1-0
2-0
3-0

Velkommen til Marienlyst Stadion og livedekning av Tippeliga-kampen mellom Strømsgodset og Start!
    Strømsgodset ligger på femteplass i Tippeligaen med 23 poeng på 14 kamper (7-2-5). Målforskjellen er 22-21. I forrige runde tapte Godset 0-2 borte mot Rosenborg. De er likevel kun seks poeng bak serieleder Molde, som har spilt en kamp mer.
    Start lå før dagens runde på 14. plass i serien. Dersom Sogndal slår Sarpsborg i runden første kamp, vil Start befinne seg under streken ved kampstart. Sørlendingene har så langt tatt 14 poeng på 15 kamper (4-2-9). Målforskjellen er 23-28. Forrige seriekamp endte 1-1 hjemme mot Sogndal for fjorten dager siden.
    Start tok imot Strømsgodset til kamp i fjerde runde i cupen 22. juni. Vertene vant 1-0 etter et flott mål av Espen Hoff. Kampen vil også bli husket for at Knut Tørum sa opp som Start-trener kun fem timer før avspark. Det var dermed Frode Fredriksen som ledet Start videre i cupen.
    For vertene er André Hanssen ute med kneskade. Lars Christopher Vilsvik er tilbake etter å ha vært ute med skade. Ronny Deila har gjort hele fem endringer i startoppstillingen fra Rosenborg-kampen. Aunan, Sæthra, Nuhu, Nordkvelle og Keita er alle ute av laget. De blir erstattet av Andersen, Madsen, Vilsvik, Sankoh og Kamara.
    Jesper Mathisen, Birger Madsen, Olufemi Oladapo og Mads Stokkelien er ute med skader hos Start. Amin Nouri er spilleklar. Mannen som torsdag spilte for Vålerenga på Ullevaal, spiller i dag for Start på Marienlyst!
    Godset trakk på fredag Athletico Madrid i Europa League-kvalifisering. En tøff, men publikumsvennlig trekning. 28. juli går første kamp i Madrid, mens Strømsgodset har hjemmekamp 4. august.
    Det regner relativt kraftig i Drammen i skrivende stund. Lagene er i oppvarming ute på banen.
    Kveldens kamp er Mons Ivar Mjeldes første obligatoriske som Start-trener.
    Dagens kampleder er Anders Johansen. Den 29-årige selgeren har med seg Kim André Johnsen og Jan Erik Engan på linjene. Espen Hovland er fjerdedommer.
    Strømsgodset tar avspark.
    1'
    Gult kort til Strømsgodset
    Mohammed Abu
    Dommer Johansen lufter det gule allerede etter ett minutt. Foranledningen var at Abu felte Strømstad.
    1'
    Kamara slås igjennom, men han er i offside.
    3'
    Jo Inge Berget har dribleraid på venstrekanten, men han prøver seg på en finte for mye.
    5'
    Strømsgodset har koblet grepet om kampen innledningsvis.
    5'
    Ole Martin Årst lå nede og tok telling, men er i skrivende stund oppe igjen.
    6'
    Sankoh slår inn til Kamara, som header over fra 10-12 meter. Vanskelig posisjon å lure Høie fra.
    8'
    Kort corner. Ender med frispark til Godset i en tøff duell. Begge lags medisinske støtteapparat er på vei ut på banen. Sammenstøtet gikk verst utover Strømstad, men han er på beina igjen nå.
    8'
    Godset med fine kombinasjoner på høyresiden. Ender kun med et innkast høyt oppe i banen.
    11'
    Konradsen trer igjennom Berget, men assistentdommeren vinker for offside.
    13'
    Ola Kamara forsøker seg på brassespark fra ti meters hold. Akrobatisk og herlig forsøk, men enkelt for Høie.
    15'
    Godset fører kampen i Drammen. Start får ikke låne ballen mye.
    18'
    Astante får frispark ute ved sidelinjen, på høyde med Strømsgodsets 16-meter.
