1-1
1-2
2-2
2-3

Hei og velkommen til direkteoverføringen fra kampen mellom Sarpsborg 08 og Strømsgodset.
    Sarpsborg stadion er i ferd med å fylles opp til den 18. tippeligarunden. Hjemmetlaget stiller med tilnærmet fullt mannskap, med unntak av førstevalget i mål, Dwayne Kerr. Inn kommer Christian Sukke til sin tredje eliteseriekamp.
    For Strømsgodset sin del er Muhamed Keita tilbake etter en langvarig skade. Han starter i dag på innbytterbenken sammen med nysignering-og U-21 landslagsspiller Flamur Kastrati. Bortelaget har før øvrig gjort fem forandringer på laget som startet europacupkampen borte mot Jablonec på torsdag.
    Sarpsborg 08 er på desperat poengjakt, og sportssjef i klubben Thomas Berntsen tror det kan være en fordel at de ikke er favoritter til hjemmekampen. En kamp de blåkledde vil ha tre poeng. – Vi kan gå til denne hjemmekampen mot Strømsgodset uten at vi er favoritter. Det passer oss utmerket i den situasjonen vi er i. Spillerne kan bare senke skuldrene, sier sportssjef i Sarpsborg 08, Thomas Berntsen til Sarpsborg Arbeiderblad.
    Strømsgodset kan med seier i Østfold overta tabelltopp ettersom Rosenborg spiller hjemme mot Sogndal senere i kveld. Drammensernes analysesjef, Haakon Lunev tror Sarpsborg er et lag som passer dem godt. - Hvis vi kan få hindret dem i å være ballbesittende, så har de svakheter som vi kan utnytte, sier Lunov til Drammens Tidende.
    Spillerne entrer banen til Tippeliga-hymnen
    Kampen er i gang
    1'
    Mål for Strømsgodset!
    Sarpsborg 08 0 - 1 Strømsgodset
    Målgivende: Martin Rønning Ovenstad
    Simen Brenne stiger til værs og stusser et innlegg fra Martin Ovenstad med hodet over en utrustende Christian Sukke i Sarpsborg 08-målet.
    3'
    Sarpsborg 08 har kommet mer med i kampen etter bortelagets sjokkåpning. Både Jeremy Berthod og Magnus Sylling Olsen serverer gode innlegg som Adam Kwarasay er nødt til å bokse unna.
    10'
    Innkast for Strømsgodset ved offensiv 16-meter ender med frispark til Sarpsborg 08.
    13'
    Strømsgodset får tildelt et hjørnespark
    Stefan Johansen
    13'
    Corneren ender med utspill fra keeper.
    15'
    Strømsgodset er farlig frempå igjen. Denne gangen er det Lars-Christoffer Vilsvik som slår et innlegg bak Sarpsborgforsvareret. Ola Kamara er nær ved å øke bortelagets ledelse.
    16'
    Stor sjanse for hjemmelaget. Jeremy Berthod og Thorarinn Valdimarson kombinerer fint på kanten. Sistnevnte slår en hard markkryper mot første stolpe hvor Martin Wigg dukker opp og setter ballen i stolpen.
    18'
    Gult kort til Strømsgodset
    18'
    Adama Diomande går ned for telling etter en tøff duell med Thorarinn Waldimarson. Godset-spilleren kommer seg fort på beina igjen.
    21'
    21'
    Christian Sukke strekker seg lang for å redde et skudd fra Godsetspilleren. Corneren slås farlig gjennom feltet, men ender i ingenmannsland.
    23'
    Kjempesjanse for hjemmelaget. Gudmundur Thorarinsson slår et innlegg, Aaron Samuel rager høyest i luften, men Adam Kwarasay gjør en god redning.
    27'
    Begge lag spiller god fotball på Sarpsborg stadion.
    30'
    Frispark for Sarpsborg 08 inne i Strømsgodset sin 16-meter.
    31'
    Adam Larsen Kwarasey
    En Godsetforsvarer spiller tilbake til Kwarasay som plukker opp ballen. Frispark seks meter fra mål.
    31'
    Tom Erik Breive gjør seg klar.
    32'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 1 - 1 Strømsgodset
    Tom Erik Breive banker ballen opp i nettaket. Det er sjeldent å se at et lag blir gitt inndirekte frispark inne straffefeltet. Hjemmelaget utnytter frisparket godt og utligner.
    33'
    Nytt frispark til hjemmelaget.
    35'
    Nå skjer det mye på kunstgresset. sarpsborg presser på. Godset er heldig som slipper flere frispark imot, men til slutt blåser dommeren. Frispark fra 25 meter.
    37'
    Aaron Samuel skyter over.
    37'
    Magnus Sylling Olsen blir felt og får frispark. Det tas kort. Hjemmelaget får etterhvert avsluttet rett på keeper.
    41'
    Jeremy Berthod med nytt farlig innlegg. Godset får klarert.
    41'
    Nytt frispark til 08, som presser på nå.
    42'
    Strømsgodset klarerer.
    42'
    Sarpsborg 08 får tildelt et hjørnespark
    Godt slått av Breive. Ballen heades ut og Thorarinsson klemmer til fra 16 meter. Men skuuddet blir blokkert, og bortelaget kontrer Brenne drar seg helt ned på dødlinjen til 08 og spiller ut til Stefan Johansen som skyter utenfor.
