1-0
1-1
64'
2-1

Da er det en glede å ønske hjertelig velkommen til livedekningen av kampen mellom Odd og Strømsgodset her på Skagerak Arena. Odd kommer fra uavgjort borte mot Lyn, mens Strømsgodset slo til med overtidsseier mot Tromsø i forrige serierunde.
    Spennende trenerduell i dagens kamp. Fagermo som er tidligere Strømsgodset trener på den ene siden, nå som Odd trener og Deila, tidligere Odd spiller, nå Strømsgodset trener på den andre siden.
    Det blir topp mot bunn i dagens kamp, Strømsgodset er plassen over kvalifisering før dagens møte, med et poengs margin ned. Odd er oppe på bronseplass med henholdsvis 3 poeng opp til sølvplasserte Molde og 10 poeng til serieleder Rosenborg.
    Simen Brenne er tilbake i startoppstillingen for Odd i dag og tar venstre indreløper posisjonen fra Håvard Storbæk. Hos Strømsgodset er Marcus Pedersen fortsatt skadet dermed fortsetter målscorer fra sist kamp Ola Kamara som spiss.
    Som ellers på Østlandet er det fantastisk vær, sol og varmt, over Skien ikveld. Vi for alle satse på at spillet kommer til å varme like mye som været gjør.
    Kampen igang
    1'
    Odd rett i angrep, Brenne spiller til Bentley som legger inn, men innlegget curler bak mål og det blir 5 meter.
    1'
    God ball av Pedersen mot Kamara som stikker inn bak ryggen til Hansen, Hansen får med nød og neppe klarert ballen.
    3'
    Sankoh flikker igjennom Kamara som hadde vært alene med Arason hvis han ikke hadde blitt dømt noen centimeter offside.
    4'
    Bentley snurrer rundt med Steinar Pedersen og slår et fint innlegg, men det er ingen Odd spillere i feltet som angriper ballen, Moldskred plukker enkelt.
    6'
    Kjempesjanse, Bentley får muligheten alene med Moldskred etter at ballen ramler ned bak en duell som involverer Kovacs, Moldskred gjør en god jobb på Bentleys avslutning.
    7'
    Storflor slår inn fra høyre mot Andersson på bakre stolpe, men Hagen kommer i mellom og bryster ned til keeper Arason.
    8'
    Bølger litt frem og tilbake i innledningen, ingen av lagene har fått skikkelig tak i kampen.
    9'
    Hagen driver fremover på høyre for Odd, slår til Brenne som slår direkte videre til Dokken som kommer på 17 meter og fyrer av et skudd, men det går høyt over mål.
    10'
    Upresise minutter på Skagerak Arena nå.
    12'
    Begge lagene presser høyt i oppspillsfasen og nekter hverandre å sette igang bakfra.
    15'
    Alexander Aas knaller til i en takling mot Sørensen som blir liggende ved sidelinjen.
    15'
    Dokken får en ny skudd sjanse, fra ca 20 meter denne gangen, han knaller til, men skuddet går igjen over målet til keeper Moldskred.
    16'
    Riddez tar et 60 meters løp med ballen i beina, men når han skal legge innlegget blir det for upresist og Kamara får ikke tak i ballen.
    18'
    Odd får frispark midtveis inne på banehalvdelen til Strømsgodset. Brenne skal slå.
    19'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Strømsgodset
    Simen Brenne scorer på frisparket! Det er en kjempebrøler av Moldskred. Brenne slår helt klart et innlegg, Moldskred kommer ut for å bokse men feilberegner totalt og ballen går over han og inn i det tomme buret.
    20'
    Strømsgodset ruller opp et fint angrep og ballen ender hos Matias Andersson på venstre siden, han skal slå innlegg, men ballen går i Hagen og til innkast.
    23'
    Corneren går på første stolpe og Odd får headet ut, men Storflor får ny innleggs sjanse og denne gangen ender etter litt klabb og babb med at Kamara får heade relativt upresset fra 3 meter, men Arason gjør en god redning.
    23'
    Bentley har en god sjanse til å skyte fra 14 meter men roter med ballen og Strømsgodset får taklet og klarert.
    26'
    Storflor slår et innlegg fra høyre, flatt inn mot målet, Arason har ikke full kontroll men ballen sniker seg like utenfor bortre stolpe.
    27'
    Gult kort til Odd
    Magnus Lekven
    Lekven får gult etter en forseelse på Nordkvelle.
    28'
    Riddez kommer opp på venstre for Strømsgodset og vinner en duell mot Hagen, han slår innlegg men midt i klypene på Arason.
    29'
    Brenne lemper høyt mot bakre, Godset klarerer til ny corner.
    29'
    Bentley slår inn denne gangen men Godset klarerer greit.
    30'
    Mål for Strømsgodset!
    Odd 1 - 1 Strømsgodset
    Mål: Øyvind Storflor
    Innlegg fra venstre som Storflor møter flott med hodet på bakre stolpe, han styrer ballen pent til venstre for Arason. Lekkert mål for Godset!
    31'
    Odd har slurvet fælt en periode nå og forærer Strømsgodset gode overgangsmuligheter.
    33'
    Hansen slår innlegg fra høyre og mot Lekven på bakre stolpe. Lekven kommer aldri opp og det blir 5 meter.
    35'
    Bentley lurer av Pedersen og slår en god pasning mot Sørensen som kommer på løp. Andersen går hardt i kroppen på Sørensen og hindrer innlegg.
    36'
    Frispark til Odd i en meget farlig posisjon, ca 17 meter.
    38'
    Brenne prøver seg med et skudd. Moldskred kontrollerer ballen greit over.
