2 348
4 114

Ble dekket av Magnus Gamlem

Hei og velkommen til kveldens dekning av kampen mellom Kristiansund og Brann.
    Kåre Ingebrigtsen leder sin fjerde kamp som Brann-trener. Hittil har det resultert i én seier, én uavgjort og to tap.
    Kristiansund (4-2-3-1): Mbaye - Sørmo, Furu, Coly, Aasbak - Hopmark, Diop - Sørli, Skarsem, Pellegrino - Kastrati
    Brann XI (4–3–3): Opdal – Tveita, Kolskogen, Fjóluson, Kristiansen – Strand, Pedersen, Barmen – Taylor, Bamba, Grøgaard
    Amahl Pellegrino er Eliteseriens toppscorer med 18 mål og er i strålende form. Det blir spennende å se hvordan Brann-forsvaret håndterer Kristiansunds angrepsstjerne.
    Vgeard Forren er ute med skade. Fjóluson får sin debut på midtstopperplass i dag.
    McDermott har ikke spilt en seriekamp i 2020, men er i dag tilbake fra start. Han er Kristiansunds førstekeeper, men har vært langtidsskadet.
    Der er kampen i gang på Kristiansund stadion!
    1'
    Kastrati får en liten smell i åpningsminuttet, men det ser ut til å gå bra med spissen.
    1'
    Brann får slått inn fra venstre, men McDermott plukker trygt og godt.
    3'
    Brann som har hatt ballen mest i innledningen av kampen. Den første sjansen lar imidlertid vente på seg.
    6'
    Der må Opdal i aksjon. Stopper et skudd fra Skarem. God sjanse for midtbanespilleren!
    7'
    Enorm sjanse for Brann! Får slått inn fra venstre og det er Strand som får sjansen. Banker ballen til side for mål fra god skuddposisjon!
    10'
    Ny stor sjanse og nok en gang er det Strand! Innlegget kommer igjen fra venstre, men Strands avslutning går via et KBKø-bein og til corner.
    11'
    Brann får tildelt et hjørnespark
    11'
    Pellegrino får dratt seg inn fra venstrekanten, men roter bort ballen med en dårlig pasning.
    12'
    Aasbak får slått inn fra kanten, men Opdal plukker den.
    13'
    Nesten for Grøgaard etter et innlegg, men Kristiansund får den ut til corner.
    15'
    Det er Brann som har hatt de største sjansene så langt. Kristiansund er ingen enkel plass å komme til, men det er gjestene som har vært nærmest mål.
    17'
    Frispark til Brann på KBKs halvdel. Stusses utenfor mål - nok en brukbar mulighet til gjestene.
    17'
    Skarsem vinner et frispark til hjemmelaget helt nede ved eget mål.
    19'
    REDNING PÅ STREK! Tveita tråkler seg inn i feltet og finner Bamba på bakerste. Spissens avslutning stoppes på streken. Den skal sitte!
    22'
    Skudd på mål
    Taylor fyrer løs fra 18 meters hold. McDermott holder den greit, selv om forsøket var brukbart.
    26'
    Kristiansund får tildelt et hjørnespark
    Kastrati kjemper godt og sikrer hjemmelaget en corner.Pellegrino skal slå den.
    26'
    Hjørnespark
    Brann stusser corneren ut til et nytt hjørnespark på motsatt side. Aasbak skal ta den.
    27'
    Gult kort til Brann
    Jon-Helge Tveita
    Feller Pellegrino på en kontringsmulighet.
    28'
    Bamba og Coly i duell. Sistnevnte får frispark.
    31'
    Kristiansund angriper hurtig og Sørmo får slått inn. Men innlegget er fryktelig upresist.
    33'
    Opdal har mistet den ene kontaktlinsen og jobber med å få den på plass igjen. Fordel å ha synet på plass om Kristiansund skulle komme til noen farligheter.
    34'
    35'
    Kristiansund får rensket unna etter et innlegg fra Brann. Kunne blitt farlig om noen hadde plukket opp andreballen fra Bamba.