    42'
    Sarpsborg 08 1 - 2 Strømsgodset
    Mål: Adama Diomande
    Målgivende: Lars-Christopher Vilsvik
    Lars-Christopher Vilsvik finner Adama Diomande som drar seg fint igjennom og lobber ballen over Christian Sukke.
    45'
    Hjørnesparket går over hele feltet og til utspill fra keeper.
    45'+2
    45'+2
    Strømsgodset gikk umiddelbart i strupen på Sarpsborg 08 og fikk uttelling ved scoring av Simen Brenne. Bortelaget klarte å holde trykket oppe en liten stund etter scoringen, men utover i omgangen tok hjemmelaget over. Sarpsborg 08 hadde flere gode muligheter til å ta ledelsen etter utligningen ved Breive, men isteden er det Godset som scorer på tampen av omgangen. Hjemmelaget har totalt sett vært det beste laget, og det er derfor et noe urettferig pauseresultat.
    45'
    45'
    Da er vi i gang med siste halvdel av kampen i Sarpsborg.
    47'
    Foreløpig lite som skjer på Sarpsborg stadion.
    50'
    Strømsgodset har hatt ballen i store deler av spillet etter pausen.
    50'
    Hjemmelaget forsøker seg med et innlegg, men det resulterer i at Godset overtar ballen.
    51'
    Berthod med en farlig tversover-pasning i eget felt. Jarl-Andre Storbæk skyter over fra 17-meter.
    52'
    Sarpsborg 08 2 - 2 Strømsgodset
    Mål: Aaron Samuel
    Sarpsborg 08 utligner til 2-2. Aaron Samuel er råsterk når han blir spilt igjennom. Alene med keeper gjør han ingen feil.
    54'
    Sarpsborg 08 2 - 3 Strømsgodset
    Mål: Jarl Andre Storbaek
    Målgivende: Gustav Wikheim
    Strømsgodset svarer umiddelbart. Jarl-Andre Storbæk banker ballen i krysset fra skrå vinkel utenfor 16-meteren.
    55'
    Strømsgodset presser på. 08-forsvaret virker usikkert.
    59'
    3620 tilskuere ser oppgjøret mellom Sarpsborg 08-Strømsgodset på Sarpsborg stadion.
    62'
    Bortelaget fortsetter å kontrollere banespillet. Gustav Wikheim holder lekestue på venstrekanten, men får ikke slått in.
    63'
    Mohamed Elyounoussi skyter via en Godset-spiller og til corner.
    66'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Muhamed Keita
    Ut: Gustav Wikheim
    67'
    Corneren finner Aaron samuel som header i klypene på Adam Kwarasay.
    67'
    Keita markerer seg med en gang. Han inviterer til veggspill med Boateng, og blir nesten spilt fri.
    69'
    Adama Diomande skyter like utenfor stolpen fra 17-meter.
    70'
    Frispark til Godset i god posisjon. Stefan Johansen skyter rett på 08-keeperen.
    70'
    Hjemmelaget kontrer, Martin Wiig får ballen på 20-meter, men skuddet går til side for mål.
    71'
    Frispark til Godset. Stefan Johansen slår frisparket i muren.
    72'
    Sarpsborg 08 kommer på gode overganger, men er upresise i sluttfasen.
    75'
    Inn: Abdisalam Ibrahim
    Ut: Martin Rønning Ovenstad
    76'
    Det kan virke som at bortelaget har begynt å legge seg dypere i banen for å forsvarer ledelsen det siste kvarteret. Sarpsborg 08 er likevel ikke i nærheten av å skape noe.
    79'
    Mohamed Keita får en skuddmulighet fra 18-meter. Ballen stryker utsiden av stolpen. Nære for midtbanespilleren.
    79'
    Jarl Andre Storbaek
    Kort corner. Storbæk for ballen tilbake, han finner Boateng på bakerste stolpe. Spissen header mot mål, men Ole Heieren Hansen redder på streken. Nære igjen for bortelaget.
    80'
    Strømsgodset er nærmere 4-2, enn hva hjemmelaget er utligning.
    82'
    83'
    Sarpsborg 08 2 - 4 Strømsgodset
    Mål: Bismark Adjei-Boateng
    Målgivende: Jarl Andre Storbaek
    Bismark Boateng dukker opp på første stolpe etter et perfekt timet løp. Midtbanespilleren flikker ballen i mål, og sender Godset opp i en 2-4 ledelse.
    83'
    Innbytter Olav Øby forsøker seg med en god gammeldags 'tupp', men skuddet triller inn til keeper.
    88'
    Strømsgodset leder i øyeblikket eliteserien, og det ser ut som at Sarpsborg 08 ikke har planer om å endre på det.
    88'
    En lokal jury har kåret Aaron samuel til hjemmelagets beste spiller.
    89'
    Muhamed Keita
    89'
    Hjemmelaget triller ballen i laget uten å komme noen vei.
    90'+1
    Olav Øby
    Ny corner.
    90'+2
    Gudmundur Thorarinsson
    Hjørnesparket går over hele feltet.
    90'+3
    90'+4
    Strømsgodset har vunnet, en etterhvert velfortjent 2-4 seier på Sarpsborg stadion. Hjemmelaget var som nevnt best i første omgang, men Drammenserne viste i andre omgang at deres tabellposisjon ikke lyver. Det var klasseforskjell i andre halvdel, spesielt etter at Boateng, Keita og Ibrahim ble byttet inn.