2 655
1 589

Wolverhampton Wanderers FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    1'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    1'
    I Wolverhampton slår Pedro Neto en corner fra venstre.
    6'
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra venstre på Molineux Stadium.
    6'
    Rayan Ait-Nouri
    Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) fyrer av et skudd som går utenfor.
    6'
    Anthony Taylor tildeler Wolverhampton Wanderers FC en corner. Pedro Neto sparker ballen inn fra det venstre cornerflagget.
    9'
    Boubacar Traore
    Målsjanse! Boubacar Traore (Wolverhampton Wanderers FC) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    11'
    Frispark for Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    11'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC på egen banehalvdel.
    13'
    Matheus Cunha
    Sjanse i Wolverhampton! Matheus Cunha (Wolverhampton Wanderers FC) får inn et skudd på mål som reddes av keeper.
    19'
    Newcastle United, prøver et skudd, men det reddes
    19'
    Mål for Newcastle United!
    Wolverhampton 0 - 1 Newcastle United
    Mål: Callum Wilson
    I Wolverhampton tar Newcastle United FC ledelsen 0-1 etter et mål av Callum Wilson.
    22'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt bortelag.
    25'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    27'
    Sjanse til Wolverhampton Wanderers FC! Matheus Cunha er nær ved å score, men keeper redder.
    28'
    28'
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC) slår en corner fra høyre side på Molineux Stadium.
    29'
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    30'
    32'
    Frispark Wolverhampton Wanderers FC.
    33'
    Skudd på mål, Wolverhampton
    36'
    36'
    36'
    Mål for Wolverhampton!
    Wolverhampton 1 - 1 Newcastle United
    Mål: Mario Lemina
    Målgivende: Pedro Neto
    Mål! Mario Lemina (Wolverhampton Wanderers FC) utligner til 1-1 med en velplassert heading. Det er en fin assist fra Pedro Neto.
    36'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    38'
    I Wolverhampton slår Kieran Trippier en corner fra høyre.
    41'
    Anthony Taylor tildeler Newcastle United FC en corner. Kieran Trippier sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    42'
    Frispark til Wolverhampton Wanderers FC på halvdelen til Newcastle United FC.
    42'
    43'
    43'
    Kieran Trippier (Newcastle United FC) slår en corner fra venstre side på Molineux Stadium.
    45'
    45'
    Straffe til Newcastle United
    45'
    VAR sjekker om det er straffe til Newcastle United
    45'+1
    Dommeren dømmer straffe til Newcastle United
    45'+3
    Newcastle United scorer på straffe!
    Wolverhampton 1 - 2 Newcastle United
    Callum Wilson dundrer inn et straffespark på Molineux Stadium. Stillingen er nå 1-2.
    45'+4
    45'+6
    Joelinton
    Målsjanse til Newcastle United FC! Joelinton treffer mål, men keeper redder.
    45'+7
    Wolverhampton, prøver et skudd, men det reddes
    45'+7
    VAR sjekker om det er straffe til Wolverhampton
    45'+8
    Ingen straffe til Wolverhampton
    45'+8
    I Wolverhampton slår Pedro Neto en corner fra høyre.
    45'+8
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC like utenfor Newcastle United FC-området.
    48'
    51'
    52'
    Spillerbytte - Wolverhampton
    Inn: Thomas Doyle
    Ut: Boubacar Traore
    Wolverhampton Wanderers FC bytter ut Boubacar Traore med Thomas Doyle. Dette er det første byttet som Gary O'Neil gjør i dagens kamp.
    54'
    55'
    55'
    Frispark i en god posisjon for Wolverhampton Wanderers FC!
    56'
    En av Wolverhampton Wanderers FCs spillere blir avblåst for offside.
    57'
    58'
    58'
    Pedro Neto (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.
    60'
    I Wolverhampton har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    63'
    66'
    Gult kort til Newcastle United
    Dan Burn
    Dan Burn (Newcastle United FC) pådrar seg et gult kort.
    66'
    68'
    Jamaal Lascelles
    Jamaal Lascelles (Newcastle United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    69'
    Kan Wolverhampton Wanderers FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    69'
    Newcastle United FC må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Wolverhampton Wanderers FC.
    70'
    Wolverhampton 2 - 2 Newcastle United
    Mål: Hwang Hee-chan
    Målgivende: Toti Gomes
    Mål! Hwang Hee-chan utligner til 2-2. Flott spill fra Toti Gomes før målet.
    71'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Joseph Willock
    Ut: Miguel Almiron
    Newcastle United FC gjør sitt første bytte. Miguel Almiron erstattes av Joseph Willock.
    72'
    74'
    Pedro Neto vrir seg i smerte og spillet blir midlertidig stoppet.
    75'
    Inn: Sasa Kalajdzic
    Ut: Pedro Neto
    Gary O'Neil (Wolverhampton Wanderers FC) tar ut Pedro Neto som ser ut til å slite med en skade. Inn kommer Sasa Kalajdzic.
    77'
    79'
    Skudd utenfor mål, Newcastle United
    Fabian Schar
    80'
    Anthony Taylor signaliserer et frispark til Wolverhampton Wanderers FC.
    82'
    Kieran Trippier
    Kieran Trippier (Newcastle United FC) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    82'
    Gult kort til Wolverhampton
    Dommeren gir Rayan Ait-Nouri (Wolverhampton Wanderers FC) et gult kort.
    83'
    Dan Burn
    Newcastle United FC angriper i Wolverhampton. Dan Burn avslutter på mål, men greier ikke å score.
    85'
    85'
    Inn: Joao Gomes
    Ut: Mario Lemina
    Gary O'Neil gjør dagens tredje bytte i Wolverhampton, når han tar ut Mario Lemina og setter inn Joao Gomes.
    86'
    Thomas Doyle (Wolverhampton Wanderers FC) løfter inn en corner fra høyre på Molineux Stadium.