22'
    Gult kort til Strømsgodset
    Kreshnik Krasniqi
    27'
    Dyngeland holder Brann inne i kampen! Mehnert spiller fram Melkersen som løper fra Sery Larsen og kommer alene med Dyngeland. Spissen forsøker å sette den langs kunstgresset, men keeper redder med en sterk parade.
    29'
    Sjekker situasjonen og konkluderer med at det var offside.
    36'
    45'+1
    45'
    Kjempemulighet for hjemmelaget! Og for et spill! Therkelsen kjører luka før han setter fart inn i boksen. Der legger han på tvers bak i feltet. Der er Melkersen som fyrer av like utenfor, via en Brann-spiller og til corner.
    51'
    Leifsson redder Godset og blokkerer til corner! Brann kontrer og Finne spilles fri til høyre. Storscoreren legger bakerst i feltet der Børsting drar av Stebgel før han banker til, men da har Leifsson kommet seg på plass og avverger. Godt forsvarsspill.
    54'
    Ari Leifsson
    60'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 2 - 0 Brann
    Mål: Herman Stengel
    64'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Niklas Wassberg
    Ut: Niklas Fernando Castro
    66'
    Inn: Sander Erik Kartum
    Ut: Ulrik Mathisen
    66'
    Inn: Aune Heggebø
    Ut: Bård Finne
    67'
    Myhra stopper Brann! Bortelaget angriper med trøkk og Kartum kommer til skudd fra ganske kort hold, men Myhra henter fram en beinparade fra aller øverste hylle og ballen går til corner.