Ti minutter til kampstart. Må si det er svært lite folk på stadion.
    Da er lagene presentert, og det er snart klart til avspark. En god gjeng har tatt turen fra Kristiansand for å støtte de gule. Veldig få Ulf-supportere.
    Ulf går rett i angrep fra start. Prøver å etablere.
    Mål for Start!
    Sandnes Ulf 0 - 1 Start
    Mål: Matthias Vilhjalmsson
    Målgivende: Espen Børufsen
    Gjestene har tatt ledelsen. Vilhjalmsson er høyest i feltet og nikker ballen i motsatt hjørne fra kort hold.
    4'
    Ulf åpnet bra, men fikk nettopp en kalddusj i sommerværet.
    5'
    Det har vært en frisk åpning på Sandnes stadion. Harde dueller fra begge hold.
    8'
    Asante slå inn mot Halldorsson, som helt alene skaper en corner.
    9'
    Hjørnespark til Start
    9'
    Ulf-forsvaret får headet ballen bort. Start beholder ballen, men Børufsen klarer ikke slå inn på nytt. Utspark.
    10'
    Aanestad prøver å slå inn fra høyre, men ballen havner i klypene til Opdal.
    11'
    Innkast til Start på høyrekanten. Andersen og Lind prøver å finne hverandre, men det blir utspark.
    11'
    Hjørnespark til Sandnes Ulf
    12'
    Slår tett inn, men Start avverger.
    13'
    Langås får et frispark mot seg like etter corner. Frisparket tas av keeper Opdal.
    14'
    Frisparket går langt, helt til keeperkollega Halldorsson.
    14'
    Tønne prøver å slå et innlegg fra venstrekanten. Bommer på ballen. Start kontrer.
    15'
    Sandnes Ulf 0 - 2 Start
    Start kontrer etter et mislykket Ulf-angrep. Børufsen slår inn fra venstre. Vilhjalmsson nikker inn fra en meter på bakre stolpe.
    15'
    Dagens andre for islendingen.
    15'
    Skrekkåpning av vertene, som egentlig har hatt ballen mest. Start har scoret på de to sjansene de har hatt. Gultrøyene er effektive.
    17'
    Ulf kontrer. Lennon tar med seg ballen opp. Prøver å finne Furebotn. Ballen spretter litt før Lennon skyter fra 25 meter. Langt over.
    18'
    Lennon prøver å tråkle seg igjennom igjen, men blir stoppet. Start roer ned med korte pasnigner i forsvaret.
    20'
    Decamps får frispark imot seg. På midten, 15 meter inn på Ulfs banehalvdel. Owello slår inn, men Aanestad nikker ballen bort.
    24'
    Start legger seg bakpå. Ulf sliter med pasningene. Vertene finner ikke hverandre.
    25'
    Start-supporterne er helt klart mest høylytte på stadion. Cirka 130 i gult på tribunen.
    26'
    Start har overtatt styringen i kampen. Ikke bare på måltavlen, men også i spillet. Ulf-spillerne sliter med å finne hverandre og skape noe.
    27'
    Aanestad får slått inn fra høyrekanten, men innlegget går rett på keeper.
    28'
    Sarr jobber fra bakover. Utfører en bra takling på Furebotn, som skulle kontre. Start beholder ballen.
    30'
    Lind kommer seg forbi midtstopper Sola. Kommer litt på skrått, prøver å legge inn, men ballen går utenfor. Samme mann får en stor sjanse like etterpå da Ulf-forsvaret kollapset. Keeper Halldorsson rykker ut til streken av 16-meteren og redder.
    32'
    Sarr ligger nede med hodeskade. Stopp i spillet.
    33'
    Sarr følges av banen, men kommer innpå igjen sekunder etter.
    34'
    Så ut som Sarr fikk en albue i hodet.
    35'
    Tønne slår en håpløs pasning rett i beina til en Start-spiller. Decamps må rydde opp.
    36'
    Sola går framover helt fra midtstopperplass. Får gå fritt. Prøver seg på en småfrekk innlegg/skudd, men Opdal er med.
    37'
    Berget Slkølsvik prøver på en håpløs pasning offensivt. Ballen triller rett i beina til Start-forsvaret. Gjestene kontrer, men blir stoppet ved 16-meteren.
    38'
    Rubio skyter langs bakken fra like utenfor 16-meteren. Ballen går ut. Ulf er noe stilestående offensivt. Få løp og lite initiativ.
    41'
    Aanestad får en langball på høyrekanten. Skjærer inn. Kommer seg forbi, men roter den bort igjen. Utspark.
    43'
    Det legges til ett minutt.
