Bayer Leverkusen får tildelt et frispark
    Det blir farlig! Frispark for Bayer Leverkusen er nær straffområde.
    Qarabag FK tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    Frispark for Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    Mål for Bayer Leverkusen!
    Bayer Leverkusen 1 - 0 Qarabag
    Mål: Florian Wirtz
    Målgivende: Alex Grimaldo
    Mål! Bayer Leverkusen tar ledelsen 1-0 takket være en scoring av Florian Wirtz på BayArena. Det er en fin assist fra Alex Grimaldo.
    4'
    Horatiu Fesnic Mircea signaliserer et frispark til Qarabag FK på egen banehalvdel.
    8'
    Frispark i en god posisjon for Bayer Leverkusen!
    12'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt bortelag.
    13'
    Straffe til Qarabag
    14'
    Gult kort til Bayer Leverkusen
    Florian Wirtz
    Dommeren gir Florian Wirtz (Bayer Leverkusen) et gult kort.
    15'
    VAR sjekker om det er straffe til Qarabag
    15'
    Dommeren dømmer straffe til Qarabag
    16'
    Qarabag scorer på straffe!
    Bayer Leverkusen 1 - 1 Qarabag
    Mål: Toral Bayramov
    Toral Bayramov banker inn et straffespark på BayArena og utligner dermed til 1-1 for Qarabag FK.
    16'
    Qarabag blir avblåst for offside
    Qarabag FK angriper, men blir avblåst for offside.
    18'
    Frispark til Bayer Leverkusen på halvdelen til Qarabag FK.
    19'
    Gult kort til Qarabag
    Leandro Livramento Andrade
    Leandro Livramento Andrade (Qarabag FK) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    19'
    Frisparket tildelt Bayer Leverkusen er farlig nær Qarabag FKs målområde.
    20'
    21'
    Victor Boniface
    Victor Boniface (Bayer Leverkusen) kommer til en målsjanse på BayArena, men klarer ikke å score.
    22'
    23'
    Bayer Leverkusen får tildelt et hjørnespark
    23'
    Skudd på mål, Bayer Leverkusen
    Granit Xhaka
    Bayer Leverkusen avanserer forover på BayArena og Granit Xhaka kommer til avslutning. Headingen blir klarert av Qarabag FK.
    24'
    Amine Adli
    Bayer Leverkusen avanserer forover i Leverkusen. Amine Adli avslutter, men treffer ikke mål.
    24'
    Frispark Bayer Leverkusen.
    26'
    En av Qarabag FKs spillere går i offside.
    27'
    Bayer Leverkusen 2 - 1 Qarabag
    Mål: Alex Grimaldo
    Målgivende: Florian Wirtz
    Alex Grimaldo dundrer ballen i mål og Bayer Leverkusen tar ledelsen 2-1 på BayArena. Florian Wirtz sto for den målgivende pasningen.
    29'
    Horatiu Fesnic Mircea signaliserer et frispark til Qarabag FK.
    31'
    Horatiu Fesnic Mircea signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen på egen banehalvdel.
    31'
    33'
    Bayer Leverkusen fosser forover og Victor Boniface fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    34'
    Bayer Leverkusen, prøver et skudd, men det reddes
    34'
    Bayer Leverkusen 3 - 1 Qarabag
    Mål: Victor Boniface
    Bayer Leverkusen går opp i en 3-1 ledelse etter et mål av Victor Boniface. Florian Wirtz var nest sist på ballen.
    35'
    Målsjanse! Victor Boniface (Bayer Leverkusen) avslutter, men treffer ikke mellom stengene.
    35'
    Horatiu Fesnic Mircea signaliserer et frispark til Bayer Leverkusen.
    39'
    Nathan Tella
    Nathan Tella (Bayer Leverkusen) kommer seg fri på BayArena, men avslutningen går utenfor.
    42'
    Frispark for Qarabag FK på egen banehalvdel.
    43'
    Robert Andrich
    Robert Andrich (Bayer Leverkusen) får et gult kort av dommer Horatiu Fesnic Mircea.
