1-1
1-2
62'

Velkommen til live-overføringen fra Gjemselund Stadion, hvor Stabæk gjester KIL i en kamp som er viktig for begge lag - men kanskje viktigst for Kongsvinger.
    Med seier her er Stabæk så godt som ute av nedrykkstriden, mens med tap kan alt skje. Kongsvinger trenger sårt tre poeng i nedrykkstriden, hvor Hønefoss er nærmeste lag på vei oppover. Dit er det fem poeng, og alle KIL-fans krysser fingrene for Start seirer over Hønefoss i morgen.
    Været i dag er overskyet, og det er ellers kaldt. Det hjelper nok ikke for balljentene ,som står i midtsirkelen, at vanningsanlegget nettopp ble slått på. De trenger ikke dusje mer i dag.
    Lagene er på vei ut på banen, og vi er straks klare for 90 minutters tippeligafotball!
    Stabæk åpner kampen, og går rett i angrep. Lang pasning på Gunnarsson som forsøker å heade ballen ned til en medspiller - men KIL rydder opp.
    1'
    Linnes kommer til skudd for Kongsvinger fra 20 meter, men det er et dårlig forsøk og rett på Knudsen.
    4'
    Johan Andersson skyter centimetere til side for KIL-målet, fra omlag 20 meter!
    8'
    Ørjan Berg Hansen slår inn fra venstre, inne i feltet får ingen KIL-spillere satt hodet på ballen.
    9'
    Güven setter fart mot mål, og skyter fra 20 meter. Dårlig siktet, rett på en Stabæk-spiller.
    10'
    Sellin vender om, og skyter fra 20 meter. Tungt skudd, men halvvollyen går til side for mål.
    12'
    Güven slår et frispark fra 40 meter inn i feltet. Da Cruz forsøker å stusse den videre inn i feltet, men header den i stedet rett opp. KIL opprettholder presset.
    13'
    Mål for Stabæk!
    Kongsvinger 0 - 1 Stabæk
    Mål: Johan Andersson
    Stabæk kontrer. En lang ball på Veigar Pall Gunnarsson som drar seg fri, og sender en nydelig stikker gjennom til en fri Johan Andersson. Andersson kipper ballen over Olav Dalen, og sender Stabæk i føringen!
    13'
    «Stabæk banker alle bønder», synges det fra bortetribunen.
    18'
    Stabæk scorer selvmål!
    Kongsvinger 1 - 1 Stabæk
    Mål: Morten Skjønsberg
    Linnes gjør en herlig jobb! Får ballen på venstrekanten, vender vekk en Stabæk-spiller og setter ballen mot mål. Der er det en duell mellom Sellin og Skjønsberg, hvor sistnevnte er så uhelig å putter ballen i eget mål.
    18'
    Güven slår inn, Frejd setter foten på ballen - men han sparker den bakover på banen.
    22'
    Stabæk får frispark på spissen av sekstenmeteren til KIL, snaut 30 meter fra mål.
    25'
    Gunnarsson legger inn, Høiland setter hodet på ballen, og Olav Dalen varter opp med en fantastisk redning!
    25'
    Ender til slutt i et skudd fra Henning Hauger, som skyter utenfor.
    25'
    Innkast fra Friberg da Cruz, som heades videre. Linnes får ballen på bakre, forsøker seg på en halv volley - men det blir et sleivspark.
    28'
    Güven jager Eiriksson i reklameskiltene, og pådrar seg frispark.
    29'
    Frejd blir nydelig spilt gjennom for KIL, men han bruker for lang tid og mister ballen.
    31'
    Vegard Hedenstad rydder unna et innkast fra Friberg da Cruz. Sellin var klar for å skyte, men Hedenstad snapper ballen like foran trønderen.
    35'
    Güven skyter. Dårlig skudd, rett på Knudsen.
    35'
    Güven rives ned utenfor sekstenmeteren til Stabæk. Eiriksson takler han som siste mann.
    37'
    Gult kort til Stabæk
    37'
    Sellin får ballen på høyresiden, slår ballen lavt inn i feltet hvor Lars Christian Krogh Gerson setter ballen over fra to meters hold!
    38'
    Edier Frejd får behandling. Ser ut som en strekk i låret. Tuelo i oppvarming, Linnes blir nok flyttet ned på back.
