0-2
Berg50'

Hei og velkommen til Flekkerøya. Solen steker på Sørlandets perle, og det er duket for fest.
    Odd gjør naturlig nok flere endringer på laget som spilte mot Sandefjord sist. Både Fredrik Oldrup Jensen og Olivier Occean hviles, det samme gjør Rafik Zekhnini som ikke engang er med ned.
    Fløy fikk hvilt mange av sine beste spillere i forrige seriekamp mot Express. Fem endringer gjør de totalt inn i denne kampen. Johan Naglestad hvilte sist, og broren til den litt mer kjente Markus er med igjen her. Kaptein Skagestad har også friske ben her. Sønn til Totto Dahlum, Henrik spilte også bare 45 minutter sist. Christian Tveit gjorde akkurat det samme. Henrik Markussen sto sist, men idag er førstevalget Samuel Josef Dirscher tilbake i målet.
    Fløy topper avdeling 3. i tredje divisjon. 6-0-1 er fasiten på de syv første kampene. Tapet kom mot Start 2. De står nå med fem seire på rad, inkludert kampen mot Start som de slo ut av cupen sist. I første runde slo Fløy ut Vindbjart.
    Odd befinner seg fortsatt i toppen i eliteserien, men etter en begredelig kamp mot Sandefjord sist begynner supporterne å tvile det. Det har Fagermo merket seg, og stiller et fryktelig sterkt lag her. Dette laget kunne Odd fint stilt i en toppkamp i Eliteserien, om man tar vekk at Occean da garantert hadde startet. Odd har slått Hei og Pors på sin vei til denne runden.
    Mattias Andersson som trener Fløy er tidligere Odd-spiller, og har spilt under Fagermo i Odd. Kanskje har han plukket opp noen av triksa til den litt mer meriterte treneren.
    Sist disse to lagene møttes var i 2. runde i 2010. Fløy var da bare 4-5 minutter unna å detonere en skikkelig cupbombe, men Torgeir Børven scoret to mål i det 88. og 90. minutt. Det sørget for at laget fra Skien tok seg videre.
    Det nærmer seg avspark på Flekkerøy Stadion, og vi teller vel drøyt 1500 tilskuere. Arrangørene har gitt ut 'klappere' før kamp, så det skal ikke stå på støynivået i alle fall.
    Musikken fra fjorårets Tippeliga runger utover de sprengte høytalerne her på Øya.
    0'
    Agdestein med kampens første spark på ballen, og vi er igang.
    1'
    Tony Vo lager tidlig et frispark mot Jone Samuelsen. Tony Vo har spilt flere år av sin karriere i Odd, og endte totalt med 41 kamper for B-laget.
    1'
    Omar Markovic kommer alene mot Viljar Myhra, men Myhra tar den. Henrik Dahlum spiller en glimrende ball i bakrom til Markovic som kommer helt alene med Viljar Myhra. Myhra er rutinert og står på beina.
    2'
    Der burde faktisk vertene ha tatt ledelsen. Espen Ruud er helt ute å kjøre der.
    3'
    Godt innlegg fra Grøgaard mot Agdestein, men Nikolai Harris klarerer.
    4'
    Odd ruller fint opp på venstre, og både Stefan Mladenovic og Agdestein er innvolvert. Ballen fra Berg mot Ruud blir litt lang, og Fløy slipper unna.
    5'
    Utrolig at ikke Tony Vo sender Fløy foran. Riski med en dårlig ball brytes av Tony Vo, som sender Henrik Dahlum på løp på venstre. Dahlum skjærer inn og skyter i blokka til Bergan, men returen ender hos Harris som slår inn til Vo. Fra 5 meter brenner Vo den til side for mål.
    6'
    Så er det Odd og Jone Samuelsen sin tur til å brenne en stor sjanse. Odd spiller seg glimrende gjennom, og Samuelsen gir til Berg, som legger tilbake til Samuelsen. Fra 15 meter skal han bare sette ballen i det tomme målet etter at Dirscher er ute av posisjon. Samuelsen får den på feil bein, og brenner den over mål.