    38'
    Taylor og Bamba kombinerer fint i motstanders felt, men blir stoppet før de får avsluttet.
    40'
    Taylor får skutt, men til side for mål.
    40'
    Det er Brann som har vært det beste laget denne omgangen. Gjestene har hatt flere gode muligheter, og burde nok ha ledet. Kan noen av lagene finne nettmaskene før pause?
    43'
    Der prøver Pellegrino seg! Rykker forbi backen på kanten og drar seg inn i feltet. Avslutter fra spiss vinkel, og selv om Pellegrino er kapabel til det meste, blir skuddforsøket litt for vanskelig denne gangen.
    44'
    Det er lagt til to minutter.
    45'+1
    Grøgaard forsøker å tre gjennom Bamba, men forsøket stoppes. Kunne muligens skutt selv der.-
    45'+2
    Der sparkes de siste 45 minuttene i gang i Kristiansund.
    46'
    Bamba vender opp og skyter! Gjør en god jobb med å komme i skuddposisjon, men forsøket plukkes enkelt av keeper.
    47'
    Daniel Alexander Pedersen
    Klipper ned Skarsem på en kontring. Klart gult kort.
    48'
    50'
    Corneren går over alt og alle, og til innkast for Kristiansund på motsatt side.
    50'
    Kristiansund kontrer, men det blir for upresist. Ender opp med et innkast.
    51'
    51'
    Foreløpig ingen store sjanser denne omgangen. Kristiansund litt bedre med enn de første 45 minuttene.
    53'
    Kristiansund prøver å kontre, men pasningen fra Skarsem mot Pellegrino blir for upresis. De to diskuterer seg imellom.
    54'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Fredrik Haugen
    Ut: Daniel Alexander Pedersen
    55'
    Frispark til Brann. Skal svinges inn i feltet.
    57'
    Robert Taylor
    Taylor får det gule etter å ha gått ned i feltet. Brann-spilleren mener han skal ha straffe - dommeren gir han gult for filming.
    57'
    Så ut som det var litt kontakt der, men mulig at Taylor overspiller litt? Den situasjonen vil nok bli diskutert litt i etterkant.
    58'
    Kristiansund vil ha frispark på 16-meterstreken, men dommeren vinker spillet videre. Brann forsøker å kontre, men stoppes og får innkast.
    60'
    Sørli blir spilt gjennom, runder Opdal og blir felt av keeperen. Det dømmes straffe!
    61'
    Håkon Opdal
    61'
    Kristiansund scorer på straffe!
    Kristiansund 1 - 0 Brann
    Mål: Amahl Pellegrino
    Eliteseriens toppscorer banker ballen helt oppe i krysset! For en straffe! Den er umulig å stoppe for Opdal.
    63'
    Spillerbytte - Kristiansund
    Inn: Bendik Bye
    Ut: Sondre Sørli
    64'
    66'
    KBK kombinerer fint innenfor 16-meteren til Brann og til slutt er det Skarsem som får avsluttet. Over fra midtbanespilleren.
    68'
    Mer gnist i Kristiansunds spill nå. Har vært langt farligere etter pause.
    68'
    Inn: Liridon Kalludra
    Ut: Amidou Diop
    68'
    70'
    Hjørnesparket fra Kastrati blir styrt utenfor med en avslutning på første stolpe.
    71'
    Mål for Brann!
    Kristiansund 1 - 1 Brann
    Mål: Daouda Bamba
    UTLIGNING! Taylor banker ballen i stolpen via Hopmark. Ballen spretter videre til Bamba, som får styrt den inn fra kloss hold.
    73'
    75'
    Inn: Erlend Hustad
    Ut: Robert Taylor
    76'
    Enorm sjanse for Bamba! Coly kaster seg ned på streken og får avverget spissens avslutning.
    79'
    79'
    God temperatur i kampen nå! Begge lag presser på for den avgjørende scoringen, men det er Brann som er farligst i øyeblikket.
    82'
    Brann ble nok snytt for et straffespark da Coly reddet Bambas avslutning med hånden for seks minutter siden.