City nære igjen! Igjen er det Sterling, men keeper Bachmann får den unna.
    Gjestene biter seg fast. Ny corner.
    9'
    Rett i pappen på Grealish! Headingen er god, men der er keeper.
    9'
    Ny god redning! Foden finner Grealish inne foran. Han er nærmest helt alene, men keeper kommer ut og redder. Her ligger 0-2 veldig i lufta!
    11'
    Dennis stoppes på vei inn i feltet. Det er vel omtrent det eneste Watford har hatt hittil.
    12'
    Gündogan får ballen like utenfor 16-meteren og ser etter skuddmuligheten, men han går seg fast.
    14'
    Foden går i bakken etter en duell med Cleverley og får frispark. Watford-spilleren virker svært misfornøyd med den avgjørelsen.
    15'
    Dennis blir spilt fri ute på siden og setter fart. Watford fyller bra opp i boksen, men Dennis går for et lurt skudd ned i nærmeste hjørne. Ederson er lynraskt nede og holder ballen.
    17'
    Gündogan løfter inn mot Sterling, men han blir litt for hard på labben. Ballen går inn til Bachmann i Watford-buret.
    19'
    Grealish danser seg inn i feltet og får skutt fra 15 meter. Skuddet går via en Watford-forsvarer og setter nesten Bachmann ut av spill, men keeperen får stoppet ballen.
    21'
    Joao Pedro skaffer et hjørnespark for hjemmelaget.
    25'
    Hjørnespark
    Ederson bokser unna.
    26'
    City kontrer og kommer nesten tre mot én, men Dennis får ryddet opp.
    26'
    Ballen heades tilbake mot Bachmann. Grealish jager og når nesten ballen først når keeperen blir stående litt avventende på 16 meter-streken, men til slutt kommer han ut og får ballen unna.
    27'
    Gündogan skyter fra 16 meter. Rett i Grealish og ut av spill.
    28'
    King snapper ballen like foran Dias, før han felles rett i etterkant. Frispark til Watford rundt 25-30 meter fra mål.
    29'
    Skudd på mål
    Ballen rulles til Dennis, som skyter fra 25 meter. Ederson er raskt nede og holder ballen.
    30'
    Sissoko skyter fra 20 meter. Høyt over.
    30'
    Watford 0 - 2 Manchester City
    Mål: Bernardo Silva
    Gündogan spilles fri av Bernardo Silva, men bommer alene med keeper. Bernardo Silva plukker opp returen og finner åpningen når han fra skrått hold skyter ballen i mål!
    31'
    Danny Rose
    For å stanse Jack Grealish i forkant av scoringen.
    33'
    Enorm sjanse for Foden! Ballen faller ned i beina til engelskmannen åtte-ni meter fra mål, men sleiver den utenfor.
    34'
    City holder på ballen inne på Watfords halvdel.
    38'
    Cancelo spilles fint fri inne i feltet og slår inn foran mål. Watford får ballen unna.
    40'
    Sterling prøver å komme seg forbi tre Watford-spillere, men han finter seg selv til slutt og mister ballen.
    40'
    City får et hjørnespark.
    41'
    Hjørnespark
    Det blir en farlig duell inne foran mål, men det blir ingen avslutning ut av det. Bachmann får tak i ballen.
    42'
    Det er lagt til to minutter.
    45'
    Innlegg inn i feltet mot King. Laporte får en tå på ballen og får sendt den inn til Ederson. Publikum roper på et tilbakespill, men blir ikke hørt.
    45'+1
    Fint City-angrep, som ender med at Cancelo prøver å slå lavt inn. Via en forsvarer og ut til corner.
    45'+2
    Hjørnespark
    Bachmann kommer ut og holder ballen.
    45'+3
    Manchester City leder 2-0 til pause og har stø kurs mot tabelltopp!
    Spillerbytte - Watford
    Inn: Cucho Hernandez
    Ut: Tom Cleverley
    46'
    Inn: Juraj Kucka
    Ut: Imran Louza
    47'
    City skaffer et hjørnespark.
    47'
    Offside
    Tas kort. Bernardo Silva spilles fri og slår farlig inn i feltet, men flagget kommer opp for offside.
    47'
    Joao Pedro skyter fra 14 meter. Blokkeres.
    48'
    Corner til Watford.
    48'
    Dennis får hodet på ballen, men headingen går høyt over mål.
    49'
    Sterling skyter fra 15 meter. Via en Watford-spiller og ut til hjørnespark.
    50'
    Hjørnespark
    Bachmann kommer fint ut og holder ballen.
    50'
    Sterling jakter Premier League-mål nummer 100, men han må vente en liten stund til. Han får skutt fra 12-13 meter, men Bachmann redder fint.
    52'
    Det har vært nesten bare City også i denne omgangen, men klart, får Watford et mål, så kan jo ting skje.
    55'
    Men det lukter tabelltopp i Manchester i kveld.
    56'
    Dennis ligger nede. Gikk ned i feltet, og han fikk faktisk et spark mot kneet der.
    57'
    Spillet er i gang igjen nå.
    58'
    Dias kommer seg til avslutning etter en corner, men volleyen går like over mål!
    60'
    City kontrer tre mot tre. Sterling velger å spille til Gündogan, som skyter over fra 16 meter.
    62'
    Watford 0 - 3 Manchester City
    Målgivende: Kyle Walker
    Utsøkt! For en form Bernardo Silva er i for tiden! Han får ballen på hjørnet av 16-meteren, drar seg forbi Rose og skrur ballen lekkert bort i det lengste hjørnet.
    64'
    Nesten for Grealish! Han går fremover og fremover og skyter fra 14 meter. Via en forsvarer, i tverrliggeren og over.
    67'
    Spillerbytte - Manchester City
    Inn: Kevin De Bruyne
    Ut: Ilkay Gündogan
    67'
    Inn: Riyad Mahrez
    Ut: Jack Grealish
    68'
    Hjørnespark
    Kucka får ballen unna på akrobatisk vis.
    68'
    Sterling felles av Dennis. Frispark i god innleggsposisjon for City.
    69'
    Cathcart header unna til hjørnespark.
    70'
    Hjørnespark
    Heades vekk foran første stolpe.
    70'
    Mahrez kommer til linja og slår inn. Ballen går via en forsvarer og høyt i luften. Laporte tar ballen ned på lekkert vis og får skutt, men Bachmann kommer ut og redder.
    70'
    Inn: Jeremy Ngakia
    Ut: Danny Rose
    71'
    De Bruyne kommer fint på løp inn i feltet. Han leter etter Sterling foran mål, men pasningen kommer ikke frem.
    73'
    Kucka skyter fra 25 meter. Ederson er raskt nede og holder ballen.
    73'
    Mål for Watford!
    Watford 1 - 3 Manchester City
    Mål: Cucho Hernandez
    Så kommer reduseringen! Han skyter først i stolpen, men han er først på sin egen retur og sklir ballen i mål.
    75'
    Inn: Gabriel Jesus
    Ut: Phil Foden
    76'
    Nesten for King! Nordmannen løper seg fri når Hernandez legger inn foran mål. King får skutt, men avslutningen går like utenfor.
    78'
    Sterling skyter fra 20 meter. Over mål.
    79'
    Nesten for Sterling igjen. Drar seg inn og skyter. Via Troost-Ekong og ut til corner.
    82'
    Hjørnespark
    Rodri vinner duellen bak i feltet og header inn igjen foran mål. Ballen havner nesten i beina til Bernardo, men han får ikke skutt.