79'
81'
2-1

Det er strålende sol i Fredrikstad denne kvelden. FFK stiller med Pål Andre Czwartek som midtstopper. På topp starter FFK med Celso Borges og Andreas Tegstrøm. Vidar Martinsen og Ardian Gashi er ikke kamp klare grunnet karantene.
    Shane Stefanutto er tilbake fra Australia, og tar plass venstre back. Dermed går Indridi Sigurdsson tilbake i midten. Mads Dahm får fornyet tillit sentralt bak. Paul Obiefule er også tilbake på midten etter karantene.
    Lagene kommer på banen.
    Lyn tar avspark
    1'
    FFKs Wehrmann spiller fri Tegström, som skyter rett på Lyns keeper Stamatopoulos.
    2'
    Lyns Stefanutto spiller gjennom Berget. Men Berget legger inn. Ballen gjennom hele feltet. FFKs Wehrman klarerer
    4'
    FFKs BArsom skyter fra 40 meter, helt ufarlig, burde valgt en annen løsning
    6'
    FFKs Kvisvik legger inn Ramberg er høyt i luften og header mot mål. Men nok en redning av Lyns keeper. Stor sjanse!
    7'
    Legger inn men Lyns Sigurdsson klarerer.
    7'
    FFKs BArsom legger inn, men Borges kommer ikke høyt nok. LYNs keeper Stamatopoulos plukker ballen.
    9'
    Det har vært en god åpning på kampen. Begge lag spiller godt og er angrepsvillige.
    9'
    legger inn, men FFKs Bråthen har god kontroll. Og setter hurtig igang.
    10'
    FFKs Czwartek sliter med skade i leggen. Det er ikke bra for et FFK lag som sliter med mannskap bakover på banen.
    13'
    FFKs Wehrman legger seg inn som midtstopper. Everton går på topp og Borges ned i sentral midtbane.
    14'
    Lyns Angan kommer fri på venstre side, spiller fri Guastavino. Han er helt alene med FFKs Bråthen. Men skyter langt over. En kjempe sjanse.
    16'
    FFKs Barsom tar et raskt frispark, legger til Tegström som hælsparker til Everton. Skuddet går rett på Lyns keeper. Borges får en ny sjanse. Skuddet er knallhardt, men i blokk.
    19'
    Frispark til FFK. Kvisvik legger inn. Lyns Bjarnason plukker. Setter raskt igang. Lyn går rett i angrep. Men Pratto setter ballen utenfor.
    24'
    FFKs Piiroja misser, Lyns Angan kommer i god posisjon. Skyter godt, men FFKs Bråthen slår ballen til corner
    27'
    legger inn, men FFKs keeper Bråthen plukker
    27'
    legger inn på første stolpe, Angan klarerer
    29'
    Stor sjanse. Everton står plutselig alene på hjørnet av 16 meter. Skyter hardt, men keeper redder og gir til corner.
    31'
    FFKs Everton spiller Ramberg, spiller glimrende til Tegström, som vender bort keeper, men Lyn-forsvaret redder på streken.
    34'
    Fredrikstad jager scoring. De styrer kampen, men Lyn kommer på farlige overganger.
    36'
    legger inn, over hele feltet. Dårlig slått corner
    37'
    Gult kort til Lyn
    Feller Everton som er på vei igjennom!
    38'
    Mål for Lyn!
    Fredrikstad 0 - 1 Lyn
    Målgivende: Jo Inge Berget
    Lyns Angan lurer FFK-forsvaret. Godt skudd til side for en sjanseløs Bråthen.
    39'
    FFKs Borges spiller Everton på hjørnet av 16 meter. Everton prøver seg på et skudd. Lyns keeper redder enkelt.
    42'
    FFKs Kvisvik legger inn til Tegström. Tegström spiller Borges som skyter svakt. Lyns Stamatopoulos redder enkelt.
    45'+2
    45'+3
    FFK har vært det beste laget og styrt mye av spillet. Lyn kommer på noen farlige overganger og der kom også scoringen til Lyn.
    Lagene står klare for 2. omgang
    45'
    legger kort til Guastvino, som roter bort ballen.
    48'
    FFKs Kvisvik skyter, Lyns keeper redder og gir retur til Tegström som skyter utenfor. Gode sjanser for FFK.
    50'
    FFKs Askar kommer seg løs på siden. legger hardt inn foran mål. Tegström er litt for sent. Ballen går utenfor. Nok en god sjanse.
    52'
    Mål for Fredrikstad!
    Fredrikstad 1 - 1 Lyn
    Målgivende: Raymond Kvisvik
    Kvisvik legger inn, en perle av pasning, høyst i feltet rager Borges som header i mål.
    52'
    FFK kjører hardt, Everton legger pent til Ramberg som er litt sent ute. Lyns keeper plukker ballen.
    55'
    To lynspillere ligger nede.
    55'
    Begge er på beina,
    56'
    FFKs Kvisvik legger en lekker pasning gjennom forsvaret til Tegström. Tegström klarer ikke å få skutt. Nok en fin sjanse for hjemmelaget.
    57'
    er ikke enig i dommer avgjørelse
    57'
    FFKs Borges legger igjen til Barsom, Barsom skyter hardt, men utenfor.
    59'
    9348 tilskuere har funnet veien til Fredrikstad Stadion
    61'
    FFKs Kvisvik legger inn til Tegström, Keeper Stamatopoulos gjør nok en glimrende redning for hjemmelaget. Everton får sjansen etterpå. Han skyter like utenfor. FFK kjører på og nærmer seg en ny scoring.
    62'
    legger inn, men Borges rekker ikke opp. Lyn klarerer.
    62'
    Det er klasseforskjell på lagene. FFK spiller godt og kommer stadig på gode målsjanser
    63'
    FFKs Kvisvik legger en perle av pasning til Barsom. Barsom legger inn til Everton, som header like over. Det vil seg ikke for hjemmelaget!
    66'
    Spillerbytte - Lyn
    Inn: Tommy Berntsen
    Ut: Mads Dahm
    69'
    Inn: Gøran van den Burgt
    Ut: Jo Inge Berget
    69'
    FFKs Borges spiller fri Barsom, Barsom skyter. Glimrende redning av Lyns keeper nok en gang!
    71'
    Fredrikstad fortsetter trykket mot et hardt presset Lyn-lag.
    71'
    legger ut i feltet langs bakken. Ramberg går for skudd. Lyns keeper gir nok en corner
    75'
    legger inn. Mye frem og tilbake foran mål. Lyns keeper Stamatopoulos plukker ballen. Kanadieren har gjort en god kamp for Lyn idag.
    76'
    Andre gule kort til Lyn
    Hindrer Everton i å komme fri på venstre side.
    79'
    Fredrikstad 2 - 1 Lyn
    Kvisvik legger inn i feltet. Everton setter en etterlengtet scoring i eliteserien.
    81'
    legger inn FFKs keeper Bråthen plukker ballen
    86'
    FFKs Thomassen legger inn til Johannsson, han heading i tverligger. Nær en ny scoring.
    89'
    Det er lagt til min 3 minutter på Fredrikstad Stadion
    90'+1
    90'+4
    FFK vinner fortjent 2-1. 2. omgang var FFK klart best og Lyn hadde ikke mer å komme med. Borges bli banens beste etter fulgt av en god LYN keeper Stamatopoulos