4-1

Velkommen til Marienlyst Stadion og kampen mellom Godset og Hønefoss!
    Det er nær null grader i Drammen i dag, og det vil nok bli kaldere etterhvert som sola går ned.
    Godset har gjort et par endringer på laget, og har Berget, Storflor og Morrison på benken.
    Hønefoss spiller for å berge plassen, mens Godset på sin side fortsatt lever i håpet om Europacup-spill neste år.
    Selv om Godset burde vært klar favoritt her i dag, virker det som om Godset fokuserer mest på cup-finalen og har mistet noe av fokuset sitt i ligaen. Derfor kan dette fort bli et skikkelig Buskerud-oppgjør der alt kan skje.
    Lagene entrer banen og det er klart for kamp!
    Godset tar avspark og kampen er igang!
    1'
    Godset slår langt mot Johannsson som legger igjen til Vilsvik. Sistnevnte forsøker et skudd, men treffer helt feil og ballen går til innkast.
    2'
    Godset får frispark på venstre kant.
    2'
    Vilsvik slår frisparket inn i boksen, men Lafton klarerer.
    3'
    Dimitrijev feller Abu og Godset får frispark ved midtsirkelen.
    4'
    Frisparket blir det ingenting ut av.
    5'
    Bangura skyter fra rundt 25 meter, men skuddet går rett på Larsen.
    5'
    Stor sjanse for Godset! Johannsson spiler til Kamara som står alene på 20 meter. Sistnevnte smeller til, men skuddet går over målet til Solvoll. Burde truffet målet der!
    6'
    Lafton feller Johannsson og Godset får frispark på rundt 30 meter.
    7'
    Vilsvik skyter faktisk, men skuddet går langt over.
    7'
    Vilsvik kommer seg rundt på høyre, men mangler presisjon på innlegget og ballen går over alt og alle.
    8'
    Det er Godset som har hatt ballen mest innledningsvis.
    9'
    Lafton feller Johannsson på høyre kant, og Godset får frispark.
    11'
    Vilsvik lemper frisparket inn i boksen, men Hønefoss klarerer.
    11'
    Kjempesjanse for Hønefoss! Angan spilles nydelig igjennom av Olsen og er alene med Larsen. Godset-keeperen kommer ut og blokker skuddet fra Angan før Andersen får måket ballen unna. Kjemperedning av Larsen!
    12'
    Stor mulighet til Godset! Kamara kommer seg fri på høyre og slår et lavt innlegg foran mål. Der kjemper Johannsson mot to Hønefoss-forsvarere, men får alikevel til en avslutning. Desverre går skuddet til side for mål fra rundt fem meter.
    13'
    Hanssen feller Bangura og Hønefoss får frispark et stykke inne på Godsets banehalvdel.
    15'
    15'
    Godsets supporterklubb, Godset Unionen, hadde en rekke bannere med nedlatende sitat om Hønefoss før avspark. Det er tydelig at det er rivalisering mellom Buskerudlagene!
    17'
    Godset klarerer.
    18'
    Stor mulighet for Godset! Etter mye klabb og babb fanger Jim Johansen opp ballen og er plutselig alene med keeper. Johansen smeller til, men skuddet går rett på keeper Solvoll.
    19'
    Det har vært høy intensitet i kampen så langt.
    20'
    Klareres til ny corner.
    22'
    Frispark til Godset etter en merkelig situasjon der to Hønefoss-spillere kolliderer.
    22'
    Aas spiller en livsfarlig tversover-pasning som Olsen er nær ved å snappe opp før Andersen klarerer til corner.
    24'
    Corneren klareres.
    24'
    Hanssen legger inn fra høyre, men Lafton får klarert.
    25'
    Hønefoss er litt mer med i kampen nå.
    25'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 0 Hønefoss
    Målgivende: Ola Kamara
    Dette må være rundens mest komiske mål! Vilsvik legger inn mot bakerste der Kamara står helt umarkert. Godset-spilleren forsøker å skyte, men bommer på ballen på blankt mål, ikke en, men to ganger! Til slutt kaster Kamara seg inn i en slags sklitakling som får ballen til å rulle mot Johannsson, som til slutt flytter den over streken!
    26'
    Nok en kjempesjanse for Godset! Riddez legger inn fra høyre. Inne i boksen står Kamara helt alene og venter. Denne gangen teffer han på første, men setter ballen rett på keeper. Burde satt den!
    28'
    Godset kjører nå!
    30'
    Konate river seg løs og er på vei igjennom, men dommeren dømmer frispark imot.
    32'
    Lafton er litt for hard mot Kamara, og Godset får frispark ved midtsirkelen.
    33'
    Riddez får ballen på høyresiden og setter fart. Backen slår et nydelig innlegg som Johannsson mangler et par millimeter på for å stange i mål.
    34'
    Aunan legger inn fra høyre helt upresset, men ballen går helt inn til keeper Solvoll.
    36'
    Konate forsøker et skudd fra hjørnet av 16-meteren, men Aas blokkerer.
    38'
    Riddez feller Olsen, og Hønefoss får frispark et stykke inne på Godsets banehalvdel.
    39'
    Ballen havner på bakre hos Obiefule som skyter, men ballen går til side for mål. Svakt av Hønefoss-spilleren!
    40'
    Det er lite som skjer for øyeblikket.
    42'
    Solvoll bokser unna.
    42'
    Lafton feller Kamara, og Godset får frispark fra rundt 25 meter.
    44'
    Vilsvik sender avgårde ei kanonkule som Solvoll såvidt får en finger på! Corner til Godset.
