0-1

Ble dekket av VG Sporten

Kampens største og første mulighet signert Mortensen! Header et innlegg fra Trondsen på mål, men Karlstrøm har kontroll.
    12'
    Kjempesjanse for Tromsø! Åsen kommer til avslutning, men Kristiansen redder mesterlig med en beinparade! Corner til gjestene.
    26'
    45'
    46'
    Mål for Tromsø!
    Sarpsborg 08 0 - 1 Tromsø
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Målgivende: Aron Sigurdarson
    48'
    Like før vi får et selvmål her! Ødegaard prøver å klarere, men sleiver ballen i eget treverk!
    50'
    FOR EN SJANSE FOR MORTENSEN! Trondsen prikker Mortensen i feltet, som fra fem meter setter ballen over.
    57'
    Trondsen banker til fra distanse, skuddet har retning mot krysset, men Karlstrøm får slått til corner.
    62'
    Mål for Sarpsborg 08!
    Sarpsborg 08 1 - 1 Tromsø
    Mål: Erton Fejzullahu
    Målgivende: Andreas Albech
    72'
    HVILKEN MULIGHET! Mortensen brenner alle sjansers mor! Fejzullahu spinner rundt og skyter fra 15 meter, men Karlstrøm redder og gir retur. Returen settes utenfor av den danske spissen!
    75'
    Nok en sjanse for Mortensen, men avslutningen på volley går over mål! Nå nærmer hjemmelaget seg.
    76'
    Målscorer Fejzullahu får en kjempesjanse, men en beinparade fra Karlstrøm holder Tromsø inne i kampen!
    83'
    Andre gule kort til Sarpsborg 08
    Andreas Albech
    88'
    Like før Tromsø tar alle poengene! Landu Landu vender opp og skyter, over keeper Kristiansen, og stryker stolpen! Så, så nære for bortelaget.