2-3
1 368
2 174

0'
    VAR sjekker om det skal gis straffe til HamKam her. Henrik Udahl flikkes gjennom med en heading og havner i duell med Anders Kristiansen i 08-målet. Udahl går ned og alle tror det skal bli straffespark, men offsideflagget er oppe. VAR er nok inne for å se om offsiden er korrekt eller ikke, dersom den ikke er korrekt er det godt mulig at det dømmes straffespark. Dette tar tid. Det bues på fra alle kanter her nå, VAR har sett på situasjonen i snart tre minutter. Buingen øker i styrke idet dommer signaliserer at han selv skal ut å se på situasjonen på monitor. Da går klokken ytterligere.
    2'
    Straffe til HamKam
    5'
    Gult kort til Sarpsborg 08
    Anders Kristiansen
    6'
    HamKam scorer på straffe!
    Sarpsborg 08 0 - 1 HamKam
    Mål: Henrik Udahl
    6'
    Victor Torp er nære på med en gang for hjemmelaget! Vertene angriper ute til høyre før ballen svinges inn på bakerste stolpe hvor Torp har hatt en smart løp, og er helt umarkert. Ballen daler perfekt ned på foten til Torp som avslutter fra skrått hold på hel volley, skuddet går rett på keeper.
    9'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 1 - 1 HamKam
    Mål: Serge-Junior Ngouali
    Målgivende: Ramon Pascal Lundqvist
    14'
    Sarpsborg 08 2 - 1 HamKam
    Mål: Ramon Pascal Lundqvist
    Målgivende: Victor Torp
    23'
    VAR skal sjekke om det er hands på Lundqvist idet han krangler med seg ballen inne i feltet. Sjekken er over veldig raskt, og det konkluderes med at scoringen står.
    24'
    Mål for HamKam!
    Sarpsborg 08 2 - 2 HamKam
    Mål: John Olav Norheim
    34'
    Sarpsborg 08 2 - 3 HamKam
    Mål: Kristian Onsrud
    36'
    45'+4
    45'
    Torp flikker den i tverrligger innen det er spilt 40 sekunder av den andre omgangen! Hjemmelaget angriper ned langs høyre hvor Eirik Wichne mottar ballen før han sender den inn mot Torp som har tatt løpet på første stolpe. Dansken forsøker å flikke ballen over keeper i det borteste hjørnet, men nektes av metallet!
    45'
    Spillerbytte - Sarpsborg 08
    Inn: Kristian Fardal Opseth
    Ut: Simon Tibbling
    63'
    Spillerbytte - HamKam
    Inn: Oliver Kjærgaard
    Ut: Henrik Udahl
    67'
    Gult kort til HamKam
    Pål Alexander Kirkevold
    72'
    Inn: Steffen Lie Skålevik
    Ut: Bjørn Inge Utvik
    75'
    God mulighet for Torp på seksten meter! Hjemmelaget spiller powerplay rundt HamKam-boksen og det er Lundqvist med ballen i beina til venstre på sekstenmeter-streken. Spissen ruller ballen videre langs streken til Torp som klinker til sentralt i boksen, men skuddet går en liten meter utenfor.