2-2

Det nærmer seg avspark på Åråsen.
    Lillestrøm gjør en forandring siden forrige kamp. Guy Roger Toindouba erstatter Johan Andersson. Hønefoss stiller med identisk startlag som sist.
    Da skal lagene straks ut på banen. Det er nydelig vær over Lillestrøm-området og god stemning på lekterna.
    Kapteinene Kippe og Lafton gjør hilsningene med dommerne. Kampen dømmes av ingen ringere enn Trygve Kjensli.
    Hønefoss åpner med ballen. Ender med et innkast høyt opp på høyresiden.
    1'
    Knudtzon legger igjen til Vaagan Moen, men Hønefoss får etablert seg.
    1'
    Riski slår inn til Hovda. Ruben Gabrielsen blokkerer Hønefoss-spillerens avslutning. Riski får igjen ballen, men Sead Ramovic kommer ut og holder den.
    3'
    Riise finner Vaagan Moen, som igjen slår gjennom Knudtzon. Hønefoss-forsvaret kommer seg bak ballen, men Lillestrøm biter seg fast på Hønefoss halvdel.
    4'
    Lillestrøm får tildelt et hjørnespark
    Petter Vaagan Moen
    Nikkes unna av Magnussen og Lafton.
    4'
    Lillestrøm fortsetter med ballen inne på Hønefoss sin halvdel.
    5'
    Gabrielsen med innkast.
    6'
    Ender med corner. Den slås mot Kippe. Hovda rydder opp.
    6'
    Hønefoss klarerer på ny.
    7'
    Lafton går i bakken etter en duell med Kippe. Midtstopperen får frispark.
    8'
    Lafton er tilbake på banen igjen etter å ha fått hjelp fra sidelinjen.
    9'
    Mora får frispark etter en duell med Ringstad. Hønefoss med frispark i god posisjon.
    10'
    Groven svinger inn med venstrebeinet. Bjørn Helge Riise rydder opp!
    11'
    Crosser mot Palmason, slurvete og ballen går ut til Hønefoss-innkast.
    12'
    Hovda forsøker seg langs venstresiden, ender med femmeter.
    13'
    Vaagan Moen runder både Haugen og Groven før han slår inn. Lafton rydder unna.
    14'
    Hønefoss får tildelt et hjørnespark
    Riku Riski
    15'
    Mål for Hønefoss!
    Lillestrøm 0 - 1 Hønefoss
    Målgivende: Riku Riski
    Sigurdsson får gå opp helt alene og stanger ballen inn bak Ramovic fra 6-7 meter. Slapt markeringsspill av Lillestrøm.
    15'
    Omoijuanfo legger inn. Ballen får en merkelig bue og Clark må rygge veldig. Den solide sisteskansen får etter hvert kontroll på egen retur.
    20'
    Hønefoss har fått kampen inn i sitt spor. Lynraske Riski vil også få mer bakrom når LSK må angripe.
    22'
    Clark sleiver med en pasning til Groven. Palmason får angripe, men klarer ikke finne noen av lagkameratene i boksen.
    23'
    Omoijuanfo svinger inn fra LSKs venstreside. Hønefoss-forsvaret nikker unna.
    25'
    Vaagan Moen og Riise snubler i hverandre på vei fremover og Høenfoss overtar ballen.
    27'
    Riise slår inn, men Örn Sigurdsson nikker unna.
    29'
    Heiner Mora finter bort Stian Ringstad, men backen kommer seg på plass igjen og takler til corner.
    29'
    Alexander Groven
    Kippe rydder opp!
    29'
    Kippe slår ballen ut til innkast istendefor å spille den tilbake til Ramovic.
    32'
    Groven skyter med venstrebeinet, men Palmason blokkerer.
    33'
    Lillestrøm ruller ballen i forsvarsfireren.
    34'
    Palmason blir for arrogant da han skal flikke ballen videre til Gabrielsen og Hønefoss får angripe.
    35'
    Groven takler Vaagan Moen som ikke får frispark. Groven takles igjen av Palmason, og får frispark. Publikum raser mot dommer Kjensli.
    37'
    Riise går rundt Helge Haugen og går i bakken. Frispark igjen.
    37'
    Petter Vaagan Moen skal slå inn med venstrebeinet. Clark kommer ut og holder ballen.
    38'
    Riise slår langt. Clark kommer ut og plukker ballen på ny.
    40'
    Knudtzon jager et tilbakespill mot Clark som slår langt. Ender med at Østli nikker hjem til Ramovic.
    42'
    Gult kort til Hønefoss
    Rune Bolseth
    Takler Vaagan Moen og får kampens første gule kort.
    42'
    Frisparket slås mot bakre stolpe, men vinkes av for offside.
    43'
    Nå er det Hønefoss som får frispark. Groven slår inn, men Ruben Gabrielsen rydder opp. Lillestrøm kontrer, men Guy Roger Toindouba treffer ikke skikkelig når han skal avslutte.
    44'
    Alexander Groven overrasker Ramovic og skyter med venstrebeinet i korthjørnet. Ramovic får slått til corner.
    45'+1
    Riku Riski
    Slås mot Lafton som header inn igjen i feltet. LSK klarerer.
    45'+1
    Det er lagt til to minutter på Åråsen.
    45'+2
    45'+3
    0-1 ved halvspilt på Åråsen. Vertene åpnet best, men Örn Sigurdsson fikk stå alene og nikke inn en corner. Etter scoringen har Hønefoss fått kampen i sitt spor, og kampen har blitt stykket opp med mye frispark.
    Da sparkes straks i gang de siste 45 minuttene.