    19'
    Hoff prøver en kort variant, ender med skudd utenfor fra Owelle.
    20'
    Så kontrer Godset! Jo Inge Berget blir spilt igjennom. Alene med Høie klarer han imidlertid ikke å score.
    20'
    Kamara kommer på ballen på bakre og forsøker å heade den tilbake inn foran mål, men Start får klarert.
    20'
    Strømsgodset spiller god fotball utpå her nå.
    25'
    Abu har ligget og styrt fint utpå midten. Denne gangen ble innlegget litt for langt. Utspill fra Start-keeper Høie.
    26'
    Berget stusser mot Kamara, men Start-forsvaret rydder opp.
    27'
    Johansen stopper spillet på grunn av hodeskade på en Start-spiller. Det var igjen Strømstad som lå nede, men han er på beina igjen nå. To tellinger på Strømstad nå.
    28'
    Mål for Strømsgodset!
    Strømsgodset 1 - 0 Start
    Mål: Øyvind Storflor
    Målgivende: Jo Inge Berget
    Så scorer Øyvind Storflor. Glenn Andersen er fri på høyresiden og slår inn. Start får ikke klarert i første hodeduell. Bak duellen dukker Storflor opp og setter ballen i mål.
    33'
    Helt fortjent etter spill og sjanser at Strømsgodset tar ledelsen.
    36'
    Godt spill av Start, men Hoff stoppes omsider.
    37'
    Start kontrer ved Hoff. Vilsvik har imidlertid vært glimrende defensivt og stopper nok en gang kanten til Start.
    40'
    Owelle og Astante kombinerer fint for Start, men klarer ikke å lure Godset-forsvaret.
    42'
    Lang ball mot Kamara, som ser ut til å nå den i bakrom. Han mister imidlertid balansen og pådrar seg frispark i neste trekk.
    43'
    Sankoh får et noe billig frispark ved midtstreken.
    44'
    Børufsen felles av Sankoh. Frispark til Start på egen halvdel.
    45'
    Det er lagt til minimum ett minutt.
    45'+1
    45'+2
    Etter en relativt kjedelig omgang på Marienlyst leder Strømsgodset fortjent 1-0 over Start. Godset har hatt det meste av spillet, og har skapt to-tre gode sjanser. Øyvind Storflor sitt mål er forskjellen på lagene så langt.
    45'
    Start tar avspark i andre omgang.
    46'
    Flott ball fra Storflor til Sankoh. Sistnevntes innlegg er ikke like presist.
    47'
    Smått dramatisk i Godsets forsvar. Vilsvik og Larsen Kwarasey er ikke enige om hvem som skal ta en enkel ball, og Asante greier nesten å stjele ballen fra Vilsvik.
    49'
    Strømsgodset 2 - 0 Start
    Mål: Ola Kamara
    Målgivende: Anders Konradsen
    Vakkert spill av Strømsgodset. Konradsen spiller Kamara igjennom. Alene med keeper vipper han ballen elegant over Høie. Kald avslutning!
    50'
    Start er ivrige på å slå tilbake direkte. Asantes innlegg blir imidlertid for upresist og Larsen Kwarasey kan plukke enkelt.
    52'
    Nære på for Start! Hoff kommer til linja og slår inn hardt langs bakken. Ved bakre stolpe er Børufsen et hestehode for sent ute.
    54'
    Vilsvik og Berget kombinerer fint. Corner til Godset.
    55'
    Madsen kommer først på corneren på 5-meteren, men en Start-spiller redder på streken.
    56'
    Så er det Start som kontrer. Asante legger inn. Årst skyter på hel volley. Skuddet går tre meter over.
    57'
    Sankoh spiller til Berget i bakrom. Knudsen får klarert til corner idet Berget skal skyte.
    59'
    Kort corner. Storflor får ballen tilbake og forsøker et skudd. Lett ball for Høie.
    59'
    Frispark til Start fra høyresiden. Hoff slår inn. Vikstøl kommer nesten på ballen ved første stolpe, men det klareres til corner.
