Odd(4-3-3): Rossbach - Ruud, Bergan, Oldrup, Grøgaard - Nordkvelle, Våge Nilsen, Samuelsen - Riski, Occean, Zekhnini.
    Brann(4-3-3): Leciejewski - Nouri, Wormgoor, Acosta, Kristiansen - Skaanes, Barmen, Haugen - Vega, Orlov, Rolantsson.
    Vi er i gang på Skagerak!
    1'
    Skudd på mål fra Rolantsson. Rett på Rossbach.
    3'
    Brann som har vært det beste laget de første minuttene. Hatt mye ball og kommet til et par halvsjanser. Står høyt når de ikke har ball.
    6'
    Leciejewski fint ute og bokser.
    8'
    Etter Branns gode start har Odd tatt mer og mer over i Skien.
    11'
    Odd ruller opp på venstresiden, men Brann-forsvaret får headet unna. Brann går rett i angrep, men fremspillet mot Skaanes er ikke presist nok. Fin start på matchen.
    12'
    Brukbar Odd-mulighet. Et innlegg når Riski på bakerste. Han smeller til på volley, men skuddet blokkeres og det blir corner.
    14'
    Går over alt og alle. Svakt.
    15'
    Zekhnini og Kristiansen havner i løpsduell. Lynhurtige Kristiansen løper opp Odd-spilleren og setter i gang en kontring for Brann.
    16'
    Ser nesten ut som hockey. Brann triller dypt inne på halvdelen til Odd, men hjemmelaget forsvarer seg godt.
    17'
    Nouri med en smart pasning til Vega, men sistnevnte er i offside.
    18'
    Nå er det Odd som eier ball. Triller og triller, men også bergenserne er flinke til å forsvare seg.
    20'
    Brann kommer! Rolantsson med en fin stikker til Kristiansen, som kommer som en tornado. God jobb av Riski, som klarerer til corner.
    21'
    Rossbach plukker greit og setter tidlig i gang, men svak igangsetting. Brann overtar.
    22'
    Orlov får ball i av Haugen boks og skyter på første. Oldrup Jensen fint nede og klarerer til corner.
    22'
    Rossbach får aldri kontroll. Odd klarerer, Brann vinner tilbake ball.
    23'
    Ender hos Vega. Banker til, men skuddet sniker seg et par centimeter utenfor stolpen til Rossbach. Nesten!
    24'
    Nordkvelle søker Occean i boks. Barnemat for Leciejewski.
    25'
    Mye svake innlegg fra Odd nå. Ingen når frem i boks, alle klareres. Brann gode til å forsvare seg.
    27'
    Vega banker til fra distanse. Via en Odd-spiller og til hjørnespark.
    28'
    Rossbach god i boks denne gang. Plukker greit.
    29'
    Brann prøver å stå høyt når Odd har ball. Tvinger hjemmelaget itl å slå langt, men de er flinke til å spille seg ut.
    30'
    Gode tendenser fra Odd-mannskapet. Riski kommer rundt på høyre og slår inn, men via Kristiansen - også seg selv igjen. Leciejewskis ball.
    31'
    Blåses mot Barmen i duell. Odd får frispark på rundt 30 meter. Kan slå inn og flytte opp, men velger å sette i gang kort.
    34'
    Vega har mulighet både til å slippe ut høyre til Nouri og skyte selv, men benytter seg av alternativ tre: spille bort ballen. Nordkvelle vinner og Odd får frispark.
    35'
    Hele angrepstrioen til Odd har vært fraværende de første 35-36 minuttene. Nesten ikke vært nær ballen, hverken Zekhnini, Occean eller Riski.
    36'
    Nouri kom til Brann fra Start i 2015 og startet samtlige kamper siden den gang. Vært solid også, spilt bra på høyrebacken. Startet bra i dag og vært bra defensivt og offensivt, Nouri.
    37'
    Nouri med en stikker til Skaanes. Han slår inn, men i feltet er Rossbach med sin gjenkjennelige "manbun" - sveisen hvor man har håret i en strikk. Plukker enkelt og setter i gang en Odd-kontring.
    38'
    Nå er det mye dårlig fra hjemmelaget. Våge Nilsen slår inn i boks, men der er det ingen hvitkledde. Fagermo ser noe betenkt ut på benken.
    39'
    Zekhnini slår inn til Occean, som får et dårlig førstetouch. Kristiansen med en lang tå klarerer til corner.
    40'
    Acosta er råsterk og stanger unna. Odd-kast høyt i banen.
    41'
    Brann overtar. Kunne nok trengt litt Braaten-magi, for det er stillestående offensivt for bergenserne nå. Men han er suspendert.
    43'
    Hører Brann-supporterne tydeligere enn Odd-supporterne nå. Lett å høre hvem som har vært best den første omgangen.
    44'
    Haugen prøver seg fra distanse. Svakt forsøk - langt utenfor.
    45'
    45'
    46'
    Og vi er i gang igjen! Odd med avspark i andre akt.
    46'
    Spillerbytte - Odd
    Inn: Oliver Berg
    Ut: Fredrik Nordkvelle
    Ikke et fyrverkeri av en omgang fra Nordkvelle. Inn med Berg.
    46'
    - Vi må mer inn mellom stopperne og backene deres, sier Fagermo i pausen. Sier også at de fikk sin første mulighet i omgangen etter 41 minutter med at de gjorde akkurat det.
