1-1
Cavallini90'+2 (Str.)
2-1
    Michael Baldisimo
    Målsjanse til Vancouver Whitecaps FC! Michael Baldisimo treffer mål, men keeper redder.
    1'
    FC Dallas, prøver et skudd, men det reddes
    1'
    Frispark FC Dallas.
    1'
    Lucas Cavallini
    Målsjanse! Lucas Cavallini (Vancouver Whitecaps FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    5'
    Paul Arriola (FC Dallas) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    7'
    Brandon Servania
    Brandon Servania (FC Dallas) kommer til en målsjanse på BC Place, men klarer ikke å score.
    7'
    Paxton Pomykal vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    8'
    Paxton Pomykal er tilbake i kampen igjen.
    10'
    Cristian Dajome (Vancouver Whitecaps FC) slår en corner fra høyre side på BC Place.
    12'
    Jesus Ferreira
    FC Dallas angriper, men avslutningen til Jesus Ferreira går utenfor.
    13'
    Vancouver Whitecaps FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra FC Dallas.
    14'
    Paul Arriola
    Sjanse! FC Dallas avanserer forover, men Paul Arriola avslutter utenfor.
    16'
    Ismir Pekmic signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    22'
    Kan Vancouver Whitecaps FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    26'
    Jader Obrian
    Sjanse i Vancouver! Jader Obrian (FC Dallas) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    32'
    Vancouver Whitecaps FC, prøver et skudd, men det reddes
    32'
    Ismir Pekmic tildeler FC Dallas en corner. Paul Arriola sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    33'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Vancouver fordi Matt Hedges får behandling for en skade på banen.
    34'
    Matt Hedges kommer inn på banen igjen foran tilskuerne på BC Place.
    37'
    Frispark for FC Dallas på egen banehalvdel.
    39'
    Gult kort til Vancouver Whitecaps FC
    Michael Baldisimo (Vancouver Whitecaps FC) mottar sitt første gule kort for dagen på BC Place.
    40'
    Frisparket tildelt FC Dallas er farlig nær Vancouver Whitecaps FCs målområde.
    40'
    Ismir Pekmic signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC.
    42'
    FC Dallas tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    42'
    Vancouver Whitecaps FC fosser fremover, men Ismir Pekmic blåser for offside på BC Place.
    42'
    45'
    Javain Brown
    Javain Brown (Vancouver Whitecaps FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    45'
    Mål for FC Dallas!
    Vancouver Whitecaps FC 0 - 1 FC Dallas
    Mål: Paul Arriola
    FC Dallas leder 0-1 etter en scoring av Paul Arriola.
    45'+3
    Ryan Raposo
    Ryan Raposo (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    45'+5
    Ryan Raposo
    Ryan Raposo (Vancouver Whitecaps FC) kommer seg fri på BC Place, men avslutningen går utenfor.
    47'
    I Vancouver slår Paul Arriola en corner fra høyre.
    49'
    Marco Farfan
    Marco Farfan (FC Dallas) avanserer forover på BC Place. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    49'
    49'
    Paul Arriola (FC Dallas) slår en corner fra venstre side på BC Place.
    50'
    I Vancouver slår Paul Arriola en corner fra venstre.
    50'
    Marco Farfan (FC Dallas) løfter inn en corner fra venstre på BC Place.
    51'
    Frispark for Vancouver Whitecaps FC på egen banehalvdel.
    51'
    Gult kort til FC Dallas
    Paxton Pomykal
    Dommer Ismir Pekmic viser Paxton Pomykal (FC Dallas) det gule kortet.
    52'
    Vancouver Whitecaps FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    52'
    Ismir Pekmic signaliserer et frispark til FC Dallas på egen banehalvdel.
    56'
    Ismir Pekmic tildeler Vancouver Whitecaps FC en corner. Deiber Caicedo sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    59'
    Spillerbytte - Vancouver Whitecaps FC
    Inn: Brian White
    Ut: Ryan Raposo
    Ryan Raposo (Vancouver Whitecaps FC) erstattes av Brian White.
    59'
    61'
    Frispark til FC Dallas på halvdelen til Vancouver Whitecaps FC.
    61'
    Paul Arriola (FC Dallas) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på BC Place.
    64'
    Tilbake fra skade: FC Dallas
    64'
    Spillerbytte - FC Dallas
    Inn: Ema Twumasi
    Ut: Marco Farfan
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for FC Dallas. Inn kommer Ema Twumasi, mens Marco Farfan tar plass på benken.
    66'
    Inn: Leonard Owusu
    Ut: Michael Baldisimo
    Vanni Sartini (Vancouver Whitecaps FC) gjør sitt andre bytte for dagen. Leonard Owusu erstatter Michael Baldisimo.
    68'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt bortelag.
    69'
    Mål for Vancouver Whitecaps FC!
    Vancouver Whitecaps FC 1 - 1 FC Dallas
    Mål: Brian White
    Målgivende: Cristian Gutierrez
    Brian White (Vancouver Whitecaps FC) header ballen i mål og utligner til 1-1 på BC Place. Cristian Gutierrez var nest sist på ballen.
    71'
    I Vancouver har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    72'
    James Maurer ligger nede og spillet blir stoppet midlertidig.
    74'
    Inn: Tsiki Ntsabeleng
    Ut: Paxton Pomykal
    FC Dallas bytter ut Paxton Pomykal med Tsiki Ntsabeleng. Dette er det andre byttet som Nico Estevez gjør i dagens kamp.
    74'
    Inn: Franco Jara
    Ut: Jader Obrian
    Bytte for FC Dallas. Franco Jara kommer inn for Jader Obrian på BC Place.
    74'
    James Maurer er på beina igjen og fortsetter kampen.
    75'
    Cristian Dajome
    Cristian Dajome (Vancouver Whitecaps FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    75'
    76'
    Ismir Pekmic signaliserer et frispark til Vancouver Whitecaps FC like utenfor FC Dallas-området.
    76'
    Frispark Vancouver Whitecaps FC.
    80'
    Inn: Pedro Vite
    Ut: Deiber Caicedo
    Vanni Sartini gjør dagens tredje bytte i Vancouver, når han tar ut Deiber Caicedo og setter inn Pedro Vite.
    82'
    Inn: Marcus Godinho
    Ut: Cristian Dajome
    Vancouver Whitecaps FC gjør sitt fjerde bytte. Cristian Dajome erstattes av Marcus Godinho.
    82'
    Inn: Joshue Jampier Quinonez Rodriguez
    Ut: Matt Hedges
    FC Dallas bytter ut Matt Hedges med Joshue Quinonez.
    82'
    Målsjanse! Jesus Ferreira (FC Dallas) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    86'
    I Vancouver slår Cristian Gutierrez en corner fra høyre.
    88'
    Frispark til Vancouver Whitecaps FC på halvdelen til FC Dallas.
    89'
    Spillet på BC Place er stoppet midlertidig fordi Javain Brown ligger nede.
    90'
    Vancouver Whitecaps FC har fått straffespark i Vancouver!
    90'+1
    Vancouver Whitecaps FC scorer på straffe!
    Vancouver Whitecaps FC 2 - 1 FC Dallas
    Mål: Lucas Cavallini
    Vancouver Whitecaps FC går opp i en 2-1 ledelse etter at Lucas Cavallini setter straffesparket sikkert i mål på BC Place.
    90'+2
    Javain Brown er tilbake på banen igjen.
    90'+2
    Frispark i en god posisjon for FC Dallas!
    90'+5
    90'+5
    Dommer Ismir Pekmic venter med å sette i gang spillet fordi Lucas Cavallini ligger nede.