1-0
1-1
53'
2-1

Hei og velkommen til livedekning av kampen mellom Vålerenga og Bodø/Glimt på Ullevaal Stadion!
    Hjemmelaget Vålerenga ligger per dags dato på fjerde plass i Tippeligaen med 22 poeng(6-4-4). De har 25-21 i målforskjell.
    Gjestene Bodø/Glimt ligger i motsatt ende av tabellen på en 15. plass, med 13 poeng(3-4-7). De har 12-26 i målforskjell.
    Hos vertene Vålerenga er Dos Santos, Fredheim Holm og formspillern Leigh ute med skade. Ellers kan Skullerud velge og vrake fritt.
    For Bodø/Glimt er bare P.V. Rønning og Ludvigsen ute.
    Ken Henry Johansen dømmer dagens oppgjør.
    Det er grønn gressmatte, strålende sol og meget fine forhold både på og utenfor banen idag.
    Det er 9-17-7 i innbyrdes oppgjør mellom de to lagene. Vålerenga jakter altså sin tiende seier over Glimt.
    Glimt tar avspark.
    1'
    Glimt bryter høyt, men Konradsen finner ikke Rønning med en stikker.
    2'
    Svak utboksning av keeper. Ballen treffer Sæternes som får skuddet sitt blokkert av en forsvarsspiller. Brukbar sjanse da keeper var ute av målet.
    3'
    Frispark til Glimt ti meter inne på Enga sin banehalvdel. Stig Johansen slår opp på Theting som vinner i lufta. Nesten en god mulighet for Glimt.
    5'
    Storbæk slår opp fra midtbanen. Moa løper igjennom og blir felt av Barengrub.
    6'
    Mål for Vålerenga!
    Vålerenga 1 - 0 Bodø/Glimt
    Mål: Bojan Zajic
    Zajic er sikker som banken fra straffemerket. Han sender keeper ned til venstre, og triller ballen til høyre for seg.
    6'
    Enga nok engang farlig frempå. Sæternes spiller fram Mos, men en forsvarer får brutt.
    9'
    Pangstart på kampen. Glimt fikk seg en kalddusj, men de kjører kampen i øyeblikket. De har gode oppspill og bra trøkk i Enga sin boks.
    10'
    Enga virker på sin side meget farlige på overganger. Sæternes jager Hamoud, som såvidt får headet tilbake til keeper.
    11'
    Avblåst mot Enga på Glimt sin 16-meter.
    12'
    Etter noen meget friske åpningsminutter har kampen nå roet seg litt.
    14'
    Glimt virker friske framover, men sliter defensivt med Enga sin angrepstrio.
    17'
    Vålerenga triller ball i øyeblikket.
    17'
    Gode tendenser fra Enga. Moa stusser til lillebror Mos, som prøver å finne Sæternes med en ny stuss. Londak er imidlertid våkent med og har ballen.
    18'
    Hamoud kommer til dødlinja, men slår svakt inn.
    19'
    Enga kommer tre mot to på den påfølgende kontringen, men det blir for upresist, og Londak snapper opp Moa sitt forsøk på å nå Mos.
    20'
    Oduro tar ned ballen helt nydelig, drar seg fri og slår inn. Enga klarerer, og ballen havner tilslutt hos Glimts Christian Berg, som skyter på halvspretten fra 22-23 meter. Skuddet går over.
    22'
    Storbæk kommer seg til dødlinja, men sender innlegget opp på tribunen.
    23'
    God overgangsmulighet for Enga. Hæstad snapper ballen fra Christian Berg på midten. Han finner Moa som drar seg fri og skyter på Londak.
    25'
    God mulighet for Enga. Zajic tråkker på ballen utenfor 16-meteren før han spiller støtte til Andresen som løfter ballen i bakrom til Storbæk. Storbæk slår ut i feltet fra dødlinja, men pasningen beines ut til corner.
    26'
    Finner Sæternes på bakre som header i en Glimt-spiller og til ny corner.
    26'
    Kjempemulighet for Enga og Moa. Mye klabb og babb i feltet. Moa får sjansen to ganger. Første forsøk reddes det på streken, det andre sendes over mål fra kloss hold.
    27'
    Bakromsball mot Mos, som skaffer corner. Glimt virker på ingen måte sikre bakover, og sliter merkbart i bakrommet.
