Gomez sto for den målgivende pasningen.
    54'
    57'
    Frispark for Real Salt Lake på egen banehalvdel.
    61'
    Cade Cowell
    San Jose Earthquakes avanserer forover i Sandy. Cade Cowell avslutter, men treffer ikke mål.
    62'
    San Jose Earthquakes får tildelt et hjørnespark
    Cristian Espinoza
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Rio Tinto Stadium.
    65'
    Jonathan Mensah
    Jonathan Mensah (San Jose Earthquakes) header mot mål, men ballen går utenfor.
    65'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Benjamin Kikanovic
    Ut: Cade Cowell
    Luis Gonzalez Gallaguer (San Jose Earthquakes) gjør sitt første bytte for dagen. Benjamin Kikanovic erstatter Cade Cowell.
    66'
    Jefferson Savarino
    I Sandy slår Jefferson Savarino en corner fra høyre.
    67'
    Justen Glad
    Justen Glad (Real Salt Lake) kommer seg fri på Rio Tinto Stadium, men avslutningen går utenfor.
    68'
    69'
    Jamiro Monteiro
    Målsjanse til San Jose Earthquakes! Jamiro Monteiro treffer mål, men keeper redder.
    70'
    70'
    Zac MacMath
    70'
    71'
    Målsjanse på Rio Tinto Stadium! Jamiro Monteiro fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    71'
    71'
    Zac MacMath
    71'
    Frispark Real Salt Lake.
    73'
    Jefferson Savarino (Real Salt Lake) slår en corner fra venstre side på Rio Tinto Stadium.
    74'
    Real Salt Lake angriper. Andres Gomez får inn et skudd på mål, men nettkjenningen uteblir.
    74'
    74'
    74'
    Benjamin Kikanovic
    Benjamin Kikanovic (San Jose Earthquakes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    77'
    Jeremy Ebobisse
    Målsjanse! Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    79'
    Real Salt Lake 3 - 1 San Jose Earthquakes
    Mål: Andres Gomez
    Målgivende: Bryan Oviedo
    Andres Gomez øker Real Salt Lakes ledelse til 3-1! Bryan Oviedo var nest sist på ballen.