1 074
1 159

Ble dekket av Sebastian Melsom Johansen

Hei og velkommen til denne livedekningen av kampen mellom Wolverhampton Wanderers og Newcastle United!
    Den første omgangen er sparket i gang.
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    2'
    Frispark Newcastle United FC.
    2'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    3'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wolverhampton fordi Allan Saint-Maximin får behandling for en skade på banen.
    4'
    Frisparket tildelt Newcastle United FC er farlig nær Wolverhampton Wanderers FCs målområde.
    5'
    Allan Saint-Maximin ser ut til å ha unngått en alvorlig skade og er tilbake i kampen i Wolverhampton.
    9'
    Ruben Neves vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    15'
    Ruben Neves er på beina igjen og fortsetter kampen på Molineux Stadium.
    19'
    Mål for Wolverhampton!
    Wolverhampton 1 - 0 Newcastle United
    Mål: Hwang Hee-chan
    Målgivende: Raul Jimenez
    DER SITTER DEN FOR HJEMMELAGET! Raul Jimenez spiller opp Hwang Hee-chan, som fyrte ballen i mål fra skrå vinkel.
    20'
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Newcastle United FC.
    26'
    Trincao
    Trincao (Wolverhampton Wanderers FC) kommer til en målsjanse på Molineux Stadium, men klarer ikke å score.
    28'
    Joao Moutinho
    Joao Moutinho (Wolverhampton Wanderers FC) avanserer forover på Molineux Stadium. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    29'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    29'
    Joseph Willock (Newcastle United FC) får behandling på banen og spillet er midlertidig stoppet på Molineux Stadium.
    30'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    33'
    Dommer Graham Scott venter med å sette i gang spillet fordi Raul Jimenez ligger nede.
    33'
    Wolverhampton Wanderers FC slipper å klare seg uten Raul Jimenez som kommer tilbake på banen igjen.
    34'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Jeff Hendrick
    Ut: Joseph Willock
    Joseph Willock (Newcastle United FC) ser ikke ut til å kunne fortsette og erstattes av Jeff Hendrick.
    36'
    Graham Scott tildeler Newcastle United FC en corner. Matt Ritchie sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    37'
    Trincao
    Wolverhampton Wanderers FC angriper på Molineux Stadium og Trincao får en strålende mulighet. Ballen treffer tverrliggeren!
    40'
    Mål for Newcastle United!
    Wolverhampton 1 - 1 Newcastle United
    Mål: Jeff Hendrick
    Målgivende: Javi Manquillo
    DER SITTER UTLIKNINGEN! Mye klabb og babb inne i feltet som ender med en kanonkule av Hendrick som susen inn i nettet.
    41'
    Spillet på Molineux Stadium er stoppet midlertidig fordi Jose Sa ligger nede.
    43'
    Jose Sa er på beina igjen og fortsetter kampen.
    44'
    Wolverhampton Wanderers FC fosser fremover, men Graham Scott blåser for offside på Molineux Stadium.
    45'+3
    Matt Ritchie (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    45'+4
    Graham Scott signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    45'+4
    47'
    50'
    Allan Saint-Maximin
    Målsjanse på Molineux Stadium! Allan Saint-Maximin fyrer av et skudd på mål, men keeper avverger.
    51'
    Wolverhampton, prøver et skudd, men det reddes
    51'
    Matt Ritchie (Newcastle United FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    51'
    52'
    Offside! Raul Jimenez blir vinket av og Wolverhampton Wanderers FC må dermed bygge opp et nytt angrep.
    53'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    56'
    Gult kort til Newcastle United
    Ciaran Clark
    Ciaran Clark (Newcastle United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    56'
    Wolverhampton 2 - 1 Newcastle United
    NESTEN KOPI! Igjen er det Jimenes som spiller gjennom Hee-chan! Sør-koreaneren er klinisk og setter den i mål fra skrått hold, igjen!
    58'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    60'
    Javi Manquillo
    Javi Manquillo (Newcastle United FC) mottar sitt første gule kort for dagen på Molineux Stadium.
    60'
    65'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til Wolverhampton Wanderers FC.
    68'
    69'
    Inn: Jacob Murphy
    Ut: Javi Manquillo
    Newcastle United FC bytter ut Javi Manquillo med Jacob Murphy.
    70'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Wolverhampton fordi Max Kilman får behandling for en skade på banen.
    72'
    75'
    Inn: Dwight Gayle
    Ut: Miguel Almiron
    Miguel Almiron (Newcastle United FC) erstattes av Dwight Gayle.
    77'
    Max Kilman er tilbake på banen igjen.
    79'
    81'
    Graham Scott signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    82'
    I Wolverhampton slår Matt Ritchie en corner fra høyre.
    84'
    85'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Leander Dendoncker
    Ut: Trincao
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Wolverhampton Wanderers FC. Inn kommer Leander Dendoncker, mens Trincao tar plass på benken.
    86'
    Dommer Graham Scott ser at linjemannen løfter flagget, og Newcastle United FCs Allan Saint-Maximin blåses av for offside.