    32'
    Londak er ute og snapper ballen.
    32'
    Frispark til Glimt litt inne på Enga sin halvdel. Forko slår opp, men Sæternes vinner i lufta.
    35'
    Enga kontrer anført av Singh, men Andresen misser i mottaket på Glimt sin 16-meter.
    36'
    Moa og Sæternes kombinerer fint, før Moa skyter via en Glimt-spiller og til corner.
    36'
    Zajic finner Sæternes på bakre, som header over.
    36'
    Kjempesjanse til Enga! Moa spiller igjennom Sæternes som kommer helt alene med keeper. Han setter ballen litt utenfor lengste kryss.
    37'
    Jan Derek slår inn, men Nouri får headet ballen unna.
    39'
    Innkast til Glimt helt nede ved Enga sitt hjørneflagg. Kastet havner i fast grep hos Perkins.
    40'
    Nouri slår inn. Ballen går via en Glimt-spiller og til corner.
    41'
    Muri vinner i lufta, men header utenfor.
    41'
    Glimt kontrer, men jan Derek sender innlegget opp på tribunen.
    44'
    Andresen finner Zajic på venstre, som drar seg fri og slår inn. Innlegget heades unna, men Enga beholder ballen.
    44'
    Glimt får en farlig overgang, og kommer 2 mot 1. Det hele kuliminerer med at evigunge Stig Johansen skyter over fra skrå vinkel etter en høyre-venstre-finte.
    45'+1
    Minimum ett minutt tillegg.
    45'+1
    45'+3
    Vålerenga fikk en pangstart med 1-0 på straffe ved Bojan Zajic, etter at Moa ble tatt på vei i gjennom. Glimt har ikke vært gode, og ennå ikke skapt en klar målsjanse. De kom til innlegg, men Hagen og Muri har ryddet opp i stor stil. Enga på sin side har vært mye giftigere, og Glimt har slitt bakover, spesielt med duoen Sæternes og Moa. Det kunne fort ha vært en større ledelse til Enga.
    45'
    Enga med avspark.
    46'
    Glimt triller ball før Jan Derek slår inn fra høyresiden. Innlegget går over hele feltet.
    47'
    Ball mot Sæternes i bakrommet. Nevnte Sæternes slår inn foran mål, men pasningen er uadressert.
    50'
    Nouri med en frekk forsering før han han skaffer corner.
    51'
    God sjanse til Enga. mye klabb og babb før Andresen fyrer fra 14 meter. Londak gir retur, men Sæternes står ikke på riktig sted denne gangen.
    51'
    Brukbar mulighet for Glimt. Jan Derek Sørensen finter Zajic på rumpa, kommer til dødlinja og slår 45 grader ut. Enga får beinet ballen unna.
    53'
    Mål for Bodø/Glimt!
    Vålerenga 1 - 1 Bodø/Glimt
    Målgivende: Willis Forko
    Forko og Oduro kombinerer fint på venstresiden, før Forko slår inn. På bakre stolpe står Martins helt umarkert og pannebrasker ballen i mål fra fem meter.
    53'
    Nesten-sjanse til Glimt. Rønning finner nesten Martins på bakre stolpe.
    57'
    Spillerbytte - Vålerenga
    Inn: Morten Berre
    Ut: Mustafa Abdellaoue
    57'
    God mulighet for Enga, men Storbæk avvinkes for offside.
    57'
    Glimt har hevet seg som bollene i ovnen. Oduro spilles helt alene igjennom av Christian Berg. Førstnevnte når akkurat ikke gjennomspillet.
    58'
    Stor sjanse nok engang! Muri header over via en Glimt-spiller.
    59'
    Går til utspill fra keeper.
    60'
    Spillerbytte - Bodø/Glimt
    Inn: Runar Berg
    Ut: Thomas Rønning
    60'
    Nouri mister ballen til Glimt. Oduro spilles fri på venstresiden og jogger ifra Hagen før slår inn mot Martins som er alene. Pasningen er litt for lang, men Martins vinner en corner.
    62'
    Sæternes klarerer, men Glimt beholder ballen, og er nære på når ballen slåes inn igjen.
    62'
    Kampen lever i beste velgående. Begge lag er nære på ved flere anledninger.