    47'
    Nesten at Occean får hodet på ballen, men bare nesten. Og nesten rir ingen av hesten.
    49'
    Våge Nilsen prøver å spille gjennom Zekhnini, men der står to Brann-spillere klare for å bryte. Wormgoor er den som bryter og Brann overtar.
    51'
    Brann eier mye ball innledningsvis i den andre omgangen også. Odd gode til å forsvare seg.
    52'
    Samuelsen blir revet ned av Barmen på 35 meter. Odd flytter opp og Ruud gjør seg klar for å svinge inn.
    53'
    Slås inn av Ruud, men det klareres. Odd beholder ball.
    54'
    Ruud slår langt retning Occean, men avleveringen fra backen er upresis. Leciejewski har kontroll.
    55'
    Nå skjer det fryktelig lite på Skagerak Arena. Mye dueller og få sjanser.
    56'
    Oldrup Jensen får hodet på ballen, men header like utenfor!
    56'
    Nouri kommer rundt på kant og slår inn. Via en Odd-forsvarer og til corner.
    57'
    Lander midt i feltet, men en liggende Occean får klarert.
    58'
    Gult kort til Odd
    Rafik Zekhnini
    Dommer Hansen mener at Zekhnini sparker vekk ballen etter at ballen er ute av banen, noe den er. Helt unødvendig av Zekhnini, som får gult. Utrolig.
    59'
    Børven gjør seg klar for å komme innpå.
    60'
    Odd triller mer ball nå, men ikke noe voldsom bedring fra den første omgangen. Har ikke skapt noe i åpent spill det første kvarteret.
    60'
    Spillerbytte - Brann
    Inn: Torgeir Børven
    Ut: Jakob Orlov
    64 Eliteserie-kamper fikk Børven for Odd. Nå er han igjen på Skagerak - denne gang mot gamleklubben.
    61'
    Samuelsen titter opp fra sin høyre midtbaneposisjon før han slår inn i boks. Der er det få hvitkledde. Acosta stanger ballen unna.
    62'
    Veldig stillestående på Skagerak for øyeblikket. Lite som skjer i skrivende stund: sjansefattig med to lag som er gode til å forsvare seg.
    64'
    7828 tilskuere på Skagerak i dag.
    65'
    Stygg etterslenger fra Barmen. At han ikke får gult der er smått utrolig. Har to gule, Barmen, må stå over med gult i dag.
    66'
    Berg tester slegga etter fint veggspill med Occean. Rett på Leciejewski, som har god kontroll.
    68'
    Skaanes slår inn i boks. Treffer hånda til Oldrup Jensen. Det ropes - selvfølgelig - på straffespark. Ingenting, sier dommer Hansen.
    69'
    Nå er det Odd som vil ha straffe! Occean og Wormgoor i duell. Ser ut som det er Occean som sparker seg selv på leggen. Uansett: Corner til Odd.
    69'
    Occeans heading går over.
    70'
    Nå er det Odd som kjører. Brann ligger laverer med samtlige spillere på 35 meter og innover.
    71'
    Inn: Peter Orry Larsen
    Ut: Deyver Vega
    73'
    "Å Bergen by, å Bergen by, er nydelig, er nydelig, å Bergen by er nydeliiiiig", runger utover Skagerak for øyeblikket. Hører ikke mye fra Odd-fansen nå.
    73'
    Riski slår inn i boks og finner Occean. Wormgoor er fint med og klarerer til corner.
    74'
    Corneren fra Grøgaard heades unna av Acosta også Wormgoor.
    74'
    Riski brenner kampens største mulighet! Litt ut av ingenting får plutselig finnen ballen alene med Leciejewski. Avslutningen går rett på den polske sisteskansen! Herlig stikker av Zekhnini, som trer ballen mellom beina på Acosta, men Leciejewski holder Brann inne i kampen med en kjemperedning!
    75'
    "Nå ta'vi'rem", høres nå fra Odd-supporterne. Nå våknet hjemmefansen!
    75'
    Odd festet et lite grep nå, men skaper fortsatt ikke det helt store. Brann - anført av stopperkjempene Wormgoor og Acosta - har vært bra defensivt.
    78'
    Ti minutter igjen. Har denne kampen en vinner?
    80'
    Skaanes har bare hatt fire innhopp i EL før i dag. Spilt en god kamp og løpt utrettelig, Branns midtbanespiller.
    82'
    Ruud banker til fra 20 meter. God klem i skuddet, men Leciejewski er nok en gang bra med og har kontroll.
    83'
    Inn: Stefan Mladenovic
    Ut: Rafik Zekhnini
    Ikke noen stor kamp av unggutten. Venter fortsatt på det skikkelige gjennombruddet til Zekhnini.
    85'
    Høres ut som det er Brann som spiller på hjemmebane. Lager mye trøkk fra tribunen, Brann-fansen.
    86'
    Ikke mange minuttene igjen på Skagerak. Faktisk skjedd svært lite denne andre omgangen, selv om Riski burde - og skulle - sendt Odd i ledelsen etter 75 minutter.
    87'
    Berg skaffer hjemmelaget frispark i god posisjon. Orry Larsen meier ned Berg og er rasende for at han får frispark mot.