3-2
Brunes90'+5
1 968
1 959

Hei og velkommen til 6. runde i Eliteserien, og dagens kamp på Aker Stadion, Molde mot Strømsgodset. Mitt navn er Saravin Sadasaralingam, og skal oppdatere fra denne kampen.
    Dagens heimelag ligger på ein beskjeden 8. plass, med 7 poeng etter seks kamper. Dei har 2 seiere, 1 uavgjort og 3 tap, noko som er overraskande for eit lag som skal kjempe i toppen.
    Dagens bortelag ligg heilt nede på 15. plass, med 4 poeng etter 5 kamper. Dei har 1 seier, 1 uavgjort og 3 tap, og går dermed for sin andre seier på ærverdige Røkkeløkka.
    Etter tre strake tap, fekk Godset ein opptur sist med 1-1 mot VIking på bortebane. Molde på sin side står med to strake no, etter ein dårlig start på sesongen som resulterte i 1 poeng på 4 kamper.
    Det nærmer seg kampstart, og laga er ute på oppvarming no. Ingen overraskelser i lagoppstillingene, og begge lag kjører på med tre midtstoppere.
    Dagens dommere er Daniel Higraff fra Forus og Gausel Idrettslag, assistentene er Ivar Askeland fra Kvernbit IL og Erland Hareland fra Lesja IL. Dagens 4. dommer er Oliver Skaret Barsøe fra Namsos IL.
    Da gjer spelarane seg klare til å massere ut på bana til avspark.
    "Her kommer Molde" runger over Aker stadion på denne solfylte dagen.
    0'
    Eikrem setter kampen i gang med avsparket.
    0'
    Eriksen vinner eit innkast.
    0'
    Assistentdommer har tungt flagg, og Eriksen blir vinka av etter han kjem til skudd.
    1'
    Godset triller ball.
    2'
    Etter at Godset har trilla mykje ball, vinner dei et frispark på Molde sin banehalvdel. Ballen blir slått framover, men til ingen nytte.
    4'
    Eriksen treffer tverra! Han trasker ballen opp til seg og på halvveis brasse, setter han den i tverra.
    6'
    Mannsverk med avslutning midt på keeper fra 20 meter.
    6'
    Linnes legger inn til Eikrem, som avslutter i en Godsetspiller.
    8'
    Ipalibo med skudd over mål etter eit langt kast fra Vilsvik.
    10'
    Tas kort på egen banehalvdel.
    10'
    12'
    Hagelskjær med langt innkast, som ender med at Grødem header utafor.
    14'
    Mykje fram og tilbake fra begge lag no.
    19'
    Mehnert og Mannsverk ligger nede med hodeskade, men det ser ut til å gå bra.
    20'
    Løvik blir tatt på egen banehalvdel, og Haugan setter kjapt i gang.
    21'
    Grødem blir tatt litt, men ikke nok til frispark, tar ballen med hendene, dommer dømme frispark til Godset.
    23'
    Litt kjapp der Gulliksen.
    24'
    Skyter via Godsetspiller og får corner. Tas kort, og slås inn, som blir slått ut, men Eriksen kommer til avslutning som går til ny corner.
    26'
    Dårlig slått, går rett ut.
    27'
    Eriksen kriger godt utpå der.
    29'
    Mehnert tar Mannsverk på rundt 30 meter. Eikrem slår inn, men Hagelskjær bommer på ball.
    30'
    Grødem med avslutning over fra 25 meter.
    32'
    Eikrem trer Grødem gjennom, men Grødem rekker ikke ballen.
    34'
    Slås inn på første, men heades ut.
    36'
    Mål for Molde!
    Molde 1 - 0 Strømsgodset
    Mål: Martin Linnes
    Linnes setter den fra 30 meter! Etter fleire forsøk fra dei andre Moldespillerne, men så klarer Godset ut, og da tenker Martin Linnes at det er like greit å fyre av fra 30 meter. Den går i ein bue og rett i krysse bak Myhra. For et mål publikum fekk sett, og kampen tok rett og slett fyr litt før pause.
    36'
    Tas kort.
    39'
    Tar frisparket kjapt etter at det gule er gitt.
    39'
    Gult kort til Strømsgodset
    Tobias Fjeld Gulliksen
    Tar Mannsverk på midten.
    39'
    Tas kjapt.
    40'
    Holdes igjen av Stengel..
    44'
    Breivik blir spelt gjennom, men får ikke kontroll på ballen. Situasjon blei sjekka av VAR om Breivik skulle hatt straffe, men det fekk han ikke.
    45'+1
    45'+1
    Førsteomgang er over, og den starta veldig kjedelig for publikum. Etterkvart fekk Molde meir og meir kontroll på kampen, og Linnes satte ballen i mål fra 30 meter på nydleg vis etter 37min. Laga får nok å snakke om i pause og vi gler oss til andreomgangen.
