Haugen90'+2
1 211
1 452

Ble dekket av Fredrik Schjesvold

Endring for hjemmelaget på keeperplass før kampstart: Vidtun Nilsen inn for Kristiansen. Usikker på årsak.
    NESTEN 1-0 ALLEREDE! Etter et flott veggspill får Ngouali muligheten til å sende Sarpsborg i ledelsen fra seks meter alene med Grytebust. Sistnevnte gjør en kjemperedning!
    2'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 1 - 0 Aalesund
    Mål: Guillermo Molins
    Målgivende: Kristian Fardal Opseth
    14'
    Nesten 1-1! Sigurd Haugen slipper ballen 45 grader ut til Kallevåg som sender ballen like til side for mål fra seks-syv meter!
    16'
    Redning på strek på corner!
    22'
    Gult kort til Aalesund
    Dario Canadjija
    24'
    Spillerbytte - Aalesund
    Inn: Fredrik Haugen
    Ut: David Fällman
    32'
    Mål for Aalesund!
    Sarpsborg 08 1 - 1 Aalesund
    Mål: Sigurd Haugen
    Målgivende: Nenass
    34'
    Simen Bolkan Nordli
    39'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Anton Skipper
    50'
    Jørgen Horn
    52'
    Serge-Junior Ngouali
    59'
    Bolkan Nordli tester Nilsen! Men den er grei for keeper, altså. Slås til corner.
    62'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Mikkel Maigaard
    Ut: Guillermo Molins
    63'
    God redning av Grytebust! Opseth skyter fra ti meter. Skuddet er samtidig innom en Aalesund-forsvarer. Likevel et skudd som keeper skal ta.
    68'
    Inn: Simen Rafn
    Ut: Nenass
    69'
    Inn: Kristoffer Ødemarksbakken
    Ut: Dario Canadjija
    69'
    Inn: Ole Jørgen Halvorsen
    Ut: Anton Skipper
    70'
    Opseth tester Grytebust igjen med en god heading fra fem meter! Headingen går rett på sisteskansen, så det er ikke en altfor vanskelig oppgave.
    71'
    Utvik kommer til en god heading! Serbecic står i veien og blokkerer selvfølgelig til corner.
    79'
    Lindseth kommer til en ny god mulighet! Skyter fra 15-16 meter og er så vidt innom en AaFk-forsvarer. Ny corner.