0-1
0-2
Olsen90'+2
1-3

God kveld og velkommen fra Fløya Arena der tredjedivsjonslaget Fløya i dag møter Eliteseriemotstand i cupens tredje runde i form av byrival Tromsø IL.
    Mens Tromsø kan skryte av å ha to cuppokaler i trofeskapet og ytterligere en finaledeltakelse, er dette lillebror Fløyas aller første opptreden i tredje cuprunde. Dette burde være Davids kamp mot Goliat, men da bør man kanskje ha i bakhodet hvordan akkurat den kampen endte og. Sist Tromsø spilte cupkamp mot grønntrøyene i 2013 var nemlig Fløya svært nær å detonere en skikkelig cupbombe, men tapte 2-3.
    Fløya har tatt seg til denne historiske tredjerundedeltagelsen ved å slå ut Salangen og Tromsdalen i to meget jevne bataljer. Tromsø har kommet seg hit med klarere margin og uten et eneste baklengsmål. I første runde slo man enkelt Bjørnevatn 5-0, mens det ble 2-0 over Finnsnes i andre runde.
    Gjestene fra øverste nivå har åpenbart tatt denne kampen på alvor. I startoppstillingen er det ikke mer enn tre-fire maann som muligens hadde vært skiftet ut dersom det hadde stått seriespill på programmet i dag.
    Baneforholdene ser flotte ut her, men de involverte både på og rundt banen skal nok regne med en kald fornøyelse i dag. Med tre og en halv uke igjen til St.Hans har gradestokken lagt seg på rolige 1 grad Celsius, og et par timer før kampstart snødde det i Tromsø. Om noen der ute skulle være på talefot med værgudene har dere herved tillatelse til å be dem ta seg en bolle.
    0'
    Christopher Tian Olsen tar avspark for hjemmelaget.
    1'
    Jørgen Rafaelsen kommer seg rundt på høyresiden og forsøker å legge inn, men ballen skjener ut over dødlinja.
    2'
    Vangdal tar med seg ballen ned mot dødlinja, men Landu Landu får fravristet ham den.
    5'
    Ingebrigtsen forsøker å komme seg rundt på høyre for bortelaget, men han går seg fast.
    7'
    Kampens første sjanse går til Tromsø. Lehne Olsenn kommer til en avslutning fra litt spiss vinkel. Han får satt ballen på mål, men Rydeng slår den utenfor.
    8'
    Tromsø får tildelt et hjørnespark
    Morten Gamst Pedersen
    Rydeng bokser unna.
    8'
    TIL får et frispark på sin venstre kant. Gamst Pedersen slår hardt inn i feltet, men der er Andreas Arntzen og header unna for hjemmelaget.
    10'
    Norbye overlapper på høyre og får slått inn i feltet, men der rensker hjemmelaget unna.
    13'
    Annullert mål for Fløya - stillingen er fremdeles 0 - 0
    Geirald Meyer fikk mål annulert
    Fløya setter ballen i mål. Det er et frispark fra Tian Olsen som spretter forbi Arntzen i feltet og faller perfekt foran Meyer som bredsider inn ballen fra kloss hold, men det er vinket for offside, og scoringen blir ikke tellende.
    15'
    Fløya får et frispark midt på banen. De velger å slå det bakover og starte forfra. Det ender i et skuddforsøk som blokkeres utenfor.
    19'
    Fløya får tildelt et hjørnespark
    Christopher Tian Olsen
    Slås for høyt a Olsen og går over alle i feltet.
    19'
    Yngvar Johansen sender et frispark inn i TIL-feltet og Dan Roger Roland avslutter på volley, men til side for mål fra meget god posisjon. Det var en stor sjanse for Fløya.
    21'
    Stikkpasning igjennom som nesten sender Kristoffer Mikalsen alene igjennom, men Karlstrøm er våkent ute og får brutt oppspillet.
    23'
    Roland header unna i første omgang, men TIL kommer igjen og Ingebrigtsen fyrer av et skudd som smeller i nettveggen.
    24'
    Yngvar Johansen
    Slås mot første stolpe, men der er Ødegaard først på ballen.
    25'
    Fløya slår langt opp i retning Vangdal, men Karlstrøm kommer ut og hindrer faren.
    28'
    Mour Samb kommer til innlegg fra venstre, men Fløya rydder unna i eget felt.
    31'
    Lehne Olsen får en klarering spilt rett i seg, og ballen spretter i retning mål, men Rydeng har god kontroll.
    34'
    Fløyas kaptein Andreas Arntzen er skadet i en skulder og mottar behandling utenfor banen mens spillet fortsetter.
    35'
    Arntzen er på plass igjen, og igjen er begge lag fulltallige.
    36'
    Mour Samb vender av en mann og skyter, men skuddet blir blokkert.
    38'
    God mulighet for TIL! Norbye kommer til innlegg fra høyre og Lehne Olsen forsøker en styring foran mål, men Arntzen får forlenget ballen ut til hjørnespark.
    38'
    Ballen heades utover. Der er Jonas Johansen og brenner til på hel volley, men skuddet reddes på strek.
    38'
    Ballen heades videre i feltet og Jonas Johansen slår inn igjen fra motsatt side, men Fløya får rydet opp.
    40'
    Gult kort til Fløya
    Andreas Arntzen
    Arntzen får kampens første gule kort etter en for tøff takling på Samb.