    8'
    Thomas Grøgaard kommer på et 70 meters løp, men feilberegner løpet litt og går i offside. Glimrende ball av Våge Nilsen uansett, men Kragerø-gutten er litt tidlig ute.
    10'
    Odd kjører nå, og Fløy sliter når de øker tempoet på ballen. Agdestein finner Berg på bakre, den tidligere Raufoss-spilleren tar ned ballen, men havner litt bakpå når han skal avslutte fra 12-13 meter. Over mål.
    11'
    Kaptein Norheim står frem. Samuelsen spiller mot Riski som hopper over ballen, bak han er Agdestein som drar av Naglestad, før Norheim redder han med en glimrende blokk.
    12'
    Fløy får innkast høyt i banen. Da skal det kastes langt fra Nikolai Harris.
    14'
    Ballen heades ut av Agdestein, men kun ut til Harris igjen som ordner corner.
    15'
    Dahlum får to forsøk, og innlegget ender med ny corner.
    15'
    Agdestein stanger unna for fjerde gang i kampen.
    16'
    God sjanse til gjestene. Ruud forsøker seg først på bakre stolpe, men volleyen blir blokkert av Norheim. Ballen går ut til Våge Nilsen som fyrer fra 22 meter, men avslutning går over målet til DIrscher.
    17'
    Stefan Mladenovic passerer 2-3 Fløy-spillere før Naglestad trøkker til. Corner Odd.
    18'
    Godt slått av Ruud, men Norheim er først på den. Han har egentlig vært først på det meste som har skjedd her.
    18'
    Mål for Odd!
    Flekkeroy IL 0 - 1 Odd
    Mål: Oliver Berg
    Berg setter den iskaldt i mål. Våge Nilsen strør først nydelig ut til Riski og skjærer inn i banen og avslutter på innsiden av stolpen. Returen spretter ut til Berg som har fulgt på, og han gjør ingen feil fra spiss vinkel. Gjestene i føringen. Veldig passivt av Fløy-forsvaret i to situasjoner der.
    21'
    Norheim hindrer nok en Odd-scoring. Odd setter igjen tempo på kula, og da henger ikke Fløy med. Stefan Mladenovic kommer seg inn i seksten, drar av Naglestad, men igjen er makker Norheim på plass og hindrer avslutning.
    24'
    Fløy er absolutt med i kampen, men de får det tøft når Odd sitt kombinasjonsspill sitter.
    26'
    Omar Markovic herjer med Ruud, og kommer seg enkelt forbi på venstre. Innlegget er dog alt for dårlig.
    26'
    Samuelsen forsøker seg på en sylfrekk chip fra 25 meter. Ser ut til at Dirscher har kontroll på ballen som går over målet hans.
    28'
    Mladenovic er god nå. Skaffer på egenhånd corner.
    29'
    Grøgaard er drøyt 30 cm unna å doble ledelsen. Corneren fra Ruud er god, og av alle så er det Grøgaard som dukker opp inne i feltet. Han header mot det lengste hjørnet, men ballen går like utenfor.
    29'
    Henrik Andersen bryter igjen på midten for Fløy. Han har, sammen med Norheim vært veldig bra.
    31'
    Fløy har faktisk ikke ballen nå. De siste 5-6 minuttene tipper jeg Odd har hatt ballen 90% av tiden.
    32'
    Bergan stopper Markovic som er på vei forbi han. Frispark til Fløy i god posisjon. Ser ut til at vingen løper inn i Bergan der, men Fløy klager ikke.
    35'
    Dahlum viser igjen foten sin, men Odd er først på ballen.
    36'
    Lite sjanser å skrive om nå. Odd styrer og er nære hele veien, men sliter litt med presisjonen. Fløy er heldige om de kommer over midten akkurat nå.
