Frispark for VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    2'
    Skudd på mål, VfB Stuttgart
    Deniz Undav
    Målsjanse på Mercedes-Benz Arena! Deniz Undav fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    3'
    VfB Stuttgart, prøver et skudd, men det reddes
    3'
    VfB Stuttgart får tildelt et hjørnespark
    4'
    4'
    4'
    5'
    Mainz 05 får tildelt et hjørnespark
    Nadiem Amiri
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) løfter inn en corner fra høyre på Mercedes-Benz Arena.
    7'
    Mål for VfB Stuttgart!
    VfB Stuttgart 1 - 0 Mainz 05
    Mål: Enzo Millot
    Mål! VfB Stuttgart tar ledelsen 1-0 ved Enzo Millot.
    8'
    Skudd utenfor mål, VfB Stuttgart
    Pascal Stenzel
    Pascal Stenzel (VfB Stuttgart) header utenfor.
    10'
    Enzo Millot
    Enzo Millot (VfB Stuttgart) kommer til en målsjanse på Mercedes-Benz Arena, men klarer ikke å score.
    14'
    Skudd på mål, Mainz 05
    15'
    Mainz 05, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    VfB Stuttgart 2 - 0 Mainz 05
    Mål: Jamie Leweling
    Målgivende: Alexander Nubel
    VfB Stuttgart går opp i en 2-0 ledelse etter et mål av Jamie Leweling. Alexander Nubel var nest sist på ballen.
    15'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til VfB Stuttgart på egen banehalvdel.
    16'
    Mainz 05 får tildelt et frispark
    Frispark FSV Mainz.
    16'
    Nadiem Amiri (FSV Mainz) avanserer forover på Mercedes-Benz Arena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    20'
    20'
    Pascal Stenzel ser ut til å ha fått en skade. Spillet stoppes midlertidig.
    23'
    Pascal Stenzel er tilbake på banen igjen.
    24'
    Mainz 05 blir avblåst for offside
    FSV Mainz angriper, men Timo Gerach blåser for offside.
    27'
    Deniz Undav
    VfB Stuttgart avanserer forover i Stuttgart. Deniz Undav avslutter, men treffer ikke mål.
    29'
    32'
    Jonathan Burkardt
    Sjanse i Stuttgart! Jonathan Burkardt (FSV Mainz) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    33'
    33'
    35'
    35'
    I Stuttgart slår Nadiem Amiri en corner fra høyre.
    35'
    Gult kort til VfB Stuttgart
    Atakan Karazor
    Atakan Karazor (VfB Stuttgart) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    36'
    Frispark til FSV Mainz på halvdelen til VfB Stuttgart.
    36'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til VfB Stuttgart.
    38'
    Straffe til Mainz 05
    42'
    Mainz 05 scorer på straffe!
    VfB Stuttgart 2 - 1 Mainz 05
    Mål: Nadiem Amiri
    FSV Mainz får et straffespark som Nadiem Amiri setter i mål på Mercedes-Benz Arena. Reduseringen er dermed et faktum i Stuttgart.
    43'
    FSV Mainz tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    Spillerbytte - Mainz 05
    Inn: Maxim Leitsch
    Ut: Stefan Bell
    Bytte for FSV Mainz. Maxim Leitsch kommer inn for Stefan Bell på Mercedes-Benz Arena.
    46'
    Spillerbytte - VfB Stuttgart
    Inn: Fabian Rieder
    Ut: Chris Fuhrich
    VfB Stuttgart bytter ut Chris Fuhrich med Fabian Rieder. Dette er det første byttet som Sebastian Hoeness gjør i dagens kamp.
    46'
    Inn: Josha Vagnoman
    Ut: Pascal Stenzel
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for VfB Stuttgart. Inn kommer Josha Vagnoman, mens Pascal Stenzel tar plass på benken.
    46'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    47'
    Angelo Stiller
    Angelo Stiller (VfB Stuttgart) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Arena.
    48'
    Dommer Timo Gerach venter med å sette i gang spillet fordi Anrie Chase ligger nede.
    48'
    49'
    Anrie Chase er på beina igjen og fortsetter kampen.
    50'
    Enzo Millot
    VfB Stuttgart angriper i Stuttgart. Enzo Millot avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    Enzo Millot
    Sjanse! VfB Stuttgart avanserer forover, men Enzo Millot avslutter utenfor.
    51'
    Angelo Stiller (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Arena.
    52'
    I Stuttgart har et frispark blitt tildelt bortelag.
    53'
    Julian Chabot
    Dommeren gir Julian Chabot (VfB Stuttgart) et gult kort.