    41'
    Gult kort til Tromsø
    Hans Norbye
    Norbye tyr til ulovligheter for å hindre Fløya i å komme på en overgang.
    42'
    Småampert et øyeblikk når Landu Landu går overende i en duell like utenfor 16-meteren. Tromsø får et frispark i farlig posisjon.
    44'
    Mål for Tromsø!
    Fløya 0 - 1 Tromsø
    Mål: Thomas Lehne Olsen
    Lehne Olsen tar frispark fra 18 meter og skrur ballen opp til høyre i målet. Pen scoring fra Tromsøspissen.
    45'
    Lehne Olsen header unna langt fremme i feltet.
    45'+1
    45'+2
    Pause på Fløya Arena, og en sen frisparkscoring fra Lehne Olsen er det som skiller lagene så langt. Fløya har levert en god første omgang og har hatt sine sjanser til å jekke ned storebror et par hakk, men det er Tromsø som har hatt mest ball og flest avslutninger.
    45'
    'Lille-slægga' Jonas Johansen tar avsparket for bortelaget.
    46'
    Lehne Olsen løper seg nesten fri av forsvaret, men stoppes i siste liten før han får skutt.
    49'
    Spillerbytte - Tromsø
    Inn: Kent-Are Antonsen
    Ut: Thomas Lehne Olsen
    Lehne Olsen måtte forlate banen med det som så ut som en lyskestrekk. Det er i så fall dårlige nyheter for et Tromsø som er skadeplaget på spissplass fra før.
    51'
    Kpozo slår inn fra venstre, men innlegget blir for langt.
    53'
    Meyer header, men får ikke styrt ballen på mål.
    56'
    Antonsen slår et bra innlegg. Det slås hardt og flatt i hodehøyde hjennom feltet, men ingen får satt hodet på ballen der inne.
    58'
    Fløya 0 - 2 Tromsø
    Mål: Morten Gamst Pedersen
    Målgivende: Hans Norbye
    Hans Norbye gjør en kjempejobb og løper seg rundt på høyre og innover langs dødlinja før han triller ballen inn til Gamst Pedersen som med en tap-in fra 30 centimeter kan notere sitt første TIL-mål siden 2004.
    59'
    Norbye slår igjen inn fra høyre. Ballen går først til Landu Landu som får sitt skudd blokkert. Andreballen smeller Mour Samb på mål, men Rydeng gjør en god redning.
    62'
    Spillerbytte - Fløya
    Inn: Nikolai Skaue
    Ut: Jørgen Rafaelsen
    63'
    Meyer prøver å heade i motsatt, men det avverges.
    64'
    Fløya 0 - 3 Tromsø
    Mål: Mikael Norø Ingebrigtsen
    Målgivende: Morten Gamst Pedersen
    Gamst Pedersen løfter inn i bakrom og Ingebrigtsen får et par desimeter på sin oppasser. Alene igjennom med keeper triller han ballen inn nede ved stolperota.
    65'
    Elhadji Mour Samb
    Mour Samb får gult i forbindelse med at hans eget Tromsø får frispark. Det må nesten ha vært for munnbruk.
    67'
    Inn: Espen Berthung
    Ut: Andreas Arntzen
    71'
    Inn: Mehdi Dioury
    Ut: Morten Gamst Pedersen
    72'
    Patrick Kpozo
    Kpozo sparker ballen langt oppover banen på volley like etter den har passert over sidelinja. Dommeren vurderer det som en bevisst bortsparking av ball og gir gult. Litt strengt kanskje.
    72'
    Berthung med et godt skuddforsøk, men ballen smeller i stolpen.
    73'
    Dioury header unna.
    74'
    Inn: Gard Mikalsen Lohne
    Ut: Kristoffer Mikalsen
    74'
    Inn: Garib Gerkondani
    Ut: Hans Norbye
    75'
    Tian Olsen løfter et frispark frem i Tromsø-feltet, men der kommer store Jacob Karlstrøm ut og snapper oppspillet.
    78'
    Tian Olsen vender opp på drøye 20 meter og skyter, men Karlstrøm redder greit.
    79'
    Gerkondani skyter fra 17 meter, men skuddet slår i en forsvarer og går utenfor.
    83'
    Jonas Johansen
    Litt tendenser til kaos inne i feltet, men til slutt får Patrik Braathen klarert for Fløya.
    83'
    Roland slår langt for hjemmelaget, men oppspillet er uten adresse og går ut til et femmeterspark.
    86'
    Tian Olsen har fått seg en trøkk og ligger nede. Han må ha behandling, og det gir et lite opphold i spillet.
    87'
    Spillet fortsetter på Fløya Arena, og omsider kommer også Tian Olsen seg på beina og blir med videre.
    88'
    Det skal spilles minst tre minutter tilleggstid.
    90'+1
    Mål for Fløya!
    Fløya 1 - 3 Tromsø
    Mål: Christopher Tian Olsen
    Ballen trilles inn i feltet fra høyresiden, og foran mål hiver Olsen seg frem og får styrt ballen forbi Karlstrøm og inn.
    90'+2
    90'+4
    Kampen er over, og Tromsø går som man kanskje kunne forvente av med seieren mot naboen som til daglig spiller tre divisjoner lenger ned i seriesystemet. Det skjedde likevel ikke uten kamp. I første omgang var Fløya med på å by opp til dans, men etter hvilen koblet TIL mer av et grep om kampen, og det grepet slapp de aldri. Til slutt avanserer eliteserielaget fortjent til fjerde runde.