Ble dekket av VG Sporten

Haugen finner Barmen inne foran mål, hvor Lundström gjør en kjempejobb og stopper avslutningen fra Branns midtbanespiller. Det var en stor sjanse!
    9'
    Nouri slår til Orlov, som runder en Sandberg på bærtur og slår inn foran mål, hvor Tollås Nation stanger unna. Heldig der, Vålerenga-keeperen.
    11'
    Ballen faller til Fredheim Holm, som rapper til på volley. Like utenfor.
    14'
    Stor sjanse til Brann! En misforståelse i Vålerenga-forsvaret ender med at Rólantsson får ballen. Han slår på tvers til Kristiansen, som skyter utenfor.
    26'
    Zahid stikker gjennom til Abdellaoue, som kommer alene med Leciejewski fra skrått hold. Blir løpt opp av Acosta, som legger hånden på spissen. Det er nok til at spissen mister balansen, og skuddet triller inn til Leciejewski.
    35'
    45'
    46'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Samúel Fridjónsson
    Ut: Bård Finne
    65'
    Moa tar med seg Lundström, og får ballen tilbake foran mål. Spissveteranen fyrer løs - centimetere utenfor! Der var Deilas menn nære på å ta ledelsen.
    65'
    Moa fører fremover når Vålerenga kommer tre mot tre. Han tar med seg Lindkvist ut til høyre, og backen spiller inn til Zahid. Han fyrer løs fra godt hold, men smeller ballen langt, langt over. Deila applauderer på sidelinjen, men det er nok ikke avslutningen han er fornøyd med.
    70'
    Fredheim Holm finner Tollås Nation i feltet med frisparket sitt, men midtstopperen får ikke noe klem på avslutningen. Ballen triller til slutt inn til Leciejewski som enkelt holder den.
    75'
    Nouri kommer seg forbi Lindkvist til høyre i Vålerengas felt, og går så i bakken. Backen vil ha straffe, men dommer Tom Harald Hagen vinker korrekt spillet videre.
    80'
    Det setter igang en Vålerenga-kontring som gir Zahid muligheten til å dra seg fri i Brann-feltet. Han får ballen over på høyre og sikter mot lengste kryss, men får ikke presset ballen på mål.