    45'
    Ringstad kommer opp langs venstre. Ballen går etter hvert til Knudtzon som skyter. Håpløst utenfor!
    47'
    47'
    Heiner Mora ligger nede og må få hjelp. Får voldsom pipekonsert fra hjemmepublikummet.
    49'
    Mål for Lillestrøm!
    Lillestrøm 1 - 1 Hønefoss
    Mål: Erling Knudtzon
    Merkelig scoring! Palmason slår inn langs bakken. Ballen triller mot Knudtzon som setter frem tåa. Han treffer ikke godt, men ballen sniker seg via Clark og stolpen, før den såvidt triller over streken. 1-1 på Åråsen.
    50'
    Da har Lillestrøm fått en pangåpning på denne 2. omgangen.
    52'
    Omoijuanfo takler tøft og får frispark!
    54'
    Knudtzon spiller ut til Vaagan Moen som kommer løpende. Ringstad får ballen og slår knallhardt inn foran mål. Ingen av Lillestrøms angripere når ballen.
    56'
    Lillestrøm kombinerer fint på sin venstresiden. Både Vaagan Moen og Knudtzon får etterhvert avslutte, men blokkeres begge ganger.
    58'
    Mendys første touch på ballen går utover dødlinjen.
    59'
    Riise med et svakt frispark over hele feltet og ut til femmeter for Clark.
    61'
    Riku Riski
    Går over alle og ut til femmeter.
    62'
    Østli og Kippe slurver i pasningsspillet bak der. Ramovic får ballen, men treffer godt og slår langt!
    63'
    Bolseth med en stikker til Riski. Han avslutter mot korthjørnet, men Ramovic kontrollerer ballen ut. Bra gjort av Bolseth først!
    64'
    Lillestrøm 1 - 2 Hønefoss
    Mål: Riku Riski
    Hønefoss biter seg fast. Omoijuanfo og Toindouba er begge unøyaktige på egen halvdel. Ballen ender hos Riski som lader slegga og skyter ballen oppe i Ramovics lengste hjørne.
    64'
    God prestasjon av Riski, som var frempå tok ganger i løpet av et minutt!
    67'
    Nå må Lillestrøm framover igjen!
    67'
    Riski setter fart langs venstresiden, men Vaagan Moen rydder opp.
    70'
    Hønefoss prøver på ny og får corner etter at et skudd blokkeres.
    70'
    Corneren er for kort og Lillestrøm klarerer.
    71'
    Hønefoss fortsetter å kjøre kampen her nå. Har hatt ballen mye og høyt inne på LSKs halvdel minuttene etter scoringen.
    71'
    Riise og Örn Sigurdsson sklir på samme ball. Sistnevnte når den først og takler utover sidelinjen.
    72'
    Omoijuanfo slår inn, men Clark holder ballen i fast grep.
    73'
    Riski stikkes i bakrommet på ny. Offside.
    74'
    Lillestrøm angriper og Bjørn Helge Riise forsøker seg, keeper Clark holder på nytt.
    74'
    Spillerbytte - Lillestrøm
    Inn: Mathis Bolly
    Ut: Erling Knudtzon
    74'
    Da har Haglund brukt opp alle sine tre bytter.
    75'
    Ringstad og Bolly kløner det til. Riski slår inn mot mål hvor innbytter Mendy kommer skliende. Han treffer godt, men avslutningen går rett utenfor.
    77'
    Bolly setter fart og fyrer av. Ballen går et godt stykke utenfor.
    77'
    Bolly leter etter Andersson, men hans touch går ut til femmeter for Clark.
    79'
    Lillestrøm med initiativet nå.
    80'
    Bolly setter fart på nytt, men avslutningen blokkeres igjen.
    81'
    Gult kort til Lillestrøm
    Frode Kippe
    Er for sent inne i Heiner Mora.
    81'
    Mora er for sent inne i Ringstad som går rett i bakken. Lillestrøm får frispark.
    82'
    Lillestrøm med hele laget høyt i banen.
    84'
    Tiden går Hønefoss sin vei nå.
    85'
    Spillerbytte - Hønefoss
    Inn: Mats Andre Kaland
    Ut: Riku Riski
    86'
    LSK flytter Kippe høyt opp i banen.
    86'
    To store målsjanser for Heiner Mora. Først skyter han knallhardt midt på Ramovic. Returen nikker han like utenfor det lengste hjørnet.
    88'
    Fin LSK-mulighet. Frispark på 17-18 meter. Bjørn Helge Riise gjør seg klar!
    88'
    Riise banker til mot lengste hjørnet. Clark gjør jobben og slår unna!
    89'
    Det legges til fire minutter på Åråsen.
    90'+1
    Lillestrøm 2 - 2 Hønefoss
    Mål: Johan Andersson
    Målgivende: Mathis Bolly
    Bolly dribler seg vakkert fri på venstresiden og lobber ballen inn i feltet. Bjørn Helge Riise kaster seg rundt men bommer på ballen. Det gjør ikke Johan Andersson, som tar den vakkert ned og banker inn 2-2.
    90'+1
    Lillestrøm angriper. Bolly setter fart på nytt, slår inn i feltet. Der her Johan Andersson som dribler av en Hønefoss-spiller. Slår ut til Helstad, som legger inn til Riise. Han vinkes av for offside.
    90'+5
    90'+5
    Riise ble snytt for seiersmålet. Reprisene i ettertid ser ut som om det er Helstad som er i offside, ikke Bjørn Helge Riise. Uansett ender det 2-2 på Åråsen!
    Lillestrøm slo tilbake to ganger. Magnus Halgund traff godt på sitt dobbeltbytte. 2-2-målet stod nemlig Mathis Bolly og Johan Andersson bak.