    45'+1
    45'+2
    Da er det pause i solfylte Sandnes. Det ble e sjokkstart for vertene, som åpent frisk og småaggressivt. Matthias Vilhjalmsson har scoret to for Start, som har vært veldig effektive. To sjanser, to mål. Etter målene slet Ulf med å være kreative framover. Pasningene satt ikke og det ble veldig stillestående. Start la seg bakpå etter tomålsledelsen.
    45'
    Da er andreomgangen i gang.
    46'
    Ulf-trener Asle Andersen tar ut Lennon på venstrekanten. Ser ut som Furebotn overtar plassen til Lennon, og at innbytter Midtsjø går inn i midten.
    47'
    Mye fram og tilbake i åpningsminuttene i 2. omgang.
    49'
    Start ruser i angrep. Asante parkerer Tønne på farten. Skyter fra litt skrått hold. Halldorsson redder.
    50'
    Slår inn, men Halldorsson redder.
    50'
    Asante prøver seg på et langskudd. Går langt utenfor.
    52'
    Aanestad slår en lang ball retning Rubio, men chilleneren er i offside.
    54'
    Ulf går i angrep. Langås skyter utenfor, men i feltet faller Rubio, som vil ha straffe. Ingenting, mener dommeren.
    55'
    Ulf-forsvaret avverger. Ballen går ut til Vikstøl, som prøver et langskudd. Langt utenfor.
    58'
    Midtsjø prøver seg fra 25 meter. Skuddet, som går langs bakke, blir for enkelt for keeper Opdal.
    60'
    Start kontrer, men midtstopper Sola rydder opp.
    61'
    Innbytter Midtsjø halter litt på banen. Mulig han fikk en skade da han skjøt nettopp.
    62'
    2674 solgte billetter til dagens kamp. Det er langt fra så mange på kamp, mener jeg.
    63'
    Offensivt bytte. Ulf må ha mål. Bytter ut kapteinen.
    65'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Amin Nouri
    Ut: Alexander Lind
    65'
    Frispark til Start. Dårlig løst. Skuddet går langt utenfor.
    69'
    Ulf fortsetter med å bomme på pasningene sine.
    70'
    Aanestad gir fra seg ballen på høyrekanten. Start går rett i angrep. Innbytter Nouri skyter et knallhardt skudd like utenfor.
    72'
    Helle kommer forbi i boksen. Legger inn i midten, men Furebotn kommer ikke i posisjon tidsnok.
    74'
    Sarr ligger igjen nede etter en duell, men kommer seg på beina igjen.
    76'
    Mål for Sandnes Ulf!
    Sandnes Ulf 1 - 2 Start
    Målgivende: Erik Tønne
    Ulf får et frispark midt på Starts banehalvdel. Tønne og Rubio stiller seg opp. Rubio skyter et praktskudd rett i krysset til venstre.
    80'
    Et fantastisk mål av Ulf-spissen, men kom det for sent?
    81'
    Slår ikke langt nok. Enkelt for Start-forsvaret.
    81'
    Ballen spretter ut til Furebotn, som tar fart og skyter på direkten. Går et par meter over fra 25 meter.
    82'
    Nå begynner Ulf å få dårlig tid. Vertene trykker på, men så langt holder Start unna.
    84'
    Tønne legger inn til Rubio, men spissen når ikke frem tidsnok.
    84'
    Frejd slår inn i boksen, men ballen går rett i hendene til Opdal.
    85'
    Inn: Robert Sandnes
    Ut: Espen Børufsen
    87'
    Opdal får bokset ut. Det var bra, for rett bak sto Decamps og Frejd.
    87'
    Gult kort til Sandnes Ulf
    Tijan Jaiteh
    Takler Asante, som blir liggende.
    88'
    Frispark til Start på egen banehalvdel.
    89'
    Ulf fortsetter trøkket. Rubio blir felt. Skrått frispark fra 22 meter.
    90'+1
    Det er lagt til fire ekstraminutter.
    90'+1
    Rubio skyter. Ballen treffer en annen spiller i feltet, og går like utenfor. Corner.
    90'+2
    Gult kort til Start
    90'+2
    Slår for langt.
    90'+2
    Ulf lemper inn i boksen hele tiden, men kommer ikke til sjanser.
    90'+4
    90'+5
    Kampen er over. Start vinner fortjent etter sjokkstarten de første 15 minuttene i førsteomgang. Ulf slet med å skape noe framover. Det sto ikke på viljen, men det så ikke ut som om spillerne visste helt hva de skulle finne på. Det må også nevnes at Start la seg veldig bakpå etter at Matthias Vilhjalmsson ga tomålsledelse. Diego Rubio scoret på frispark, men snuoperasjonen startet for sent for hjemmelaget - selv om de trøkket på i slutten.