Danny Makkelie signaliserer et frispark til AC Milan på egen banehalvdel.
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Newcastle United FC.
    Frispark for Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    11'
    Frispark til AC Milan på halvdelen til Newcastle United FC.
    12'
    Miguel Almiron
    Sjanse til Newcastle United FC! Miguel Almiron er nær ved å score, men keeper redder.
    15'
    AC Milan, prøver et skudd, men det reddes
    15'
    Fabian Schar
    Fabian Schar (Newcastle United FC) kommer seg fri på St James' Park, men avslutningen går utenfor.
    18'
    AC Milan fosser fremover, men Danny Makkelie blåser for offside på St James' Park.
    19'
    Danny Makkelie tildeler Newcastle United FC en corner. Miguel Almiron sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    21'
    Rafael Leao
    AC Milan angriper i Newcastle upon Tyne. Rafael Leao fyrer av et skudd som går utenfor.
    24'
    Anthony Gordon
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) kommer till avslutning, men headingen går ikke i mål.
    26'
    26'
    Frispark AC Milan.
    26'
    Frispark Newcastle United FC.
    27'
    Mål for Newcastle United!
    Newcastle United 1 - 0 AC Milan
    Mål: Joelinton
    Målgivende: Lewis Miley
    Mål! Joelinton gir Newcastle United FC ledelsen 1-0 i Newcastle upon Tyne. Det er en fin assist fra Lewis Miley.
    33'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til AC Milan.
    35'
    Kan Newcastle United FC utnytte noe godt av dette farlige frisparket?
    38'
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til Newcastle United FC på egen banehalvdel.
    39'
    Kieran Trippier (Newcastle United FC) slår en corner fra høyre side på St James' Park.
    40'
    Frispark til Newcastle United FC på halvdelen til AC Milan.
    40'
    Gult kort til AC Milan
    Rafael Leao
    Rafael Leao (AC Milan) opptrer usportslig og dommeren viser fram det gule kortet.
    40'
    I Newcastle upon Tyne slår Kieran Trippier en corner fra høyre.
    45'+1
    45'+1
    Mike Maignan
    Dommer Danny Makkelie viser Mike Maignan (AC Milan) det gule kortet.
    45'+2
    45'+2
    Callum Wilson
    Newcastle United FC fosser forover og Callum Wilson fyrer av et skudd på mål som keeper avverger.
    46'
    46'
    47'
    49'
    Anthony Gordon (Newcastle United FC) kommer til en målsjanse på St James' Park, men klarer ikke å score.
    51'
    Newcastle United FC angriper i Newcastle upon Tyne. Callum Wilson avslutter på mål, men greier ikke å score.
    51'
    51'
    I Newcastle upon Tyne har et frispark blitt tildelt bortelag.
    52'
    53'
    Kieran Trippier (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på St James' Park.
    56'
    57'
    57'
    Danny Makkelie tildeler AC Milan en corner. Alessandro Florenzi sparker ballen inn fra det høyre cornerflagget.
    58'
    Mål for AC Milan!
    Newcastle United 1 - 1 AC Milan
    Mål: Christian Pulisic
    Målgivende: Olivier Giroud
    Mål! AC Milan utligner på St James' Park. Målscorer: Christian Pulisic. Olivier Giroud var nest sist på ballen.
    59'
    Spillerbytte - Newcastle United
    Inn: Alexander Isak
    Ut: Anthony Gordon
    Newcastle United FC bytter ut Anthony Gordon med Alexander Isak. Dette er det første byttet som Eddie Howe gjør i dagens kamp.
    62'
    Inn: Dan Burn
    Ut: Kieran Trippier
    Newcastle United FC gjør sitt andre bytte. Kieran Trippier erstattes av Dan Burn.
    63'
    64'
    Alessandro Florenzi (AC Milan) slår en corner fra venstre side på St James' Park.
    66'
    Alexander Isak
    Sjanse! Newcastle United FC avanserer forover, men Alexander Isak avslutter utenfor.
    67'
    68'
    Skudd på mål, Newcastle United
    69'
    69'
    Spillet har blitt midlertidig stoppet i Newcastle upon Tyne fordi Mike Maignan får behandling for en skade på banen.
    71'
    AC Milan slipper å klare seg uten Mike Maignan som kommer tilbake på banen i Newcastle upon Tyne.
    71'
    Inn: Sean Longstaff
    Ut: Lewis Miley
    Eddie Howe (Newcastle United FC) gjør sitt tredje bytte for dagen. Sean Longstaff erstatter Lewis Miley.
    71'
    Gult kort til Newcastle United
    Joelinton
    Joelinton (Newcastle United FC) får sitt første gule kort, og må nå passe seg for ikke å få et til.
    72'
    72'
    Spillerbytte - AC Milan
    Inn: Tommaso Pobega
    Ut: Ruben Loftus-Cheek
    Bytte for AC Milan. Tommaso Pobega kommer inn for Ruben Loftus-Cheek på St James' Park.
    73'
    Inn: Luka Jovic
    Ut: Christian Pulisic
    Fjerdedommeren signaliserer et bytte for AC Milan. Inn kommer Luka Jovic, mens Christian Pulisic tar plass på benken.
    73'
    75'
    Dommer Danny Makkelie venter med å sette i gang spillet fordi Davide Calabria ligger nede.
    76'
    Newcastle United FC tildelt et frispark på egen banehalvdel.
    77'
    Davide Calabria er på beina igjen og fortsetter kampen.
    77'
    78'
    Luka Jovic
    Luka Jovic (AC Milan) får et gult kort av dommer Danny Makkelie.
    78'
    Rafael Leao
    Rafael Leao (AC Milan) kommer til avslutning på St James' Park - i stolpen! Oi, oi, oi.
    79'
    Yunus Musah
    Yunus Musah (AC Milan) mottar sitt første gule kort for dagen på St James' Park.
    80'
    80'
    82'
    Hjørnespark til AC Milan
    82'
    Inn: Samuel Chukwueze
    Ut: Yunus Musah
    AC Milan bytter ut Yunus Musah med Samuel Chukwueze.
    83'
    Inn: Noah Okafor
    Ut: Olivier Giroud
    Stefano Pioli gjør dagens fjerde bytte i Newcastle upon Tyne, når han tar ut Olivier Giroud og setter inn Noah Okafor.
    83'
    Newcastle United 1 - 2 AC Milan
    Mål: Samuel Chukwueze
    Målgivende: Noah Okafor
    AC Milan leder 1-2 etter en scoring av Samuel Chukwueze. Noah Okafor sto for den målgivende pasningen.
    84'
    88'
    Inn: Davide Bartesaghi
    Ut: Rafael Leao
    AC Milan bytter ut Rafael Leao med Davide Bartesaghi. Dette er det femte byttet som Stefano Pioli gjør i dagens kamp.
    88'
    90'
    Alessandro Florenzi
    Alessandro Florenzi (AC Milan) pådrar seg et gult kort.
    90'
    Sean Longstaff (Newcastle United FC) løfter inn en corner fra venstre på St James' Park.
    90'+3
    Skudd utenfor mål, AC Milan
    90'+3
    Fikayo Tomori
    Fikayo Tomori (AC Milan) fyrer av et skudd - i stolpen! Oi, oi, oi.
    90'+4
    Danny Makkelie signaliserer et frispark til AC Milan like utenfor Newcastle United FC-området.