Børven77' (Str.)
4-0
Semb88'
5-0

Velkommen til livedekning av kampen mellom Odd og Sandefjord her fra Skagerak Arena i Skien. Vi er cirka 45 minutter kampstart og spillerene er på vei ut på banen for å sette i gang med oppvarmingen.
    Gjestene fra Sandefjord ligger desidert sist på tippeligatabellen, og er allerede dømt til et liv i adeccoligaen neste sesong. Hjemmelaget Odd ligger på en 7. plass, men det skiller kun et poeng opp til Aafk på fjerde plass.
    Fredrik Gulsvik er tilbake på gamle trakter og får tillit fra start av SF-trener Patrick Walker. Malick Mane starter derfor på benken fra start. Bindia og Diamande er skiftet ut med Torp og Hansen i forhold til laget som startet mot Tromsø.
    For Odd er Rambekk og Samuelsen benket fra start i dag. Det betyr at Torjus Hansen og Håvard Storbæk får sjansen fra start. Mattias Andersson og Bentley fortsetter på kantene, dermed er Magnus Myklebust igjen henvist til benken.
    I mål for Odd starter Arni Gautur Arason. Andreas Lie har spilt de siste kampene, men er ute med sykdom i dag og er heller ikke på benken, der sitter tredje keeper Dag Ole Thomassen.
    Sist lagene møttes på Skagerak Arena var i fjorårets første hjemmekamp for Odd. Bentley og Storbæk sørget da for at det sto 2-0 etter 20 minutter, et resultat som sto seg kampen ut.
    Sandefjord har fortsatt en teoretisk sjanse til å overleve, men det innebærer at de må vinne de resterende kampene. Seiersrekka må altså starte her på Skagerak Arena i aften.
    Vi er i gang!
    1'
    Odd begynner med en lang ball mot Børven. Gabrielsen vinner duellen og renser unna.
    1'
    Ny langpasning fra Odd. Zanetti header ut denne gangen.
    1'
    Hansen legger Bentley i bakken. Frispark til Odd på SFs halvdel.
    2'
    Semb slår frisparket inn i boksen. Gabrielsen header ut.
    2'
    SF kan kjøre en overgang, men Torp sender pasningen mot Lamøy ut over sidelinjen.
    3'
    Sandefjord prøver i bakrom mot en Lamøy som er på løp. Igjen blir avleveringen upresis og det ender i innkast til Odd.
    5'
    Andersson kommer seg til innlegg. Slår inn i feltet, der er Nystuen på pletten for SF.
    6'
    Odd får et frispark. 20 meter fra mål. Skuddposisjon dette.
    6'
    Brenne sikter på straffemerket. Zanetti header ut for bortelaget.
    7'
    Bentley legger 45 til Storbæk som er i fin skuddposisjon. Storbæk legger an, men bommer fullstendig på ballen.
    7'
    Brenne fyrer av fra 20 meter. Nystuen står i veien og blokkerer skuddet.
    9'
    Mål for Odd!
    Odd 1 - 0 Sandefjord Fotball
    Mål: Torgeir Børven
    Målgivende: Bentley
    Bentley lurer av Martin Jensen og slår inn foran mål. Der dukker Torgeir Børven opp og header ballen i nettet bak Heier.
    9'
    Gabrielsen klarerer med hodet for SF.
    11'
    Ballen treffer en Odd spiller på første stolpe og triller ut til 5-meter for bortelaget.
    12'
    Nystuen leter etter Torp ute på høyresiden, igjen blir Sandefjord for unøyaktige i pasningspillet.
    14'
    Gabrielsen leter etter Lamøy som igjen er på tur inn bak Odd forsvaret. Pasningen mot Lamøy blir for hard og går til 5-meter.
    15'
    Gulsvik spilles fri for SF, men avblåses korrekt for offside.
    15'
    Godt Odd angrep. Brenne er nær ved å spille Andersson alene med keeper.
    16'
    Odd er det klart beste laget så langt. Særlig venstresiden med Brenne og Andersson har vært livelig.
    17'
    Sohna gjør en god defensiv jobb når han løper opp Storbæk og stjeler ballen fra han.
    18'
    Fevang prøver å crosse mot Bentley, ballen suser over hodet på vingen og til innkast for SF.
    19'
    Rune Hansen tester skuddfoten fra 25 meter. Arason har en enkel jobb med å redde skuddet.
    20'
    Dobbelsjanse til Odd. Først smeller Brenne til, Heier gjør en god redning. Returen havner hos Andersson som setter ballen i tverrligger!
    20'
    Andersson prøver å utfordre Zanetti, men spiller ballen altfor langt foran seg og forsøket ender med 5-meter til Heier.
    23'
    Brenne kommer til skudd igjen. Rundt 25 meter denne gangen. Midtbanespilleren prøver et lavt skudd til venstre for Heier. AVslutningen går to-tre meter utenfor.
    24'
    Fevang blir med hele veien for Odd og er nær ved å finne Andersson med en lur pasning.
    26'
    Gulsvik kommer seg til en stupheading på bakre stolpe, men sender ballen en meter utenfor målet til Arason.
    27'
    Fredrik Semb vil også prøve et skudd. Avanserer til 30-meter før han fyrer av. Ballen ender himmelhøyt over målet til Heier.
    28'
    Sohna prøver seg fra 20-meter. Stryker like over målet til Arason. Keeperen ser ut til å ha god kontroll.
    29'
    Lamøy kommer til innlegg for SF. Fevang er på plass i feltet og header ballen kaldt og rolig inn til Arason.
    30'
    Martin Jensen kommer frem på venstre og får ballen i innleggsposisjon. Sender ballen over og utenfor målet til Odd.