    53'
    Skudd utenfor mål, Mainz 05
    FSV Mainz angriper i Stuttgart. Nadiem Amiri fyrer av et skudd som går utenfor.
    54'
    55'
    Jamie Leweling
    Sjanse til VfB Stuttgart! Jamie Leweling er nær ved å score, men keeper redder.
    57'
    57'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til FSV Mainz på egen banehalvdel.
    57'
    Enzo Millot
    Enzo Millot (VfB Stuttgart) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    57'
    Skade: Mainz 05
    61'
    Mål for Mainz 05!
    VfB Stuttgart 2 - 2 Mainz 05
    Mål: Jonathan Burkardt
    Målgivende: Andreas Hanche-Olsen
    Mål! FSV Mainzutligner til 2-2 etter en heading av Jonathan Burkardt. Flott spill fra Andreas Hanche-Olsen før målet.
    62'
    Tilbake fra skade: Mainz 05
    62'
    Målsjanse på Mercedes-Benz Arena! Jamie Leweling fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    65'
    65'
    Enzo Millot
    Timo Gerach tildeler VfB Stuttgart en corner. Enzo Millot sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    65'
    Enzo Millot
    Enzo Millot (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Arena.
    66'
    Enzo Millot
    I Stuttgart slår Enzo Millot en corner fra venstre.
    70'
    70'
    70'
    En av FSV Mainzs spillere blir avblåst for offside på Mercedes-Benz Arena.
    71'
    Målet til Mainz 05 sjekkes av VAR
    73'
    Målet til Mainz 05 blir annullert
    73'
    Inn: Silvan Widmer
    Ut: Anthony Caci
    Bo Henriksen (FSV Mainz) gjør sitt tredje bytte for dagen. Silvan Widmer erstatter Anthony Caci.
    73'
    Inn: Ermedin Demirovic
    Ut: Deniz Undav
    Deniz Undav (VfB Stuttgart) erstattes av Ermedin Demirovic.
    74'
    Inn: El Bilal Toure
    Ut: Jamie Leweling
    VfB Stuttgart bytter ut Jamie Leweling med El Bilal Toure.
    74'
    El Bilal Toure
    El Bilal Toure (Stuttgart) får en nickmöjlighet på Stuttgart Arena men lyckas inte hålla bollen inom ramarna.
    75'
    Frispark VfB Stuttgart.
    78'
    Gult kort til Mainz 05
    Silvan Widmer
    Dommer Timo Gerach gir Silvan Widmer (FSV Mainz) et gult kort.
    79'
    Enzo Millot
    Enzo Millot (VfB Stuttgart) slår en corner fra venstre side på Mercedes-Benz Arena.
    80'
    81'
    Fabian Rieder
    Fabian Rieder (VfB Stuttgart) løfter inn en corner fra venstre på Mercedes-Benz Arena.
    82'
    Frispark til VfB Stuttgart på halvdelen til FSV Mainz.
    83'
    83'
    Josha Vagnoman
    Josha Vagnoman (VfB Stuttgart) mottar sitt første gule kort for dagen på Mercedes-Benz Arena.
    84'
    86'
    Inn: Nikolas Veratschnig
    Ut: Jae-sung Lee
    Bo Henriksen gjør dagens fjerde bytte i Stuttgart, når han tar ut Jae-sung Lee og setter inn Nikolas Veratschnig.
    87'
    Inn: Aymen Barkok
    Ut: Nadiem Amiri
    Bytte for FSV Mainz. Aymen Barkok kommer inn for Nadiem Amiri på Mercedes-Benz Arena.
    87'
    VfB Stuttgart 3 - 2 Mainz 05
    Mål: Fabian Rieder
    Fabian Rieder dundrer ballen i mål og VfB Stuttgart tar ledelsen 3-2 på Mercedes-Benz Arena.
    88'
    Inn: Ramon Hendriks
    Ut: Maximilian Mittelstadt
    VfB Stuttgart gjør sitt femte bytte. Maximilian Mittelstadt erstattes av Ramon Hendriks.
    89'
    VfB Stuttgart tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    90'
    Timo Gerach signaliserer et frispark til VfB Stuttgart like utenfor FSV Mainz-området.
    90'+1
    Kjempesjanse! Fabian Rieder (VfB Stuttgart) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    90'+1
    VfB Stuttgart blir avblåst for offside
    En av VfB Stuttgarts spillere går i offside.
    90'+2
    VfB Stuttgart angriper, men blir avblåst for offside.
    90'+3
    VfB Stuttgart 3 - 3 Mainz 05
    Mål: Maxim Leitsch
    Målgivende: Silvan Widmer
    Mål! Maxim Leitsch (FSV Mainz) utligner til 3-3 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Silvan Widmer.