    38'
    Hvordan er det mulig å misse der da Mladenovic? I alle dager. Odd kommer rundt på høyresiden, og et innlegg fra Ruud stopper inne i feltet. Ballen havner rett i beina til Mladenovic som bare skal sette ballen i det tomme buret fra 5 meter, men avslutningen med feil bein går utenfor mål.
    38'
    Etter at Fløy hadde et par muligheter i starten av kampen så har gjestene fra Skien tatt fullstendig over. Fløy satser på dødballer og lange innkast nå.
    40'
    Naglestad er først på et langt innkast fra Harris, men avslutningen blir veik.
    41'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Fredrik Oldrup Jensen
    Ut: Steffen Hagen
    Kaptein Steffen Hagen må ut med skade her. Det er krise for Fagermo som allerede har Fredrik Semb ute med skade i samme posisjon. Oldrup kommer inn som stopper.
    42'
    Odd triller, Fløy jager. Våge Nilsen har mye ball og forsøker å styre spillet.
    45'
    Harris lager corner i duell med Ruud på høyre.
    45'+1
    Ny corner.
    45'+1
    Det er helt vilt at Odd ikke dobler ledelsen. Odd får tre skuddmuligheter fra 6-7 meter. Dirscher tar to av de, og en går i blokka. Det er på kanten til groteskt at det ikke blir scoret mål der.
    45'+1
    45'+2
    Pause på Flekkerøya. Fløy åpnet kampen veldig bra, og både Markovic og Vo hadde enorme muligheter til å sende vertene i føringen, men de tok ikke vare på mulighetene sine. Det gjorde Odd like etter, og det var Oliver Berg som satte ballen fint i mål etter et godt trykk fra gjestene. Odd har brent flere fine muligheter etter det, og Fløy er nok noe heldige som går i garderoben med bare en i sekken.
    45'
    Christian Tveit får æren av å starte den andre omgangen.
    46'
    Skagestad går i en tøff duell, og lager frispark mot Berg.
    47'
    Tøffe dueller på banen nå. Lite finspill.
    48'
    Naglestad er en halv meter unna å utligne. Godt slått frispark av Dahlum igjen, og Naglestad er først på ballen i feltet. Myhra blir fryktelig passiv, men Naglestad setter ballen over mål. Kan nok skylde noe på solen der Myhra, men uansett passivt.
    49'
    Flekkeroy IL 0 - 2 Odd
    Målgivende: Stefan Mladenovic
    Berg sklir inn 0-2. Først kommer Samuelsen gjennom, men han mister ballen til Agdestein. Den tidligere Bath City spilleren gir ballen til Mladenovic som sender den enkelt inn i feltet hvor Oliver Berg er fullstendig alene. Igjen veldig passivt av Fløy-forsvaret.
    50'
    Fløy hadde absolutt fortjent en scoring her nå. Wichne fyrer fra 16 meter, men ballen sniker utenfor stolpen til Myhra. Keeperen hadde en glimrende redning på et skudd fra Tveit like før.
    53'
    Mladenovic trer Riski gjennom, og finnen forsøker en frekk chip. Dirscher er våken og tar den.
    54'
    Oliver Berg er så nære hattrick. Mladenovic herjer med Skagestad på venstre, gir ballen til Grøgaard som slår inn på bakre. Der står Berg som på volley setter ballen på innsiden av stolpen og ut.
    57'
    Harris er fint ute og hindrer et farlig innlegg fra Odd. Corner til gjestene.
    61'
    Samuel Dirscher trenger hjelp fra fysioen. Ser ut til at det er fingeren hans som er vond.
    61'
    Norheim stanger den ut.
    61'
    Oliver Berg forsøker seg igjen, denne gangen går den langt over mål.