    45'
    Hønefoss klarerer.
    45'
    45'
    Det har vært en underholdende omgang vi har vært vitne til. Begge lag har hatt store sjanser, og burde kanskje hatt et mål til hver. Godset trenger et mål til for å være sikker på seier her i dag. Hønefoss har hatt et par store muligheter, og det er kun tilfeldigheter som gjør at bortelaget ikke har klart å score.
    45'
    2. omgang er igang!
    46'
    47'
    Kjempesjanse til Godset! Vilsvik spilles fri på venstre og legger inn på første. Nok engang står Kamara alene inne i boksen. Denne gangen går han opp og header ballen hårfint til side for mål. Burde satt den!
    47'
    Godset får frispark ved dødlinja.
    49'
    Frisparket ender hos Johansen som skyter rett på keeper fra fem meter!
    49'
    Strømsgodset 2 - 0 Hønefoss
    Mål: Jim Johansen
    Johansen plukker opp en retur fra Hønefoss og setter fart mot mål. Keeper kommer ut, og Johansen dundrer ballen i nærmeste kryss. Vakker scoring!
    49'
    Pangåpning på omgangen!
    51'
    Strømsgodset 3 - 0 Hønefoss
    Nok et mål av Johansen! Godset kontrer og Vilsvik legger inn fra høyre. Der får Kamara ballen, og får tredd den videre til Johansen som igjen lemper ballen opp i nettaket. Flott scoring!
    52'
    Hønefoss har virkelig fått kjørt seg innledningsvis i andre omgang.
    54'
    54'
    Godset fortsetter å presse.
    56'
    Sigurdsson feller Kamara på hjørnet av 16-meteren og Godset får frispark.
    57'
    Vilsvik slår frisparket bak mål.
    57'
    Kamara forsøker å tre igjennom til Vilsvik som er på vei igjennom, men ballen er litt for hard og går helt inn til Solvoll.
    59'
    Johannsson slår inn fra venstre, men Solvoll er ute og plukker ned innlegget.
    60'
    Mål for Hønefoss!
    Strømsgodset 3 - 1 Hønefoss
    Mål: Kenneth Jensen
    Målgivende: Umaru Bangura
    Bagura vinner ballen fra Abu og spiller igjennom til inbytter di Vita Jensen. Innhopperen setter ballen sikkert i nærmeste hjørne.
    60'
    Godset får frispark ved midtsirkelen.
    63'
    Gult kort til Hønefoss
    Leo Olsen
    Olsen er litt for tøff i en duell med Hanssen og får det gule kortet.
    64'
    Corneren klareres på første av Hagen.
    64'
    Stor sjanse for Hønefoss! Aunan bommer helt som bakerste mann, og Angan snapper opp ballen. Sistnevnte forsøker å skyte fra rundt 16 meter, men skyter svakt til side for mål.
    65'
    Hønefoss skaper nok sjanser til at Godset ikke kan tillate seg å miste konsentrasjonen før dette blir spennende igjen.
    68'
    68'
    Klareres ved første stolpe.
    69'
    Corneren klareres nok en gang.
    69'
    Tre svake cornere på rappen der for Vilsvik.
    70'
    Hønefoss triller ball for øyeblikket.
    71'
    Spillerbytte - Hønefoss
    Inn: Kamal Saaliti
    Ut: Madiou Konate
    Saaliti har stått klar en stund nå, og får endelig komme innpå.
    71'
    Godset får frispark.
    72'
    Tempoet har dalt litt de siste minuttene.
    74'
    Aleksandr Dmitrijev
    Dmitrijev er sein i en takling på Johansen og får det gule kortet.
    74'
    Aunan legger inn fra høyre mot Kamara. Sistnevnte forsåker å nå ballen med hodet, men innlegget er litt for høyt og headingen går høyt over.
    76'
    Hønefoss får frispark fra rundt 25 meter.
    77'
    Saaliti setter frisparket langt utenfor.
    77'
    Abu er nær ved å miste ballen i farlig posisjon, men får frispark.
    78'
    79'
    Strømsgodset 4 - 1 Hønefoss
    Mål: Ola Kamara
    Målgivende: Jo Inge Berget
    Endelig satt den for Kamara! Berget spiller en klassepasning som åpner hele forsvaret. Kamara trekker ut mot høyre kanten, og løfter ballen nydelig over en utrustende Solvoll. Flott scoring!
    80'
    Godset scorer etter en god Hønefoss-periode.
    82'
    Corneren lander på bakre hos Andersen, som header langt over.
    83'
    Inn: Håkon Langdalen
    Ut: Erik Hagen
    84'
    Sætra tar telling etter å ha fått ballen i sine edlere deler.
    84'
    Innhopperen må faktisk hjelpes av banen etter uhellet.
    85'
    Sætra får legehjelp utenfor banen, mens kampen fortsetter.
    85'
    Det er Godset som har ballen for øyeblikket.
    87'
    Sætra ser ut til å ha skadet kneet samtidig som han fikk ballen på seg, og setter kurs mot garderoben.
    89'
    Godset spiller for øyeblikket med ti mann på banen.
    89'
    Det legges til tre minutter.
    90'
    Angan klinker til fra rundt 20 meter, men skuddet går over målet til Larsen.
    90'+1
    90'+2
    Godset tar en komfortabel seier her i kveld, selv om Hønefoss også hadde sine muligheter. Etter en pangåpning på 2. omgang, der Godset scoret to mål på åtte minutter, var løpet kjørt for Hønefoss. Godset kontrollerte resten av omgangen selv om Hønefoss fikk med seg et trøstemål på slutten.