    61'
    Slår mot bakre stolpe. Larsen Kwarasey får en hånd på ballen.
    62'
    Spillerbytte - Start
    Inn: Petter Bruer Hanssen
    Ut: Espen Børufsen
    Start gjør sitt andre bytte.
    62'
    Frispark til Borgersen i duell med Berget. Frisparket tas raskt. Start har det travelt nå!
    64'
    Espen Hoff prøver skuddfoten fra 25 meter, men skuddet går to meter til side for mål.
    66'
    Etter en frisk åpning på andre omgang, har det roet seg litt ned de siste minuttene.
    68'
    Storflor legger inn fra venstresiden. Innlegges heades ut til corner.
    69'
    Nok en farlig corner fra Storflor, men Start får headet unna.
    70'
    Strømsgodset 3 - 0 Start
    Mål: Alfred Sankoh
    Sankoh setter Godsets tredje for dagen! Konradsen kommer seg til linja på venstresiden. Han legger ballen langs bakken ut i feltet. Pasningen er presis, og Sankoh får en enkel jobb foran mål. Det går mot tre poeng til Godset på 'Gamle Gress'.
    71'
    Mons Ivar Mjelde har spilt ut alle sine (innbytter)kort. Han står og betrakter kampen i stillhet. Kanskje vet han at det ikke er i Drammen Start skal sikre seg spill i Tippeligaen i 2012.
    76'
    Årst er sterkest i lufta. Ballen klareres til Storflor. Han spiller til Vilsvik som skyter fra skrått hold. Nære på at en Godset-spiller kommer på ballen på lengste stolpe.
    76'
    5155 tilskuere i dag.
    78'
    Adam Larsen Kwarasey briljerer med Cruyff-vending i egen målgård.
    79'
    Glimrende Godset-kombinasjoner ender med skudd i blokka fra Sankoh.
    79'
    Publikum jubler for hver pasning Strømsgodset slår. God stemning på tribunen.
    81'
    Høie vil ikke være noe dårligere enn sin kollega. Utenfor 16-meteren forsøker han et medtak. Ikke like elegant som Godset-keeperen, men han får ballen unna.
    82'
    Hæstad legger inn til Årst. Sistnevntes heading er god, men keeper slår til corner.
    83'
    Heades unna av Godset-forsvaret.
    83'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Stefan Johansen
    Ut: Mohammed Abu
    Deila gjør et dobbeltbytte.
    84'
    Razak Nuhu
    Markerer seg umiddelbart med en takling.
    85'
    Kjempesjanse til Strømsgodset! Etter nok et lekent angrep, får Kamara et innlegg foran mål. Han er åtte millimetre unna å sette inn 4-0!
    86'
    Sankoh ligger nede. Den tidligere Ullern-spilleren hinker av banen sammen med medisinsk ansvarlig.
    89'
    Inn: Muhamed Keita
    Ut: Alfred Sankoh
    89'
    Det er lagt til minimum fire minutter.
    90'+1
    Strømsgodset innbyr til volleyball i egen boks, men får klarert etter hvert. Drammenslaget liker å spille seg ut. Det har stort sett gått fint i dag. I tillegg er det publikumsvennlig.
    90'+3
    Kamara med en stor sjanse til å sette nummer fire! Han jakter en langpasning inn i Starts bakrom og kommer først på ballen. Avslutningen går imidlertid i blokka.
    90'+5
    90'+5
    Etter en relativt sjansefattig førsteomgang, har det vært betraktelig mer underholdende etter pause. Kamara satte inn 2-0 etter 50 minutter. Deretter hadde begge lag gode målsjanser. Da Sankoh gjorde 3-0, ble det imidlertid klart at poengene skulle bli i Drammen. En fullt fortjent seier til Strømsgodset.
    Strømsgodset befester med dette posisjonen sin som et topplag, mens Start etter dagens resultater ligger helt sist i Tippeligaen.