    43'
    Bayer Leverkusen tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    45'
    I Leverkusen har et frispark blitt tildelt hjemmelag.
    45'+1
    Romao
    Dommer Horatiu Fesnic Mircea gir Romao (Qarabag FK) et gult kort.
    45'+1
    45'+3
    Spillerbytte - Qarabag
    Inn: Yassine Benzia
    Ut: Matheus Silva
    Matheus Silva (Qarabag FK) erstattes av Yassine Benzia.
    46'
    47'
    47'
    50'
    50'
    Bayer Leverkusen 4 - 1 Qarabag
    Alex Grimaldo øker Bayer Leverkusens ledelse til 4-1! Flott spill fra Florian Wirtz før målet.
    54'
    57'
    57'
    Bayer Leverkusen 5 - 1 Qarabag
    Mål: Edmond Tapsoba
    Mål! Edmond Tapsoba øker Bayer Leverkusens ledelse til 5-1 på BayArena.
    57'
    59'
    61'
    61'
    Spillerbytte - Bayer Leverkusen
    Inn: Exequiel Palacios
    Ut: Granit Xhaka
    Bayer Leverkusen bytter ut Granit Xhaka med Exequiel Palacios.
    62'
    Inn: Patrik Schick
    Ut: Victor Boniface
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Patrik Schick, mens Victor Boniface tar plass på benken.
    62'
    Inn: Patrick
    Ut: Marko Jankovic
    Qarabag FK gjør sitt andre bytte. Marko Jankovic erstattes av Patrick.
    63'
    Qarabag får tildelt et hjørnespark
    Yassine Benzia
    I Leverkusen slår Yassine Benzia en corner fra venstre.
    64'
    69'
    Skudd utenfor mål, Qarabag
    70'
    Inn: Adam Hlozek
    Ut: Florian Wirtz
    Xabi Alonso gjør dagens tredje bytte i Leverkusen, når han tar ut Florian Wirtz og setter inn Adam Hlozek.
    70'
    Inn: Josip Stanisic
    Ut: Edmond Tapsoba
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for Bayer Leverkusen. Inn kommer Josip Stanisic, mens Edmond Tapsoba tar plass på benken.
    70'
    Inn: Redon Xhixha
    Ut: Juninho
    Gurban Gurbanov (Qarabag FK) gjør sitt tredje bytte for dagen. Redon Xhixha erstatter Juninho.
    71'
    Inn: Nariman Akhundzade
    Ut: Leandro Livramento Andrade
    Bytte for Qarabag FK. Nariman Akhundzade kommer inn for Leandro Livramento Andrade på BayArena.
    71'
    73'
    75'
    76'
    76'
    Qarabag FK må være på vakt når de forsvarer et farlig frispark fra Bayer Leverkusen.
    78'
    Elvin Cafarquliyev
    Elvin Cafarquliyev (Qarabag FK) pådrar seg et gult kort.
    78'
    Kjempesjanse! Alex Grimaldo (Bayer Leverkusen) fyrer av et skudd som treffer tverrliggeren!
    79'
    79'
    Inn: Gustavo Puerta
    Ut: Alex Grimaldo
    Bayer Leverkusen bytter ut Alex Grimaldo med Gustavo Puerta.
    80'
    Frispark til Qarabag FK på halvdelen til Bayer Leverkusen.
    81'
    82'
    Inn: Hamidou Keyta
    Ut: Abdellah Zoubir
    Qarabag FK gjør sitt femte bytte. Abdellah Zoubir erstattes av Hamidou Keyta.
    87'
    Skudd på mål, Qarabag
    Redon Xhixha
    Redon Xhixha (Qarabag FK) avanserer forover på BayArena. Avslutningen er på mål, men det blir ingen scoring.
    87'
    Qarabag, prøver et skudd, men det reddes
    87'
    Exequiel Palacios
    Exequiel Palacios (Bayer Leverkusen) løfter inn en corner fra venstre på BayArena.