    45'
    Spillerbytte - Molde
    Inn: Markus André Kaasa
    Ut: Magnus Grødem
    45'
    Da er andreomgang i gang.
    45'
    Tiedemann blir tatt, og frisparket blir slått opp av Karlstrøm.
    45'
    Slås inn, men blir eit innkast til Molde tilslutt.
    46'
    Karlstrøm bokser den ut.
    50'
    Slås gjennom feltet.
    54'
    Spillerbytte - Strømsgodset
    Inn: Jonatan Braut Brunes
    Ut: Jostein Ekeland
    55'
    Inn: Halldor Stenevik
    Ut: Thomas Grøgaard
    56'
    Der setter kaptein Magnus Wolff Eikrem seg ned. Får behandling av fysio.
    58'
    Inn: Veton Berisha
    Ut: Magnus Wolff Eikrem
    Går av etter behandlinga.
    58'
    Slås langt mot Ipalibo som stusser videre.
    59'
    Mål for Strømsgodset!
    Molde 1 - 1 Strømsgodset
    Mål: Marcus Johnson Mehnert
    Målgivende: Jonatan Braut Brunes
    Og der utligner Strømsgodset. Braut Brunes sender Mehnert gjennom, som kontrollert setter ballen i mål. Og dermed er vi like langt. Strømsgodset har trykt på etter utligning og den kom plutselig ut av ingenting.
    60'
    Tas kjapt på egen banehalvdel.
    62'
    Godset setter fart mot mål, men klarer ikke få kontroll på kula etterkvart og det ender med 5 meter.
    64'
    Molde 2 - 1 Strømsgodset
    Mål: Sivert Mannsverk
    Målgivende: Emil Breivik
    Molde ruller fint opp og Berisha legger den inn. Linnes går for skudd, men blir blokkert, og ballen havner hos Breivik. Breivik spiller den til Mannsverk på 18 meter som fyrer av og setter den fint i mål. Dermed er Molde opp i ledelsen igjen.
    66'
    Det er solgt 6423 billetter og sesongkort til dagens kamp. Det nok under 6000 på stadion idag...
    70'
    Linnes blir spilt gjennom på høgresida og legger inn på Berisha som prøver å flikka den i mål med hælen, men 40 millonsmannen skuffer nok heile stadion med bommen.
    71'
    Inn: Jonas Therkelsen
    Ut: Ipalibo Jack
    71'
    73'
    Molde 3 - 1 Strømsgodset
    Mål: Emil Breivik
    Målgivende: Veton Berisha
    Det blir spelt ein lang ball opp mot Berisha som slår ballen til Breivik på 16 meter og han setter den i lengste på vidunderlig vis. Dermed står det 3-1 til Molde.
    76'
    Målet sjekkes for offside av VAR. Dette tok sin tid, og heile stadion buer. Målet står! Der slapp heldigvis VAR-ansvarlig i Molde FK, Viktor Johansen Westgaard og komme i aksjon, heldig der.
    77'
    Tiedemann bryter ned Brauten.
    79'
    Inn: Kreshnik Krasniqi
    Ut: Tobias Fjeld Gulliksen
    81'
    Inn: Erling Knudtzon
    Ut: Martin Linnes
    82'
    Tas kjapt.
    82'
    Mannsverk nede med krampe. Kjem seg opp igjen.
    85'
    Inn: Eric Kitolano
    Ut: Kristian Eriksen
    87'
    Inn: Martin Bjørnbak
    Ut: Benjamin Tiedemann
    87'
    Slår opp mot Berisha.
    89'
    Tas kort.
    90'+1
    Langt kast fra Vilsvik som ender i ingenting.
    90'+3
    Kitolano kjem på kontring, men blir stoppa.
    90'+4
    Molde 3 - 2 Strømsgodset
    Mål: Jonatan Braut Brunes
    Målgivende: Kreshnik Krasniqi
    Og der kommer det ein redusering heilt på tampen fra Braut Brunes. Det slås ein lang ball mot Valsvik som header videre til Krasniqi som stusser Braut Brunes gjennom. Braut Brunes setter ballen i mål på ekte Braut-vis, men 3-2 målet kom dessverre for Braut forseint.
    90'+5
    Berisha ligger nede med skade etter at avsparket er tatt, og dommer blåser kampen av.
    90'+8
    90'+8
    Kampen ender dermed 3-2 til Molde, som kan glede seg over tre poeng i dag, etter scoring av Linnes, Mannsverk og Breivik. Strømsgodset må reise heim med 0 poeng i bagasjen, og tabellsituasjonen til Godset blei ikke forbedra i Molde. Mehnert setter utligninga og Braut får eit trøstemål på slutten. Spørsmålet er når Braut Brunes får starte igjen etter at han er involvert i begge måla idag. Uansett så var det ein målrik og gøy kamp, og håper dere fekk ein god oppdatering. Dermed takker eg for meg, og ønsker alle sammen god helg.