    65'
    Oduro slår inn fra dødlinja. Få Glimt-spillere har tatt seg turen opp, så Enga overtar.
    66'
    Kjemesjanse til Enga! Moa tar ned ballen i Glimt sin boks, men treffer ikke rent, og avslutningen går til side for mål. Sæternes når ballen ved dødlinja og vinner en corner.
    67'
    Londak får bokset unna.
    67'
    Inn: Mohammed Fellah
    Ut: Erik Hagen
    Fellah går inn på venstre indreløper, Zajic inn sentralt og Andresen er nede og bekler stopperrollen.
    68'
    Stor sjanse for Glimt og Thiago Martins. Andresen mister ballen til Martins, som skyter rett på Perkins. Meget farlig ballmiss av Martin Andresen.
    70'
    Rett inn til Londak.
    71'
    Storbæk skyter til innkast fra 25 meter.
    73'
    Enga presser nå! Zajic drar av to mann før han finner Storbæk på venstresiden. Storbæk slår inn, men Londak er ute og bokser.
    74'
    Frispark til Enga på 25 meter. Glimrende hold for Zajic. Zajic bøyer ballen over muren og mot nærmeste kryss. Londak får slått til corner. Koker på Ullevaal nå!
    75'
    Londak kræsjet i stanga, ligger nede og får behandling. Dette mottar han stor pipekonsert for.
    77'
    Londak ute og bokser.
    77'
    Ny sjanse til Enga som dominerer i øyeblikket. Nouri slår hardt inn, og treffer treverket bak en utspilt sisteskanse.
    78'
    Ny sjanse for Enga. Fellah slår inn til Sæternes, som taper duellen mot Londak. Zajic får tak i andreballen, og trikser den opp i hånda på en Glimt-spiller. Johansen vinker spillet videre. Skulle kanskje vært straffe der.
    80'
    Berre kan skyte fra 16 meter, men prioriterer å drible. Glimt overtar.
    81'
    Det ligger absolutt en Enga-scoring i lufta nå.
    82'
    Gult kort til Bodø/Glimt
    Pavel Londak
    Londak belønnes med gult for å kose seg i overkant med drøying av tid.
    83'
    Nå er temperaturen høy på Ullevaal, også bokstavelig talt.
    85'
    Gult kort til Vålerenga
    Martin Andresen
    85'
    Martins hindrer keeper i å spille ut. Dommer Johansen har ikke glemt igjen kortstokken idag. De gule kortene hagler simpelthen i sluttminuttene.
    86'
    Londak ute og bokser, igjen.
    87'
    7543 tilskuere på Ullevaal idag. Det er rimelig glissent, men de som er her lager absolutt lyd.
    88'
    Stor sjanse for Glimt! Jan Derek Sørensen skyter fra spiss vinkel. Runar Berg er en skostørrelse fra å sette skuddet/innlegget i mål.
    90'
    Storbæk skyter over fra 30 meter.
    90'+1
    Berre forserer på høyresiden, men slår innlegget bak mål.
    90'+1
    Enga pumper inn i feltet nå. Glimt rydder unna enn så lenge.
    90'+2
    Vålerenga 2 - 1 Bodø/Glimt
    Mål: Mohammed Abdellaoue
    Målgivende: Mohammed Fellah
    Fantastisk scoring av Enga. Fellah tar ned et oppspill, før han hælsparker igjennom Moa. Sistnevnte gjør ingen feil og bredsider ballen i mål.
    90'+2
    Glimt kjører nå. De pumper inn i feltet, mens Enga rydder opp.
    90'+4
    90'+5
    Enga var best i første omgang, og gikk til pause med 1-0. I andre omgang kom et nytt Glimt-lag på banen og var helt med på leken. De fikk belønning ved Thiago Martins sin utlikning. I kjølvannet av utlikningen begynte Enga å kjøre. De hadde mest av spillet, men klarte ikke å få den forløsende scoringen før tre minutter på overtid. Men da den først kom, så var det kunst. Fellah og Moa viste internasjonalt snitt, og Enga kan nå kose seg på tredje plass i Tippeligaen. Glimt hadde på sin side et par store muligheter til å tippe kampen i sin favør, men det ble bare nesten for de gulkledde. Totaltsett en fortjent hjemmeseier, men Glimt kunne faktisk ha tatt alle tre poengene likevel.