    38'
    Sørensen gjør en meget god jobb på høyresiden og kommer seg til innlegg. Han slår inn foran mål og der stiger Kovacs tilværs men han blir utfordret i ryggen og får ikke headet. Odd publikum og spillere roper på straffe, men dommer Hagen vinker spillet videre.
    40'
    Odd har en serie av innkast ved Godsets cornerflagg nå.
    43'
    Rambekk slår inn fra høyre mot Kovacs som får headet denne gangen, men godt til side for målet til Moldskred.
    44'
    Gult kort til Strømsgodset
    Fredrik Winsnes
    Winsnes kjefter på seg et gult kort etter at det blir dømt frispark mot Aas.
    44'
    Igjen slår Brenne frispark inn mot Godset målet, Moldskred avverger denne gangen, lik situasjon som ved målet dette.
    45'
    45'+2
    1-1 til pause på Skagerak Arena, vi ser frem imot andre omgang.
    45'
    2 omgang er startet
    46'
    Brenne felles av Aas, frispark midt inne på Godsets halvdel.
    47'
    Brenne slår, men denne gangen alt for dårlig kvalitet, Godset klarerer enkelt.
    47'
    Odd ruller opp et fint angrep på venstre siden. Bentley får mulighet til å slå innlegg, men det går rett i ryggen på Pedersen.
    49'
    Bentley skrur inn mot straffemerket, Andersen klarerer.
    49'
    Torjus Ekeli Hansén
    Takling på Alfred Sankoh ender i gult for Hansen.
    50'
    Strømsgodset har vært best de første minuttene av andre omgang på Skagerak Arena.
    51'
    Sankoh gjør en nydelig vending midt på banen og sender igjennom Storflor som er på løp på høyre, han prøver igjen å slå fri Nordkvelle. Fevang kommer i mellom og bryter.
    53'
    Linjedommeren virker å ha pådratt seg en skade faktisk, uvanlig situasjon.
    54'
    Linjedommeren er klar for dyst igjen!
    55'
    Odd sliter med dårlig presisjon i øyeblikket og skaper lite.
    57'
    Svært rotete fra begge lag for øyeblikket, ingen god fotballkamp så langt i andre omgang.
    58'
    Begge lag har spillere i oppvarming på sidelinjen.
    60'
    Riddez dribler seg innover for Godset og prøver å levere til Kamara, men Hansen feier ballen unna for Odd.
    61'
    Igjen er det slurvete av Odd i angrep, Bentley sender en enkel pasning ut over sidelinjen.
    62'
    Alfred Sankoh
    Altfor tøff takling av Sankoh på Rambekk, korrekt gult kort av dommer Hagen.
    62'
    Odd 2 - 1 Strømsgodset
    Brenne slår inn fra venstre. Kovacs i duell med en Godset-spiller ved første stolpe. Ballen spretter videre og Sørensen dukker opp like bak og styrer ballen med hodet opp i venstre kryss, utagbart for keeper Moldskred. Odd er i ledelsen.
    64'
    Godset roper på straffe, Kamara går i bakken i duell med Fevang inne i 16 meteren til Odd. Dommer Hagen vinker spillet videre.
    66'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Tommy Svindal Larsen
    Ut: Magnus Lekven
    Dokken går ut som indreløper mens Svindal Larsen tar plass sentralt.
    66'
    Winsnes prøver en lang bakromspasning mot Kamara. Pasningen blir litt for lang og Arason plukker ballen.
    68'
    Bentley skyter knallhardt mot mål skrått fra venstresiden, Moldskred avverger til corner.
    69'
    Brenne slår mot bakre stolpe, corneren blir for lang og Riddez klarer enkelt.
    69'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Muhamed Keita
    Ut: Mattias Andersson
    69'
    Inn: Stian Ohr
    Ut: Ola Kamara
    71'
    Bentley drar mot 16 meteren til Godset med ballen, fra ca 20 meter bestemmer han seg for å skyte, men skuddet går håpeløst utenfor.
    72'
    Steinar Pedersen
    Kroppstakler Bentley som prøver å løpe rundt han.
    73'
    Dokken bryter en svak pasning av Nordkvelle og prøver direkte å lobbe over Moldskred, brukbart forsøk men ballen går over mål.
    74'
    Storflor slår inn, Arason kommer ut og bokser.
    75'
    Kovacs lufter skudd foten fra ca 20 meter, prøver å skru den til høyre for Moldskred, men det blir for løst og Moldskred plukker ned ballen.
    76'
    Aas holder igjen Bentley.
    77'
    Storflor får tak i ballen og får en god sjanse fra 16 meter, prøver å sette skuddet langs bakken til side for Arason. Arason kommer seg raskt ned og plukker ballen relativt enkelt.
    79'
    Godset har ikke gitt opp og jakter utligning på Skagerak Arena.
    81'
    Sankoh prøver å spille fri Ohr i rommet mellom stopper Hansen og back Rambekk, han mislykkes og ballen går ut over dødlinja.
    82'
    Storbæk tar med seg ballen for Odd, han har mulighet til å spille både Kovacs og Gulsvik som er på løp, han velger i stedet å skyte. Et dårlig valg.
    83'
    Ohr vender fint og slår innlegg mot Sankoh som får hodet på ballen. Det blir for lite kontakt med ballen og Arason redder enkelt.
    84'
    Riddez er fri på venstre og får slå innlegg mot Glenn Andersen som er opp i feltet. Han header men over målet og til 5 meter.
    85'
    Dokken klemmer til fra 18 meter på en 45 graders pasning fra Bentley, Moldskred gjør en god redning.
    86'
    Hagen får sjansen for Odd fra 4 meter og klemmer til alt det han har, men ballen blir reddet på streken.
    86'
    Gulsvik skyter etter Odd kontring, skuddet er hardt men for dårlig plassert, Moldskred redder igjen.