Det er to lag med forskjellig åpning på sesongen som møtes her i Haugesund. Hjemmelaget har hatt en tøff åpning, og står med ett poeng så langt. Det fikk de i åpningskampen borte mot Stabæk. Etter det har de tapt mot Rosenborg og Vålerenga. Molde tapte åpningskampen mot Odd, etter det har de beseiret Bodø/Glimt og Aalesund.
    Begge lagene var i aksjon i cupen i midtuken. FKH fikk et lite løft med sin 4-0 seier borte mot Randaberg. Ekstra kjekt var det at Christian Gytkjær viste scoringsform med sine tre scoringer.Molde gikk også videre. De slo Brattvåg 2-0 etter mål av Høiland og Svendsen.
    FKH gjør tre bytter på sitt lag siden sist seriekamp. Ut går Skjerve(skade), Christensen og Våge Nilsen. Inn kommer Andreassen, Haukås og Bamberg.
    Molde gjør også bytte på laget som knuste rivalen Aalesund 5-1. Ut av laget går Svendsen, han blir erstattet av Høiland.
    Det er fine spilleforhold i Haugesund. Gressmatta er som vanlig i god stand, og været ellers er også bra. Alt ligger til rette for en god kamp.
    Det blir nok også et spesielt gjensyn med Molde for den nye assistenttreneren til FKH, Mark Dempsey. Han hadde jo samme rolle i Molde under Ole Gunnar Solskjær. Da endte det med to seriemesterskap.
    Da er lagene på vei ut på banen og vi er straks klare for avspark her i Haugesund.
    FKH må gjøre en forandring i startoppstillingen sin like før kampstart. Per Morten Kristiansen må kaste inn håndkle og blir erstattet av Per Kristian Bråtveit
    Kamara får en brukbar mulighet, men han avblåses for offside.
    2'
    FKH har ballen i mål, men Gytkjær er i offside.
    3'
    Jevn åpning så langt i kampen. Begge lagene viser friske takter.
    5'
    Molde får et frispark i farlig hold, 25 meter fra mål. Stølås får klarert for hjemmelaget.
    6'
    Spillet bølger fram og tilbake. Begge lagene prøver å utfordre bakrommet. Ingen målsjanser enda.
    9'
    Hjemmelaget ligger kompakt og gjør det vanskelig for Molde.
    11'
    Bamberg feller Rindarøy stgt, men slipper unna med tilsnakk.
    13'
    FKH får ikke klarert, noe som gir Molde muligheten til å bite seg fast rundt hjemmelagets sekstenmeter. FKH får til slutt tak i ballen etter godt Moldeovertak
    15'
    Kamara blir nydelig spilt fri, men i det han skal sette ballen forbi Bråtveit blir han taklet av Cvetinovic i siste liten. Kjempeviktig takling for FKH.
    16'
    Den får Bjørnbak klarert.
    16'
    Molde styrer spillet, men utenom muligheten til Kamara sliter de med å produsere sjanser.
    19'
    Linnes legger farlig inn, men nok en gang får FKH klarert.
    20'
    Mostrøm kommer på en nydelig løp. Han legger 45 grader ut, men der er det bare FKH-spillere. Den muligheten burde Molde ha utnyttet bedre.
    22'
    Gytkjær vinner en duelll med Forren, men ballen har liten kraft og detter enkelt ned i hendene til Nyland.
    25'
    Kjempemulighet til Elyounoussi, men avslutningen hans går via en FKH-spiller og til corner.
    25'
    Den renner ut i sanden.
    26'
    Fremdeles målfattig i Haugesund. Kun to målsjanser til bortelaget, hjemmelaget her ingen.
    29'
    Den setter Bjørnbak langt utenfor.
    31'
    FKH har kommet litt mer med i kampen, men det er fremdeles Molde som har ballen mest.
    34'
    Elyounoussi skyter langt utenfor fra 25 meter.
    35'
    FKH gir ballen fra seg på midbanen. Molde kontrer, men Cvetinovic er lur og stenger løpsbanen til Mostrøm.
    36'
    Fremdeles lite som skjer foran målene i Haugesund. Mye balltrilling fra bortelaget, men det blir lite ut av det.