    41'
    Stor sjanse for Stabæk! Ballen slås inn fra høyre, Eiriksson setter hodet på ballen. Ballen triller forbi mål...
    42'
    Frejd er for øyeblikket inn å banen igjen, i spissposisjon. Linnes er nede på backen, mens Krogh har tatt plassen til Linnes.
    43'
    Minimum et minutt er lagt til.
    44'
    45'
    Der er det pause, og lagene går i garderoben med 1-1. Det har vært en jevnspilt omgang, hvor KIL kom mer med etter hvert. Stabæk har stått for kampens to mål, hvor Andersson puttet forover - og Skjønsberg puttet bakover. Det skal likevel nevnes at Linnes burde fått kreditert utligningsmålet.
    Forrige gang Stabæk gjestet Gjemselund var i 1999, hvor gutta fra Bærum gikk seirende ut. Forrige, og eneste, gang Kongsvinger vant mot Stabæk var i september 1996.
    45'
    Lagene har ikke gjort noen bytter i pausen.
    46'
    Frispark til Stabæk, cirka 40 meter rett foran mål.
    48'
    Hedensted skyter i en KIL-spiller, Dalen klarerer.
    49'
    Gunnarsson slår ballen utover skrudd ut av feltet, våkne KIL-spillere tar over.
    51'
    Stabæk tar et kjapt frispark og overrumpler KIL, men en våken Frejd rydder opp.
    56'
    Stabæk tar mer og mer over banespillet.
    57'
    Veigar Pall Gunnarsson mot mål, men han bruker for lang tid og Friberg da Cruz tar ballen.
    59'
    Carl-Erik Torp tester skuddfoten fra avstand, men skyter utenfor.
    61'
    Timen spilt, og det skjer ytterst lite på Gjemselund for øyeblikket.
    62'
    Kongsvinger 1 - 2 Stabæk
    Palmason spiller fri Gunnarsson, som setter ballen knallhardt forbi Olav Dalen på herlig vis, og tar Stabæk i ledelsen!
    62'
    Ørjan Berg Hansen drar seg innover i feltet, og skyter. Den blokkeres, og KIL-spillerne roper på hands - men dommeren lar spillet gå videre.
    65'
    Merkelig situasjon. Det ser ut som KIL får straffe, men dommeren peker en annen vei. Så gjør Sellin seg klar. Gustavsson blir vist på tribunen.
    66'
    66'
    Kjell Rune Sellin skyter fra 11 meter. Det er en god straffe, men Jon Knudsen varter opp med en fantastisk redning!
    67'
    Hjørnespark til Kongsvinger
    67'
    Noe merkelig skjedde i den straffesituasjonen. Dommeren peker i alle retninger, og viser etter hvert ut Tony Gustavsson - Kongsvingers trener.
    68'
    Gunnarsson med volley fra 20 meter - over mål!
    71'
    Kort variant. Ballen havner etter hvert inne i feltet, men ikke noe farlig kommer ut av det.
    73'
    Niang header, men ikke nok trykk i headingen.
    75'
    2102 på Gjemselund Stadion i dag.
    78'
    Stabæk som har ballen mest nå. Får frispark fra 40 meter, skrått.
    83'
    Frisparket er for langt, og går til utspark.
    84'
    Ørjan Berg Hansen kommer til innlegg for KIL, og Høiland klarerer.
    85'
    Kim Holmen får ballen på bakre stolpe, sentrer lavt inn - men blir klarert av Stabæk.
    86'
    Heades videre til ny corner.
    86'
    Niang header utenfor!
    86'
    Tre minutter lagt til minimum.
    90'
    Holmen stiftenkaster ballen på bakre stolpe, og Frejd setter ballen utenfor!
    90'+1
    Berg Hansen smeller til fra litt utenfor sekstenmeteren, via en Stabæk-spiller - men Knudsen tar den.
    90'+2
    Holmen stiftenkaster igjen. Alltid farlig. Går utenfor.
    90'+3
    90'+3
    Der er det slutt på Gjemselund Stadion, og Stabæk får med seg de poengene de trengte for å komme ut av nedrykkstriden.
    For Kongsvinger ser det derimot mørkt ut, og de må kjempe hardt i de siste kampene for å unngå nedrykk.
    Stabæk eide kampen, men KIL glimtet til med bra spill til tider. Det er likevel fortjent at Jönssons menn drar herifra med tre poeng.