    62'
    Flekkeroy IL 0 - 3 Odd
    Mål: Stefan Mladenovic
    Målgivende: Torbjørn Agdestein
    Mladenovic hamrer ballen i mål. Odd presser på, og Dirscher må gi retur etter en god heading fra Agdestein. Samuelsen er først på den, og slår den knallhardt inn i feltet. Agdestein snapper ballen, gir den til Mladenovic som hamrer den i kassa fra kort hold.
    64'
    Spillerbytte - Flekkeroy IL
    Inn: Magnus Hallandvik
    Ut: Omar Markovic
    65'
    Inn: Olivier Occean
    Ut: Riku Riski
    65'
    Begge lag med et bytte hver. Rent posisjonsbytte for Fløy, mens Agdestein nå går ut på høyrekanten, mens Occean selvfølgelig tar plass i midten.
    66'
    Rægestimen holder et imponerende nivå bare så det er sagt. Spesielt en stemme der som bærer fra Flekkerøya til Kristiansand sentrum.
    67'
    Ruud slår helt over til Grøgaard som drar en skuddfinte som setter Skagestad helt ut. Avslutningen fra backen med feil bein er rett og slett fryktelig svak.
    70'
    Inn: Magnus Ask Mikkelsen
    Ut: Christian Tveit
    Nok et rent posisjonbytte. Skal Mikkelsen snu dette for Fløy da?
    70'
    Oldrup stanger unna et frispark fra Dahlum. Oldrup klart seg veldig godt etter at han kom inn.
    73'
    For en mulighet for Norheim. Nok et frispark fra Dahlum, og igjen er det godt slått. Etter en duell i feltet faller ballen til Norheim som avslutter rett på Myhra fra 7 meter.
    73'
    Gult kort til Odd
    Joakim Våge Nilsen
    Feller Tony Vo på vei fremover. Kynisk av Våge.
    74'
    Fløy er litt mer med nå, men Odd får enormt med rom når de vinner ballen. Tidsspørsmål før Odd scorer sitt fjerde her nå.
    78'
    Oliver Berg mister ballen, og Fløy kontrer. Norheim som har vært banens beste for Fløy med en strøken ball over til Hallandvik som slår inn. Myhra plukker den.
    80'
    Wichne forsøker en avslutning etter at han snapper ballen fra Mladenovic, men avslutningen går rett på Myhra.
    81'
    Inn: Marius Johansen
    Ut: Torje Wichne
    Fløy med sitt siste bytte, kjører igjen et rent posisjonsbytte.
    81'
    1852 tilskuere på plass. Det er rundt halvparten av de som bor her på Øya det.
    83'
    Harris gjør klart for nok et langt innkast. Naglestad stusser den rett i armene til Myhra.
    84'
    Gult kort til Flekkeroy IL
    Magnus Hallandvik
    Vanskelig å si hva han får kortet for.
    85'
    Inn: John Kitolano
    Ut: Jone Samuelsen
    86'
    Grøgaard som høyre indreløper nå. Kitolano på backen.
    88'
    'Vi var på vei til Ullevaal' synger Fløy-fansen. Selvironi på sitt beste.
    89'
    Odd triller bare på kula nå, dette ender nok 0-3.
    90'+1
    Frispark til Fløy. 20 meter unna målet til Myhra. Godt hold for Henrik Dahlum.
    90'+3
    Stefan Mladenovic
    Står vist i veien. Vanskelig å si igjen.
    90'+3
    Rett i muren fra Dahlum.
    90'+4
    90'+4
    Så er festen på Øya over, og Odd tar seg enkelt videre til fjerde runde. Fløy yppet seg i starten av kampen, og burde faktisk tatt ledelsen ved to anledninger. Både Markovic og Vo var veldig nære. Odd tok over etter det, og etter Berg sin scoring midtveis i første omgang hadde gjestene full kontroll. Berg scoret sitt andre, før Mladenovic punkterte matchen totalt. Fløy bød på kamp en liten periode, men alt i alt så har Odd god kontroll her. John Olav Norheim og Henrik Andre Dahlum spilte begge veldig godt for vertene.