    40'
    Elyounoussi skyter fra 20 meter, men skuddet er dårlig og triller fint inn til Bråtveit.
    43'
    FKH får frispark 30 meter fra mål. Samme hold som Støås scoret på i fjor mot nettopp Molde.
    45'
    Denne gangen går skuddet til Stølås utenfor.
    45'
    45'+1
    Da er det pause i Haugesund. Stillingen er 0-0 i en tett og jevn kamp der Molde har hatt ballen mest, men slitt med å skape de store sjansene. Den beste muligheten falt til Elyounoussi, men skuddet han gikk i en FKH-fot og like utenfor. FKH ligger fint defensivt, men sliter med å sette bortelaget på de store testene.
    45'
    Haraldseid klarerer.
    47'
    Godt innlegg fra Andreassen blir klarert til corner av Rindarøy.
    50'
    Den går gjennom hele feltet og blir til slutt klarert.
    50'
    Den er farlig, men Molde er først på ballen og får klarert.
    52'
    FKH har startet omgangen friskt. De gir Molde flere problemer nå.
    53'
    Hjemmepublikummet er fornøyde med laget sitt og maner de framover på banen.
    56'
    Gult kort til FK Haugesund
    Daniel Bamberg
    Han er sen i en takling med Singh.
    57'
    Molde sliter med å holde ballen i laget nå. FKH er aggressive og stresser motstanderen.
    60'
    FKH gir ikke ved dørene i denne kampen. Molde må virkelig jobbe hardt for poengene her.
    63'
    Linnes finner nesten Høiland foran mål, men ballen er litt for lang og triller inn til Bråtveit.
    65'
    Spillerbytte - FK Haugesund
    Inn: Søren Christensen
    Ut: Eirik Mæland
    65'
    Haukås klemmer til fra 25 meter. Skuddet går ufarlig over.
    65'
    FKH fortsetter med å presse Molde. Litt mer presisjon på siste tredjedelen så kan det fort bli farlig.
    66'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Sander Svendsen
    Ut: Tommy Høiland
    69'
    Inn: Per Egil Flo
    Ut: Knut Olav Rindarøy
    69'
    Molde gjør to bytter. De trenger nye impulser for å komme inn i kampen igjen.
    69'
    Martin Bjørnbak
    Han stopper Svendsen med ulovlige midler på en kontring.
    71'
    Cvetinovic og Kamara kjemper side om side i en duell innenfor 16-meteren. Kamara vil ha straffe, men dommeren vinker spillet videre.
    74'
    FKH presser på og kommer til flere farlige innlegg uten at det blir noen store muligheter av det.
    76'
    Inn: Pape Pate Diouf
    Ut: Mohamed Elyounoussi
    78'
    Molde får frispark 30 meter fra mål. Toivio gjør seg klar. Skuddet går via muren og til corner.
    78'
    Den header Diedhiou unna.
    78'
    Bråtveit er fint ute og snapper et gjennomspill mot Diouf.
    80'
    Gult kort til Molde
    Pape Pate Diouf
    Han er oppe med albuen i en hodeduell med Christensen.
    82'
    Michael Haukås
    Han får kortet for uthaling av tid.
    83'
    Her i Haugesund kan fremdeles alt skje. Det virker som begge lagene ønsker tre poeng.
    85'
    Inn: Roope Riski
    Ut: Michael Haukås
    86'
    Dean får Molde klarert.
    86'
    Molde får frispark på kanten av 16-meteren.
    87'
    Toivio slår inn, men ballen går rett i klypene til Bråtveit.
    89'
    Tre minutter lagt til.
    89'
    Flo header inn foran mål. Der er ingen andre enn Bråtveit som plukker ballen enkelt.
    90'+1
    90'+2
    Da er det over i haugesund. Kampen ender 0-0 i en jevn men sjansefattig kamp. Molde var klart best i første omgang. De styrte banespillet, men slet med å skape de store sjansene. Elyounoussi og Kamara ver neærmest, men begge gangene var en FKH-forsvarer i veien. I andre omgang var det hjemmelaget som overtok kontrolene, men også de slet med å komme til målsjanser. Totalt sett var det forjent med poengdeling.