    31'
    Gulsvik slår et godt innlegg inn i feltet. Dommer mener Lamøy er for tøff i duellen med Semb og det ender med frispark til Odd.
    33'
    Storbæk kommer alene mot Heier, midtbanespilleren får ballen for langt foran seg og Heier kan relativt enkelt plukke ballen foran beina hans.
    34'
    Odd 2 - 0 Sandefjord Fotball
    Nystuen feilberegner og slipper ballen forbi seg. Der dukker Børven opp, tar med seg ballen og chipper den iskaldt over Heier og inn i nettet. Pen avslutning av den unge spissen.
    34'
    Semb redder Odd. Klarerer unna bak en utspilt Arason. Torp som utfordrer på høyre og går av Hansen før han spiller ballen inn foran mål.
    36'
    Brenne sender ballen over alle inne i feltet og ut til 5-meter for SF.
    37'
    Hansen drar ned Torp. Frispark til SF i innleggsposisjon.
    39'
    Martin Jensen bommer fullstendig med frispark og Odd-forsvaret får en enkel jobb med å få ballen unna.
    40'
    Bentley roter det til og mister ballen til Rune Hansen. Han sikter mot Gulsvik inne i feltet. Innlegget blir akkurat for høyt og Arason kan plukka ballen uhindret.
    41'
    Mattias Andersson slår et bra innlegg, men inne i feltet står alle Odd-spillerne bom stille. Dermed går ballen forbi alle og til innkast på motsatt side.
    42'
    Gabrielsen header unna på første stolpe.
    43'
    Fevang prøver å finne Storbæk, men indreløperen blir effektivt skjermet unna av Alexander Gabrielsen i SF-forsvaret.
    44'
    Nystuen klarer og blokkere en heading som er på vei mot mål.
    44'
    45'
    Vi går til pause på en fullt fortjent 2-0 ledelse til hjemmelaget. Odd har god kontroll på kampen og kunne hatt et tredje mål også dersom centimeterne hadde vært snillere mot Andersson. Sandefjord har produsert svært lite. Laget prøver å spille seg ut bakfra, men er fryktelig upresise når spillet kommer over på Odds halvdel. Dette virker å være en enkel H så langt.
    45'
    46'
    Sandefjord begynner med en lang ball uten mål og mening som går helt inn til Arason.
    47'
    Gamle Torjus Hansen viser flotte kunster inne i 16-meteren til SF, men innlegget hans blir av for dårlig kvalitet.
    48'
    Nytt godt angrep av Odd ender med avslutning av Storbæk fra 15-meter. Storbæk sikter mot lengste kryss, bommer med en halvmeter.
    49'
    Gulsvik kommer til heading inne i boksen. Dommer mener dog han har vært for tøff i duellen med Semb, og da blir det frispark til Odd.
    50'
    Odd triller ball i bakre firer. SF står på egen halvdel og venter.
    52'
    Gulsvik bommer på en enkel pasning som kunne ha gitt Zanetti en god innleggsmulighet.
    53'
    SF er fryktelig slurvete for øyeblikket og gjør det enkelt for Odd.
    54'
    Begge lag har flere spillere i oppvarming.
    54'
    Rune Hansen klemmer til fra 20-meter. Et godt lavt skudd og Arason gjør en god redning.
    55'
    Fevang renser unna.
    56'
    Andersson prøver seg med en avslutning fra svært så skrått hold. Knaller ordentlig til, men skuddet går et par meter utenfor.
    57'
    Hagen slår langt og sikter mot Børven. Avleveringen blir altfor dårlig, og Heier kan slå 5-meter.
    58'
    Det ble ikke noe lykkelig gjensyn med Skagerak Arena for Fredrik Gulsvik. Rusler av etter en time uten å ha kommet til noen reelle sjanser.
    60'
    Torp er nær ved å finne Mane på 16-meteren, bommer med noen centimetre.
    61'
    En rolig periode på Skagerak Arena nå.
    63'
    Zanetti blir spilt opp til innlegg. Sender ballen rett i fanget til Arason.
    64'
    Begge lag roter fryktelig utpå der nå. Det går inflasjon i feilpasninger.
    65'
    Odd 3 - 0 Sandefjord Fotball
    River til seg ballen inn i 16-meteren og klinker kula opp i nettet. Igjen en solid avslutning av spissen.
    65'
    Man trenger ikke mye fantasi for å forstå at det er Torgeir Børven som er dagens mann på Skagerak Arena. Tre flott scoringer av spissen så langt.
    67'
    Mane kommer seg forbi Fevang, men et litt for langt touch fører til at Arason kan plukke ballen.
    69'
    Storbæk tar med seg ballen fra egen halvdel før han prøver avslutning fra 16-meter streken. Heier gjør en kvalifisert reddning i SF-målet.
    72'
    Kort corner som koker bort i kålen for SF.
    72'
    5463 tilskuere ser dagens kamp.
    73'
    Jone Samuelsen mener han har gjort seg fortjent til et frispark i duellen med Zanetti. Dommer Hagen er ikke enig og peker på 5-meterstreken.
    74'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Anders Rambekk
    Ut: Magnus Lekven
    75'
    Spillerbytte - Sandefjord Fotball
    Inn: Victor Demba Bindia
    Ut: Espen Nystuen
    75'
    Begge lag benytter anledningen til å sette inn på noen friske ben.
    76'
    Hjørnespark til Odd
    76'
    Straffe til Odd
    77'
    Odd scorer på straffe!
    Odd 4 - 0 Sandefjord Fotball
    Børven er iskald. Setter straffen høyt til venstre for Heier. 4 mål av Børven!!!