1-0
1-1
    Austin FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    2'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra venstre på Earthquakes Stadium.
    8'
    Rosendo Mendoza tildeler Austin FC en corner. Emiliano igoni sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    10'
    Owen Wolff
    Austin FC angriper i San Jose. Owen Wolff fyrer av et skudd som går utenfor.
    10'
    Emiliano igoni
    Emiliano igoni (Austin FC) header utenfor.
    12'
    Frispark San Jose Earthquakes.
    15'
    Jackson Yueill
    Sjanse til San Jose Earthquakes! Jackson Yueill er nær ved å score, men keeper redder.
    16'
    Austin FC, prøver et skudd, men det reddes
    16'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra høyre.
    16'
    Mål for San Jose Earthquakes!
    San Jose Earthquakes 1 - 0 Austin FC
    Mål: Cristian Espinoza
    Målgivende: Jeremy Ebobisse
    Cristian Espinoza setter ballen i nettet og San Jose Earthquakes leder nå 1-0. Det er en fin assist fra Jeremy Ebobisse.
    17'
    Gult kort til San Jose Earthquakes
    Niko Tsakiris
    Niko Tsakiris (San Jose Earthquakes) får et gult kort av dommer Rosendo Mendoza.
    22'
    Rosendo Mendoza signaliserer et frispark til Austin FC på egen banehalvdel.
    22'
    Emiliano igoni (Austin FC) slår en corner fra venstre side på Earthquakes Stadium.
    24'
    Frispark for San Jose Earthquakes på egen banehalvdel.
    24'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) løfter inn en corner fra høyre på Earthquakes Stadium.
    26'
    Jeremy Ebobisse
    Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) avslutter med hodet, men treffer ikke mellom stengene.
    27'
    Mål for Austin FC!
    San Jose Earthquakes 1 - 1 Austin FC
    Mål: Owen Wolff
    Målgivende: Nicholas Lima
    Mål! Austin FC utligner til 1-1 etter en heading av Owen Wolff i San Jose. Flott spill fra Nicholas Lima før målet.
    32'
    Cristian Espinoza
    Målsjanse! Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    33'
    Frispark til San Jose Earthquakes på halvdelen til Austin FC.
    34'
    San Jose Earthquakes avanserer forover i San Jose. Jackson Yueill avslutter, men treffer ikke mål.
    35'
    Miguel Trauco
    Miguel Trauco (San Jose Earthquakes) kommer til en målsjanse på Earthquakes Stadium, men klarer ikke å score.
    36'
    37'
    Rosendo Mendoza tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    37'
    Dommer Rosendo Mendoza venter med å sette i gang spillet fordi Jon Gallagher ligger nede.
    39'
    Austin FC slipper å klare seg uten Jon Gallagher som kommer tilbake på banen igjen.
    42'
    I San Jose slår Emiliano igoni en corner fra venstre.
    43'
    Cade Cowell
    Cade Cowell (San Jose Earthquakes) fyrer av et skudd som går utenfor.
    51'
    San Jose Earthquakes angriper, men Rosendo Mendoza blåser for offside.
    52'
    Målsjanse på Earthquakes Stadium! Jeremy Ebobisse fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    53'
    53'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra høyre side på Earthquakes Stadium.
    56'
    Spillerbytte - San Jose Earthquakes
    Inn: Carlos Gruezo
    Ut: Niko Tsakiris
    San Jose Earthquakes bytter ut Niko Tsakiris med Carlos Gruezo.
    57'
    Inn: Paul Marie
    Ut: Miguel Trauco
    San Jose Earthquakes gjør sitt andre bytte. Miguel Trauco erstattes av Paul Marie.
    57'
    Inn: Jamiro Monteiro
    Ut: Jackson Yueill
    Jackson Yueill (San Jose Earthquakes) erstattes av Jamiro Monteiro.
    57'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) slår en corner fra venstre side på Earthquakes Stadium.
    57'
    58'
    58'
    I San Jose slår Cristian Espinoza en corner fra venstre.
    59'
    60'
    Skudd på mål, San Jose Earthquakes
    61'
    61'
    Rosendo Mendoza tildeler San Jose Earthquakes en corner. Cristian Espinoza sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    61'
    Jeremy Ebobisse (San Jose Earthquakes) kommer seg fri på Earthquakes Stadium, men avslutningen går utenfor.
    64'
    Gult kort til Austin FC
    Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Dommeren gir Jhojan Manuel Valencia Jimenez (Austin FC) et gult kort.
    66'
    Skudd utenfor mål, San Jose Earthquakes
    66'
    66'
    Frisparket tildelt San Jose Earthquakes er farlig nær Austin FCs målområde.
    66'
    68'
    Spillerbytte - Austin FC
    Inn: Adam Lundqvist
    Ut: Jon Gallagher
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Austin FC. Inn kommer Adam Lundqvist, mens Jon Gallagher tar plass på benken.
    69'
    Inn: Matt Hedges
    Ut: Ethan Finlay
    Austin FC bytter ut Ethan Finlay med Matt Hedges.
    69'
    70'
    I San Jose har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    72'
    Cristian Espinoza (San Jose Earthquakes) mottar sitt første gule kort for dagen på Earthquakes Stadium.
    72'
    Spillet på Earthquakes Stadium er stoppet midlertidig fordi Adam Lundqvist ligger nede.
    73'
    Carlos Gruezo
    Carlos Gruezo (San Jose Earthquakes) avanserer forover på Earthquakes Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    74'
    74'
    Adam Lundqvist kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på Earthquakes Stadium.
    75'
    75'
    Rodrigues
    San Jose Earthquakes avanserer forover på Earthquakes Stadium og Rodrigues kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Austin FC.
    75'
    75'
    Matthew Hoppe
    Matthew Hoppe (San Jose Earthquakes) kommer seg fri på Earthquakes Stadium, men avslutningen går utenfor.
    77'
    Inn: Daniel Pereira
    Ut: Jhojan Manuel Valencia Jimenez
    Austin FC gjør sitt tredje bytte. Jhojan Manuel Valencia Jimenez erstattes av Daniel Pereira.
    78'
    Inn: Will Bruin
    Ut: Owen Wolff
    Owen Wolff (Austin FC) erstattes av Will Bruin.
    78'
    Sebastian Driussi ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    81'
    Sebastian Driussi er på beina igjen og fortsetter kampen på Earthquakes Stadium.
    82'
    Inn: Memo Rodriguez
    Ut: Sebastian Driussi
    Josh Wolff (Austin FC) tar ut Sebastian Driussi som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Memo Rodriguez.
    86'
    Hjørnespark til San Jose Earthquakes
    87'
    Jonathan Mensah
    San Jose Earthquakes avanserer forover og Jonathan Mensah kommer til avslutning. Headingen blir klarert.
    87'
    87'
    San Jose Earthquakes fosser fremover, men Rosendo Mendoza blåser for offside på Earthquakes Stadium.
    88'
    Inn: Tommy Thompson
    Ut: Jeremy Ebobisse
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for San Jose Earthquakes. Inn kommer Tommy Thompson, mens Jeremy Ebobisse tar plass på benken.